התקשרתי ל3 חנויות, כל אחד אומר משהו אחר, לכן חשבתי לבדוק איתכם.
קראתי כאן לא מעט שאין שום הבדל בדגם הזה בין סמליין ל י.שלום מבחינת החבילה שאתה מקבל קריא:
1) שלט חכם
2) Airplay 2 (לי זה סופר חשוב)
3) עברית מובנית
4) תקלות שמצריכות החלפה של טלויזיה - אכן יוחלפו.
האם מישהו יכול לאשר את הדברים?
בחלק מהחנויות שמעתי שאין שלט חכם בסדרה הזאת, אלא רק רק החל מהQ60, לכן אשמח להבהרות מאנשי המקצוע כאן.
ההבדל במחירים כרגע הם באיזור ה600 ש״ח.
אבי סופר אגב גובה 1500 ש״ח עבור יבוא רשמי ושכנועים שאין עברית ואין עדכונים כעבור שנה וכו׳.
נסגרתי על UE75RU7100, מה ההבדלים בין יבוא רשמי למקביל?
-
nimnyeloim
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 16
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
·nimnyeloim כתב:התקשרתי ל3 חנויות, כל אחד אומר משהו אחר, לכן חשבתי לבדוק איתכם.
קראתי כאן לא מעט שאין שום הבדל בדגם הזה בין סמליין ל י.שלום מבחינת החבילה שאתה מקבל קריא:
1) שלט חכם
2) Airplay 2 (לי זה סופר חשוב)
3) עברית מובנית
4) תקלות שמצריכות החלפה של טלויזיה - אכן יוחלפו.
האם מישהו יכול לאשר את הדברים?
בחלק מהחנויות שמעתי שאין שלט חכם בסדרה הזאת, אלא רק רק החל מהQ60, לכן אשמח להבהרות מאנשי המקצוע כאן.
ההבדל במחירים כרגע הם באיזור ה600 ש״ח.
אבי סופר אגב גובה 1500 ש״ח עבור יבוא רשמי ושכנועים שאין עברית ואין עדכונים כעבור שנה וכו׳....
לגבי שקרים של חנויות - כתבו כאן כבר לא מעט, אז אני לא אחזור על הדברים.
לגבי ההבדלים באחריות:
בסמליין אתה מקבל הרחבת אחריות ל-4 שנים תמורת 200 שקל.
זה אולי נראה מיותר, אבל כשהטלויזיה מתקלקלת חצי שנה אחרי שנגמרת האחריות - תאמין לי שאתה מצטער שלא הרחבת ב-200 שקל (היו כבר דברים מעולם). ואתה אף פעם לא יודע מראש אם דווקא הטלויזיה שלך היא זאת שתחזיק 10 שנים בלי שום בעיות, או תהיה זאת שפתאום תמות אחרי שנתיים.
הבדל שני זה הקלות מימוש אחריות - עם כל התלונות עליהם, עדיין יותר קל לממש אחריות אצל יבואן רשמי מאשר יבואן מקביל.
-
nimnyeloim
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 16
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
בדקתי עם חנות בשם DailySale, שם הציעו לי במקום ה7100 את ה7172.
שאלתי מה זה הדגם הזה, אמרו שמדובר בדגם חדש יותר, רק עם אפליקציות PreInstalled בניגוד ל7100 שצריך להוריד.
אחרי שהתלבטתי, היא חזרה אלי ואמרה שאין יותר את ה7172 במלאי.
ואז הציע לי תמורת 180 ש״ח להאריך את האחריות של היבוא המקביל (י.שלום) משנה ל3 שנים עם איסוף VIP מהבית.
נראה כמו עסקה לא רעה סה״כ: 3,900 + 180 ש״ח הארכת אחריות.
דעתכם?
שאלתי מה זה הדגם הזה, אמרו שמדובר בדגם חדש יותר, רק עם אפליקציות PreInstalled בניגוד ל7100 שצריך להוריד.
אחרי שהתלבטתי, היא חזרה אלי ואמרה שאין יותר את ה7172 במלאי.
ואז הציע לי תמורת 180 ש״ח להאריך את האחריות של היבוא המקביל (י.שלום) משנה ל3 שנים עם איסוף VIP מהבית.
נראה כמו עסקה לא רעה סה״כ: 3,900 + 180 ש״ח הארכת אחריות.
דעתכם?