מחשב ראשי שמשדר מצגת powerpoint להמון מסכי טלוויזיה
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
יש כמה אופציות.
האם המסכים קיימים או שאתה לפני רכישה?
המסכים נגישים לאותה רשת? קווי או אלחוטי?
חשוב פונקציה של כיבוי הדלקה ותזמון?
חסרים פרטים כדי לענות תשובה מדויקת.
תקציב זה גם משהו חשוב
האם המסכים קיימים או שאתה לפני רכישה?
המסכים נגישים לאותה רשת? קווי או אלחוטי?
חשוב פונקציה של כיבוי הדלקה ותזמון?
חסרים פרטים כדי לענות תשובה מדויקת.
תקציב זה גם משהו חשוב
Vocare Ad Regnum
@TANDBERG
·אני רוצה ליצור רשת מסכים שנשלטים ע"י מחשב אחד מרכזי שדרכו תהיה אפשרות להעביר מסרים לעובדים,המסרים ברובם מתבססים על מצגות שירוצו באופן אוטומטי (בלי לעשות שום פעולה במסך הטלוויזיה)על מסכי הטלוויזיה שיהיו מפוזרים במשרדים שמרוחקים מאד אחד מהשני ,המידע שיועבר ישלח ממחשב מרכזי וירוץ ללא מגע במסכי הטלוויזיה.
רוב התוכן זה מצגות תמונות ומידע ,אם יהיה אפשר לשדר גם סרטונים קצרים זה מעולה,יש לך הצעות/רעיונות,איך ומה עושים כדי להשיג את זה?
·אני רוצה ליצור רשת מסכים שנשלטים ע"י מחשב אחד מרכזי שדרכו תהיה אפשרות להעביר מסרים לעובדים,המסרים ברובם מתבססים על מצגות שירוצו באופן אוטומטי (בלי לעשות שום פעולה במסך הטלוויזיה)על מסכי הטלוויזיה שיהיו מפוזרים במשרדים שמרוחקים מאד אחד מהשני ,המידע שיועבר ישלח ממחשב מרכזי וירוץ ללא מגע במסכי הטלוויזיה.
רוב התוכן זה מצגות תמונות ומידע ,אם יהיה אפשר לשדר גם סרטונים קצרים זה מעולה,יש לך הצעות/רעיונות,איך ומה עושים כדי להשיג את זה?
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
@esc13
·
אתה מדבר על פתרון שילוט דיגיטלי.
מהנסיון שלי - פחות מתאים למסכים ביתיים (שליטה על הדלקה וכיבוי, חיווי מסך עובד/לא עובד ועוד).
יש בשוק המון פתרונות, החל מהזולים והמוגבלים ועד ליקרים שעושים ככל הנראה יותר ממה שאתה צריך.
·
אתה מדבר על פתרון שילוט דיגיטלי.
מהנסיון שלי - פחות מתאים למסכים ביתיים (שליטה על הדלקה וכיבוי, חיווי מסך עובד/לא עובד ועוד).
יש בשוק המון פתרונות, החל מהזולים והמוגבלים ועד ליקרים שעושים ככל הנראה יותר ממה שאתה צריך.