מחפש dac נייד לחבר לgrado ps1000. בדגש על נייד.

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
שלח תגובה
dimaou פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 11
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם, אני מחפש פיתרון בעדיפות לנייד בלי סוללה של dac עם מגבר פנימי לאוזניות שיש ליGRADO PS1000 הגרסה הראשונה. לצערם של האוזניות האלה מעולם לא חיברתי אותם למשהו איכותי באמת מלבד כשקניתי אותם באבי יפה. הדבר האחרון היה fiio x5ii שלפי דעתי כבר לא עובד כשורה. אני משתמש באוזניות כמעט ורק בצורה די ניידת, במעבר בין חדרים על הספה או בחוץ בפארק כשהכל מחובר ללפטופ. בחודשים אם לא שנים האחרונות הם די יושבים אצלי בארון ומדי פעם אני מנסה אותם אבל לא קל לי להקשיב איתם כי הם די בהירות ואני יכול להקשיב להם רק עם פרופיל eq מסוים שבניתי. בכל אופן אני צריך להתחבר בusb (אשמח לtype-c) ללפטופ. חשבתי על הk3 של fiio כפיתרון נייד ואשמח לדעת איך הוא (לא מכיר הרבה פתרונות ניידים). אני לא צריך משהו עם נגן מובנה, מצד שני אני מוכן להשקיע גם יותר על משהו נייד שיהיה יותר רציני. 1500 שקל נשמע לי השקעה סבירה אבל מוכן לשמוע גם על קצת יותר אם זה באמת מצדיק את זה. יש הצעות לדברים שניתן לקנות בארץ? מחפש רק משהו חדש ולא משומש. תודה מראש.

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #2 

מה שעולה לי לראש הוא ה Apogee Groove. יש לי אחד שהשתמשתי בו בבית והעברתי למשרד אחרי שהשתדרגתי בבית ב Violectric HPA V281. כך שיצא לי להקשיב לו עם לא מעט אוזניות ותמיד נהניתי מהיכולת שלו לתת גם צליל משובח וגם הרגשה של חוסר מאמץ. הפעם היחידה שבו הם כשלו היה כשניסיתי להניע איתם את ה HD424 ההיסטוריות שלי, אבל אי אפשר לצפות ממגבר מודרני שיהיה מסוגל להניע אוזניות עם עכבה של 2500 אוהם.

לדעתי, שכרגיל אפשר גם להתעלם ממנה, הוא מכניס לכיס את ה FIIO ואם אתה מכיר את חברת Apogee אז גם ברור למה. יש לו כמובן כמה חיסרונות. ראשית הוא לא מתאים לחיבור לטלפון או לנגן נייד כי זה מיועד להתחבר למחשב. שנית הוא לא מסוגל לנגן קבצי DSD וזה נובע מהחלטה מושקלת שקיבלה חברת Apogee שלא לתמוך בפורמט הזה (בראיון מלפני כמה שנים הם טענו שהם לא רואים בזה טעם).
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

dimaou פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

תודה על ההצעה ואני אבדוק לגביו וגם לגבי הגרסה שלו של ה Anniversary. אני קצת אחדד, דבר ראשון אני לא זקוק למשהו שיתחבר לטלפונים וכדומה. בנוסף אין לי בעיה שיהיה יותר גדול אבל עדיין נייד בלי חיבור לחשמל עדיף בלי סוללה (מתח מusb). לדוגמא משהו שמגיע לגודל של 12 ס"מ רוחב ו12 ס"מ אורך זה גם בא בחשבון. כמובן רק אם זה ייתן לו יתרון על המתחרים. תודה מראש.

dimaou פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #4 

באופן תיאורטי, 90 אחוז מהזמן אני אהיה ליד חיבור חשמל אבל בעייתי לי משהו יותר מדי נייח. אם אני מוותר על הניידות המוחלטת של דגם שמופעל רק על ידי usb והולך על משהו שהוא יחסית קטן (משהו שאפשר לשים על הספה) אבל עם חיבור לחשמל,האם יש אופציות שבאופן משמעותי בהרבה יותר איכותיות באותו מחיר? בנוסף מחפש משהו עם אחריות מהארץ. פחות בנוי להרפתקאות. עדיפות לפחות מ2000 שקל.

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #5 

קודם כל ה Groove אינו דורש ספק כוח כי הוא מקבל את המתח שלו מה USB. זו גם הסיבה מדוע הוא לא התאים לדחיפת ה HD424 כי יש מגבלה סופית לכמה כוח אפשר למשוך משקע USB. אבל אוזניות אחרות, כמו למשל ה HD600 שכולם טוענים שהן קשות לדחיפה (הן לא באמת) או אוזניות פלנאריות? - אין שום בעיה.

עכשיו לשאלת האיכות: אין לי מושג. איכות זה מושג שכולם זורקים לאוויר ואף אחד לא יודע לכמת או להתאים לדרישות שונות. אני לא מצאתי שום דבר אחר שהתאים לי לדרישות, צרכים ולתקציב באותה נישה. אבל אני זה אני ואתה זה אתה.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

dimaou פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #6 

• אכן יודע שאיכות זה מושג בעייתי. אני אנסה לתת כיוון יותר מפורט. בגדול אני מחפש משהו שיוכל קצת לאזן את הgrado ps1000 מבחינת הגבוהים שלה. אני לא מחפש משהו שיעצים תדרים מסוימים. מקסימום משהו שייתן קצת סאונד חם יותר אבל במסגרת האיזון של הgrado. אני מוכן להתפשר על הניידות מהבחינה של קבלת מתח רק מ usb וכן עם חיבור חשמל אבל עדיין לא מחפש משהו כבד וגדול. לדוגמא משהו באורך ורוחב של 12 ס"מ, אבל לא גבוה במיוחד ולא כבד. והכי חשוב משהו שאפשר להזמין ולקבל בשבועיים הקרובים פלוס מינוס עם אחריות מהארץ. כמובן תלוי אם קיים במלאי. ותודה ממש מראש שאתה עוזר.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”