זוג רמקולים רצפתיים KEF Q5 בגימור מייפל - נמכר

מגברים, נגנים, פטיפונים, DAC, רמקולים, רסיברים, אוזניות וכו'
כללי הפורום
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
שלח תגובה
Catskinner פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #1 

אחרי הרבה שנים שעברנו יחד הגיע הזמן להיפרד מזוג רמקולי ה KEF Q5 שלי ואני מחפש להם בית טוב.

הרמקולים נרכשו ב 2005-2006 כמדומני והם בגימור מייפל בהיר עם גריל בצבע אפור. הם במצב מצויין מלבד סימני בלאי קלים. לוח הגישור המקורי שודרג למגשרים של Van den Hul, אני אישית לא חושב שיש הבדל שמיע אבל זה מקל על החיים למי שרוצה להתנסות ב Bi-Wire/Bi-Amp.

הרגליות המקוריות שודרגו ל Superspike של Soundcare כך שניתן להסיר את החשש שהרמקול לא יציב או שהספייקים ישרטו את הרצפה. זה כנראה גם מרחיב את הבמה, מהדק את הבאס ומשפר את הפירוט, אבל אני לא אודיופיל אז אסור לי להגיד את זה. מבחינתי מדובר רק בשיפור היציבות ובמראה החיצוני.

מה שאני כן יכול להגיד הוא שאלו רמקולים המתאימים מאוד למוזיקה ווקאלית ושאם ייתנו להם קצת מרווח מאחור כדי שהם יוכלו "לנשום" הם יפתיעו לטובה.

מי שמעוניין בנתונים טכנים יבשים יימצא אותם באתר של KEF כאן . אנא שימו לב, מדובר ב Q5 ולא ב iQ5 הקטנים יותר.

המחיר המבוקש הוא 1,400 ש"ח.

אפשר להתקשר ל 054-5686321

[imgur]WD6FXzR[/imgur]

[imgur]NpYNeXw[/imgur]

[imgur]alZhYqz[/imgur]

[imgur]dSlcxH4[/imgur]

[imgur]r4tdKI0[/imgur]

[imgur]vfuH1td[/imgur]
נערך לאחרונה על ידי Catskinner ב 31/05/2020 18:10, נערך פעם 1 בסך הכל.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9047
נתן תודות: 1583 פעמים
קיבל תודות: 1353 פעמים

שליחה #2 

קלוד, בהצלחה במכירה.
זיל הזול - לחטוף... 8O
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed

Log_On
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 175
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #3 

רמקולים טובים מאוד ביחס למחיר הזה (קיבלנו גם 5 כוכבים בכמה reviews)
בזמנו היו לי 6 כאלו בתצורת 6.1
מתגעגע לימים עברו שיכלתי לראות במקרן ולשמוע סרטים כמו שצריך.(היום זה בעיקר דורה😂)

שלח תגובה

חזור אל “לוח מוצרי אודיו”