Beelink GS-King X
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46365
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
חברת Beelink תציג בתחילת יוני סטרימר חדש עם מארז שמכיל מקום לזוג כונני 3.5, דבר שמאפשר לו להגיע לנפח אחסון פוטנציאלי של 32TB.
כל סטרימר מגיע עם קוד QR יחודי לו ולאחר סריקה שלו, ניתן לגשת לסטרימר מרחוק עבור ניהול מדיה.
הסטרימר יהיה מבוסס Amlogic S922X-H, בעל 4GB DDR4 RAM ועוד 64GB eMMc. חיבוריות הרשת במהירות 1Gbps.
[imgur-album]uTXSPdB[/imgur-album]
כל סטרימר מגיע עם קוד QR יחודי לו ולאחר סריקה שלו, ניתן לגשת לסטרימר מרחוק עבור ניהול מדיה.
הסטרימר יהיה מבוסס Amlogic S922X-H, בעל 4GB DDR4 RAM ועוד 64GB eMMc. חיבוריות הרשת במהירות 1Gbps.
[imgur-album]uTXSPdB[/imgur-album]
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אני משער שהמחיר אמור לגרד את ה- $200 מלמטה.
@ziv_r
·
מניסיון עם Beelink, היו להם כבר פעמיים בעיות עם נטפליקס - כנראה שמדובר ברישיון.
יום אחד נופליקס לא עלה ולאחר קריאה בפורומים שלהם ראיתי שזו בעיה לעוד דגמים ברחבי העולם.
הם ציינו שיש ליצור איתם קשר והם שולחים מדריך עם צעדים של לטעון סוג של image למכשיר. זה פתר לי הבעיה רק שזה קרה שוב!!
ופה קצת ירד לי האמון בהם. כי הרי מה שווה כל כך סטרימר ללא ניגון נטפליקס (כמובן למי שאין טלוויזיה חכמה).
כל הנאמר פה לעיל חוויתי בשנה האחרונה ולכן שכבר יש הסדר מלא והתופעה כבר אינה קיימת יותר.
·
מניסיון עם Beelink, היו להם כבר פעמיים בעיות עם נטפליקס - כנראה שמדובר ברישיון.
יום אחד נופליקס לא עלה ולאחר קריאה בפורומים שלהם ראיתי שזו בעיה לעוד דגמים ברחבי העולם.
הם ציינו שיש ליצור איתם קשר והם שולחים מדריך עם צעדים של לטעון סוג של image למכשיר. זה פתר לי הבעיה רק שזה קרה שוב!!
ופה קצת ירד לי האמון בהם. כי הרי מה שווה כל כך סטרימר ללא ניגון נטפליקס (כמובן למי שאין טלוויזיה חכמה).
כל הנאמר פה לעיל חוויתי בשנה האחרונה ולכן שכבר יש הסדר מלא והתופעה כבר אינה קיימת יותר.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

לא כדאי לבנות על סטרימרים כאלו אם יש דרישה ל- Netflix מכיוון שהתמיכה שלהם איננה רישמית.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag