אפליקציית אפל באמזון פיירסטיק
- liorreem
- חבר ותיק

- תגובות: 2386
- שם מלא: ליאור ראם
- נתן תודות: 525 פעמים
- קיבל תודות: 132 פעמים
זה כנראה מסביר.
העברתי באמזון את שיוך המדינה שלי לארה"ב וזה באמת גרם לאפיקצייה של אפל TV להופיע בחנות האפליקציות בפייר TV, אבל אז האפליקציה של אפל TV טענה לאיזור לא נתמך. השאלה על מה היא מסתמכת? אנסה לבדוק את שיוך האיזורי שלי בחשבון אפל.
העברתי באמזון את שיוך המדינה שלי לארה"ב וזה באמת גרם לאפיקצייה של אפל TV להופיע בחנות האפליקציות בפייר TV, אבל אז האפליקציה של אפל TV טענה לאיזור לא נתמך. השאלה על מה היא מסתמכת? אנסה לבדוק את שיוך האיזורי שלי בחשבון אפל.
- liorreem
- חבר ותיק

אחרי הרבה התכתבויות עם אמזון ואפל, הבנתי שאמזון אשמים כי למעשה אין תמיכה רשמית ל- fire tv cube בארץ ולכן האפליקצייה חסומה.
כששיניתי את הגדרת המשתמש שלי באמזון לאיזור ארה"ב האפליקציה הופיעה בחנות של אמאזון אבל האפליקצייה עצמה נעצרה בגלל איזור לא נתמך.
לשנות את הגדרת האיזור ביוזר שלי באפל דרש ממני לבטל את המנויים לאפל מיוזיק ולאפל TV, מה שלא רציתי לעשות.
בקיצור אפל TV + עובד לי רק על האפל TV.
כששיניתי את הגדרת המשתמש שלי באמזון לאיזור ארה"ב האפליקציה הופיעה בחנות של אמאזון אבל האפליקצייה עצמה נעצרה בגלל איזור לא נתמך.
לשנות את הגדרת האיזור ביוזר שלי באפל דרש ממני לבטל את המנויים לאפל מיוזיק ולאפל TV, מה שלא רציתי לעשות.
בקיצור אפל TV + עובד לי רק על האפל TV.
- liorreem
- חבר ותיק

·אם כבר ההגדרה האיזורית שלך באפל היא US, תעביר בהגדרות המשתמש שלך באמזון לאיזור US. תעשה logout ואח"כ login בפייר TV, ואז אפליקציית אפל אמורה לפעול.drororp כתב:רגע, אם יש לי גם חשבון אמריקאי באפל. מה אני אמור לעשות?...
לפחות עקרונית...
לא ניסיתי כאמור