למרחק צפייה 3.5m: עדיף oled 65 או 75-77 לא oled?
-
Animor
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 815
היי,
מרחק הצפייה בסלון הוא 3.5m. כיום יש לנו טלוויזיה של הייסנס בגודל ''65, אני מרגיש שאפשר גדול יותר.
בשל מגבלות תקציב, אני מתלבט בין 2 אפשרויות:
1. LG CX 65
2. טלוויזיה שאינה oled בגודל של 75-77.
מצד אחד, אני מפנטז על חוויית הצפייה של ה-oled. מצד שני, למרות שה-''65 בגודל סבבה, אני חושב שמסך גדול יותר היה גם הוא מספק חויית צפייה טובה יותר.
מה לדעתכם עדיף?
מרחק הצפייה בסלון הוא 3.5m. כיום יש לנו טלוויזיה של הייסנס בגודל ''65, אני מרגיש שאפשר גדול יותר.
בשל מגבלות תקציב, אני מתלבט בין 2 אפשרויות:
1. LG CX 65
2. טלוויזיה שאינה oled בגודל של 75-77.
מצד אחד, אני מפנטז על חוויית הצפייה של ה-oled. מצד שני, למרות שה-''65 בגודל סבבה, אני חושב שמסך גדול יותר היה גם הוא מספק חויית צפייה טובה יותר.
מה לדעתכם עדיף?
- alont
-
- חבר פעיל

- תגובות: 96
במרחק כזה אין בכלל שאלה שעדיף 75.
אם אתה יכול לצמצם איכשהו את מרחק הצפייה לאיזור ה3 מטר, יתכן ויהיה עדיף לך ללכת על oled 65
אם אתה יכול לצמצם איכשהו את מרחק הצפייה לאיזור ה3 מטר, יתכן ויהיה עדיף לך ללכת על oled 65
-
Animor
-
- חבר פעיל במיוחד

תודה.
המרחק של הספה מהקיר הוא 3.5 מטר, זה לא ישתנה.
פנטזתי על OLED הרבה זמן ואני קצת מתבאס לוותר על זה בגלל חצי מטר...
המרחק של הספה מהקיר הוא 3.5 מטר, זה לא ישתנה.
פנטזתי על OLED הרבה זמן ואני קצת מתבאס לוותר על זה בגלל חצי מטר...
- alont
-
- חבר פעיל

- תגובות: 96
מרחק הספה מהקיר הוא לאו דווקא מרחק הצפייה. הדרך היחידה למדוד היא לקחת מטר ולמדוד מרחק בין הראש (בזמן ישיבה טיפוסית לצפייה) למרכז המסך.
האם יש אופציה להניח את הטלויזיה על מזנון במקום לתלות אותה על הקיר? זה כבר יכול להוריד את המרחק בלפחות 30 ס"מ.
האם יש אופציה להניח את הטלויזיה על מזנון במקום לתלות אותה על הקיר? זה כבר יכול להוריד את המרחק בלפחות 30 ס"מ.
-
Animor
-
- חבר פעיל במיוחד

אין אפשרות להניח את הטלוויזיה על מזנון מסיבות בטיחותיות (ילדים קטנים).
מדדתי עכשיו עם מטר בין הראש לבין המסך - 3.30 מטר. זה כאשר יושבים בדיוק מול המסך, המרחק של מי שיושב בצד יהיה מעט גדול יותר.
מדדתי עכשיו עם מטר בין הראש לבין המסך - 3.30 מטר. זה כאשר יושבים בדיוק מול המסך, המרחק של מי שיושב בצד יהיה מעט גדול יותר.
- kobbi
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4626
ילדים קטנים ? לדעתי לא אולד.
עדיף לרכוש את הסוני xf9005 או החדשה יותר כתלות במחיר. יש לי את ה 65 אינץ והיא מדהימה
ובכלל ב 3.3 גם 65 שתחסוך לך בעלות לא מעט תספק את הסחורה. אני יושב במרחק 3.5 ויש לי מקרן 100 אינץ אבל כמעט תמיד מסתפק בסוני 65.
עדיף לרכוש את הסוני xf9005 או החדשה יותר כתלות במחיר. יש לי את ה 65 אינץ והיא מדהימה
ובכלל ב 3.3 גם 65 שתחסוך לך בעלות לא מעט תספק את הסחורה. אני יושב במרחק 3.5 ויש לי מקרן 100 אינץ אבל כמעט תמיד מסתפק בסוני 65.
- Aviv943
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 612
אתה יכול לתלות את הטלוויזיה על זרוע ולדחוף אותה לקצה המזנון. למעשה ככה היא לא יושבת על המזנון אבל נמצאת איתו בקו אחד.
ככה אני עושה אצלי בבית, הורדתי 30 ס"מ של מרחק צפיה שזה המון.
ככה אני עושה אצלי בבית, הורדתי 30 ס"מ של מרחק צפיה שזה המון.
-
Animor
-
- חבר פעיל במיוחד

תודה על התשובות!
ירדתי מהרעיון של 65 CX, אני חושב שהאפקט של מסך גדול יותר יהיה משמעותי יותר, למרות שכאמור כבר הרבה זמן פנטזתי על OLED.
יש דגם של סוני שעושה רושם איכותי למדי - XG9505 בגודל ''75, אמתין בתקווה לירידת מחיר עם כניסת סדרת XH.
ירדתי מהרעיון של 65 CX, אני חושב שהאפקט של מסך גדול יותר יהיה משמעותי יותר, למרות שכאמור כבר הרבה זמן פנטזתי על OLED.
יש דגם של סוני שעושה רושם איכותי למדי - XG9505 בגודל ''75, אמתין בתקווה לירידת מחיר עם כניסת סדרת XH.
- IASDA
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 366
- שם מלא: iasda
אני לא נעול לגמרי על המצב בגדלי ה-75 אבל בגדול זו אותה טלויזיה לחלוטין חוץ מהספיקר, אז קח בחשבון. יש משתמשים אמריקאים שאפילו התקינו את הקושחה של ה-XH על ה-XG שלהם וקיבלו את הממשק החדש ועוד כמה שיפורים קטנים ב-motion handling.
- stas12
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 113
מאוד סביר שלא יהיו מלאים של ה 75XG9505, כבר עכשיו לישפאר אין מלאים שלה(לפחות לפי מה שנאמר לי), ורק המלאים שיש בחנויות במחסנים נשארו.Animor כתב:תודה על התשובות!
יש דגם של סוני שעושה רושם איכותי למדי - XG9505 בגודל ''75, אמתין בתקווה לירידת מחיר עם כניסת סדרת XH....
-
Animor
-
- חבר פעיל במיוחד

מבאס.
אז איזו אופציה יש לי? כבר ידוע כמה עולה הדגם המחליף של xg9505 בגודל 75?
אז איזו אופציה יש לי? כבר ידוע כמה עולה הדגם המחליף של xg9505 בגודל 75?