sony XF9005 VS Q70r
היי כולם,
מעוניין בטלוויזיה 55 אינץ' לצפיה בעיקר בחדר חשוך.
המחירים כעת כ3300 ושנת אחריות אחת לQ70r
4200 לסוני F9005 עם 3 שנות אחריות.
שאלות:
1.מה הפער באיכות תמונה בין הטלוויזיות.מנגנון עיבוד התמונה של סוני נחשב מספר אחד בשוק.האם האפסקיילינג של סמסונג טוב לתכנים שהם לא 4K?
2.האם יש פער משמעותי מבחינת צפיה בתכני נטפליקס 4K HDR ?
3.לא מכיר את השירות של ישפאר או י.שלום .האם האחריות הנוספת מצדיקה את המחיר?
4.שמעתי על בעיה בדגם TV של סוני שהיא נתקעת ונדרש ניתוק וחיבור של החשמל.זה שכיח?
אני יודע שהממשק של סמסונג יותר מהיר ונוח מסוני אבל זה משהו שאפשר אולי למחוק בעזרת מזרים איכותי.
תודה
שאלות:
1.מה הפער באיכות תמונה בין הטלוויזיות.מנגנון עיבוד התמונה של סוני נחשב מספר אחד בשוק.האם האפסקיילינג של סמסונג טוב לתכנים שהם לא 4K?
אני יודע שהממשק של סמסונג יותר מהיר ונוח מסוני אבל זה משהו שאפשר אולי למחוק בעזרת מזרים איכותי.
תודה
·yoavn222 כתב:היי כולם,
שאלות:
תודה...
1. איכות התמונה שלהם אם לא זהה, אז לפחות ברת השוואה.
2. לא הבדל תהומי. כפי שרשמתי, הם לא זהים, אבל ברי השוואה באיכות התכנים.
3. י.שלום זה יבואן מקביל. השירות שלהם גרוע עד לא קיים (הם יעשו רק את מה שתכריח אותם לעשות). נותן השירות של ישפאר זה ברימאג (ממרץ השנה) ונכון לעכשיו שמעתי עליהם רק דברים טובים. כמובן שזה גם יכול להשתנות.
4. לא שמעת על בעיה בדגם, שמעת על אדם ספציפי שיש לו בעיה כזאת בטלויזיה הספציפית שלו.
״בעיה בדגם״ מציין בעיה שקוראת למספר רב של טלויזיות מאותו הדגם, ולא קוראת בטלויזיות מדגמים אחרים.
יש לסוני בעיה בדגם בתצוגה של תכני DV באפליקצית נטלפיקס בטלויזיה.
לסמסונג מצד שני יש בעיה בדגם של הצגת כתוביות בתכני HDR באפליקציית נטפליקס בטלויזיה.
שתי הבעיות לא קיימות כשמריצים את אפליקציית הנטפליקס על סרטימר, ומציגים באותה טלויזיה.
·האם אתה מכוון לבעיית הבהירות בסצינות חשוכות עם תרגום?mdk_25 כתב:·......
לסמסונג מצד שני יש בעיה בדגם של הצגת כתוביות בתכני HDR באפליקציית נטפליקס בטלויזיה.
שתי הבעיות לא קיימות כשמריצים את אפליקציית הנטפליקס על סרטימר, ומציגים באותה טלויזיה....
@eli007
·מה שאתה כותב דווקא מפתיע אותי לטובה.
ההבנה שלי הייתה שזו בעיה "תמידית", כלומר לא קשורה בהכרח לנטפליקס / HDR / סטרימר חיצוני.
קראתי איפה שהוא שניתן לעקוף את העניין עם שינוי הגדרות.
אבל עכשיו אני מבין שגם סטרימר (אולי) יפתור את הבעיה.
לי יש ממיר פרטנר, ואולי סלכלום בקרוב. שוקל לעבור. אז נטפליקס מותקן עליהם.
אז אולי זאת לא באמת בעייה בשבילי.
מצד שני "חוסר האחריות" אצל כל יבואני סמסונג, קצת מרתיע אותי.
