שלום
אני מחפש טלויזיה 75 אינץ' , התקציב הוא 8000 שח במקסימום .
האופציות שנראות רלוונטיות Lg 8600 והq60 .
הכיוון כרגע הוא הLG וזה רק בגלל הביקורות הרעות שאני שומע על היבואן של סמסונג .
מה אתם הייתם עושים ?
המחיר שקיבלתי לכל אחד מהדגמים הוא 7500 שח מיבואן רשמי .
אשמח לעזרה , תודה
@Yohaii31
·
אני מאוד תומך בלתגמל יבואנים שנותנים שירות טוב, אבל אם נשים את השירות לרגע בצד, הטלוויזיות האילו בכלל לא באותה רמה.
הQ60 מתחרה ומובילה על ה SM9000 כך שברור שהיא טובה מה8600
השאלה האם כדאי לקחת את הסיכון וללכת על הסמסונג עם שירות זוועתי כפי שקראתי בפורום או ללכת על פחות טוב מבחינת המוצר אבל ללכת על בטוח ...
לא מצליח להחליט 🙄
זו באמת הדילמה. שירות טוב זה אמנם לא משהו גשמי שאתה יכול להחזיק ביד או לראות אבל אם אתה צריך אותו הוא נהיה עקרוני.
בין השתיים האלו הייתי לוקח את הסמסונג.
אם היית מתלבט בין הLG 8600 לבין סמסונג 7100 או 7400 אז הייתה בעיני דילמה. אני מדגיש בעיני כי אחרים יגידו לך שסדרה 8 של :LG היא ננו וטובה בהרבה בדגמי הכניסה של סמסונג.
גם אם הייתה משווה בין ה SM9000 לQ60/RU8000 זו הייתה דילמה האם עדיף מסך טוב יותר או פיצ'רים.
אם זה עוזר לך להחליט אז בעיני הממשק של סמסונג טוב בהרבה. כאילו לכאורה הם זהים עם המעבר בין אפליקציות אבל בסמסונג זה הרבה יותר חלק. גם השלט של סמסונג טוב ונוח בהרבה (כנראה איפשהוא יש קהל שאוהב את העכבר אוויר המרגיז הזה).
@acker16
·
האמת שאני חושב למתוח עוד קצת את התקציב וללכת על ה9000 של LG .
עד לא מזמן הייתי נעול על הq60 של סמסונג ואחרי קריאת הביקורות קשה לי מאוד ללכת על מוצר שלהם ...
השאלה עד כמה ארגיש הבדל בין ה8600 ל9000 בתור אחד שרואה ערוצי הוט רגילים ולפעמים קצת נטפליקס ואקס בוקס ?
בעקרון האופציות 8600/9000/q60
שהq60 אולי עדיפה על כולן אבל מבחינת השירות גרועה .
עדיין לא הצלחתי להחליט ...
@Yohaii31
·
לדעתי ככל שעלות הטלוויזיה גבוהה יותר כך אחריות חשובה יותר.
מצד שני צריך גם לזכור שאם יקרה משהו חמור באמת גם לסמסונג יש אחריות (ואפילו ל4 שנים בתוספת 200 ש"ח) הייתרון של LG הוא במקרים הלא ברורים.
בהנחה שהן עולות אותו דבר, אני ברמה האישית הייתי לוקח SM9000 על פני Q60R. הסיבה היא שהן בגדול אקוויולנטיות וLG נתנו לי שירות מעולה עם האולד.
אגב, לדעתי זה דיון תיאורטי כי הפסיקו למכור את כולן. תבדוק ותראה שנעלמה לך ההתלבטות.