עברתי כמה פעמים על 4 הדפים הראשונים בפורום, ואני חייבת להודות לכל אחד ואחד פה - לימדתם אותי הרבה
אני רוצה לרכוש מסך "37 LCD - המרחק הוא בערך 3 מ'. יש לי HTPC בסלון. ואני מחוברת ל"יס". את רוב הצפייה בשידורי הטלוויזיה אני רואה דרך המחשב (קניתי מחשב חזק ורואים ממש אחלה!), ואני כמובן גם מקליטה דרך המחשב את שידורי הטלוויזיה. יחד עם זאת אני רוצה שהטלוויזיה תהיה גם מחוברת ישירות לממיר ולא רק דרך המחשב - כדי שאם המחשב סגור אני עדיין אוכל לראות טלוויזיה.
בקיצור, עיקר הצפייה זה דרך המחשב (טלוויזיה, אינטרנט, סרטים באיכות divx, dvd...), אבל גם לא דרך המחשב - אלא בחיבור ישיר לממיר.
אז כמו שהבנתי פה בפורום, כדאי ללכת על LCD שתומך ב-NR (נכון?), ויש 2 דגמים שעומדים פחות או יותר בתקציב שלי (7000-8000 ש"ח) : Toshiba C3000 ו- Samsung R81.
אז עכשיו לשאלות החשובות באמת:
1) איפה אני יכולה לראות את שני הדגמים האלה? איזה חנויות מקצועיות יש באיזור ת"א? פשוט אתמול עשיתי סיבוב קצרצר וגיליתי שבחנויות יש את ה- A3000 ואת ה- S81 ואין את שני הדגמים שאני מחפשת, בנוסף ברשתות שיווק גדולות המקצועיות של המוכרים שואפת לאפס.
2) הבנתי שב- R81 אין חיבור Scart, אז אם אני רוצה לחבר את הממיר ישירות למסך אני צריכה חיבור אחר - המלצות?
אני רק רוצה לציין עוד דבר אחד - כשהייתי אתמול בחנויות, ביקשתי לראות "יס" ולא סרט ב-dvd. ולדעתי בכל המסכים ראו ממש לא טוב - מפוקסל לגמרי. מה זה אומר? שהחיבורים שלהם לא נכונים/טובים? כי זה ממש לא עשה לי חשק לקנות.
המון המון תודה על העזרה.
ואם תוכלו לפרט בהסברים על החיבורים - כי אני לא כ"כ מבינה בזה