ובתכלס, אם קונים מסמליין ומאריכים את האחריות ל 3 שנים בתוספת מחיר, מקבלים את אותה רמת מחיר במדויק.
תובנה של הימים האחרונים.
אז אומנם כיוונתי ל 70R של סמסונג, אבל עכשיו אני מבין שמדובר במסכים איכותיים באותה המידה, עם תג מחיר זהה (אחרי הרחבת = השוואת) משך האחריות, רק שלסוני יש כנראה אחריות אמיתית.
חומר למחשבה בשבילי.
ההבנה שלי הייתה שזו בעיה "תמידית", כלומר לא קשורה בהכרח לנטפליקס / HDR / סטרימר חיצוני.
ובתכלס, אם קונים מסמליין ומאריכים את האחריות ל 3 שנים בתוספת מחיר, מקבלים את אותה רמת מחיר במדויק.
תובנה של הימים האחרונים.
אז אומנם כיוונתי ל 70R של סמסונג, אבל עכשיו אני מבין שמדובר במסכים איכותיים באותה המידה, עם תג מחיר זהה (אחרי הרחבת = השוואת) משך האחריות, רק שלסוני יש כנראה אחריות אמיתית.
חומר למחשבה בשבילי.
לי יש q70r, היום הייתי בוחר בסוני ולא בסמסונג.jammusi כתב:@eli007
תובנה של הימים האחרונים.
חומר למחשבה בשבילי....
הבעיה קיימת גם אם רואים נטפליקס דרך סטרימר.
·
·eli007 כתב:לי יש q70r, היום הייתי בוחר בסוני ולא בסמסונג.......
הבעיה קיימת גם אם רואים נטפליקס דרך סטרימר.
·...
ממה שאני יודע על מקור הבעיה נשמע קצת מפתיע.
אם תוכל בבקשה לצלם איזשהי סצנה בעייתית, פעם אחת דרך נטפליקס מובנה, ופעם שניה דרך אפליקציה שרצה על סטרימר, ואז להעלות ליוטיוב/vimeo ולשים פה לינק - אני אודה לך מאוד.
nvidia 2019dudis כתב:@eli007
·איזה סטרימר יש לך ? ניסית לשנות את הגופן בסטרימר ?...
אתמול שוחחתי ארוכות עם מנהל מוצר בסמליין (בחור בשם שי) גם הוא מודה שיש בעיה ולא רק באפליקציית המסך אלא גם צפיה דרך סטרימר.
התירוץ שלו שסמסונג העולמי לא מגדיר את התופעה כתקלה או כבעיה במסך ולכן לא ניתן לעשות כלום, מוזר אבל זה התירוץ.
אם מה שאני יודע היום ידעתי לפני שרכשתי את המסך לא הייתי קונה את הסמסונג אלא את הסוני 9505.
כנראה שגם בסוני יש את הבעיה הזו
https://www.hometheater.co.il/vt343621.html
אצלי זה לא קיים בכל הסרטים/הסדרות (ב"התמימים" זה מאוד מורגש ומשגע את העניים) ובאלה שכן אני מוריד את הלוקל דיימינג לרגיל ובקושי רואים את הבעיה (לא יודע איך זה בQ70),
בכל מקרה באפל טיוי הבעיה לא קיימת לפחות בחלק מהסדרות שבדקתי אבל אני מוכן לבדוק שוב כי הרוב אני רואה דרך האפליקציה של סמסונג ,
https://www.hometheater.co.il/vt343621.html
אצלי זה לא קיים בכל הסרטים/הסדרות (ב"התמימים" זה מאוד מורגש ומשגע את העניים) ובאלה שכן אני מוריד את הלוקל דיימינג לרגיל ובקושי רואים את הבעיה (לא יודע איך זה בQ70),
בכל מקרה באפל טיוי הבעיה לא קיימת לפחות בחלק מהסדרות שבדקתי אבל אני מוכן לבדוק שוב כי הרוב אני רואה דרך האפליקציה של סמסונג ,