למרחק צפייה 3.5m: עדיף oled 65 או 75-77 לא oled?

פורום מסכי OLED ו- QD-OLED
Animor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 815

שליחה

היי,

מרחק הצפייה בסלון הוא 3.5m. כיום יש לנו טלוויזיה של הייסנס בגודל ''65, אני מרגיש שאפשר גדול יותר.

בשל מגבלות תקציב, אני מתלבט בין 2 אפשרויות:
1. LG CX 65
2. טלוויזיה שאינה oled בגודל של 75-77.

מצד אחד, אני מפנטז על חוויית הצפייה של ה-oled. מצד שני, למרות שה-''65 בגודל סבבה, אני חושב שמסך גדול יותר היה גם הוא מספק חויית צפייה טובה יותר.

מה לדעתכם עדיף?

alont
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 96

שליחה

במרחק כזה אין בכלל שאלה שעדיף 75.
אם אתה יכול לצמצם איכשהו את מרחק הצפייה לאיזור ה3 מטר, יתכן ויהיה עדיף לך ללכת על oled 65

Animor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

תודה.
המרחק של הספה מהקיר הוא 3.5 מטר, זה לא ישתנה.
פנטזתי על OLED הרבה זמן ואני קצת מתבאס לוותר על זה בגלל חצי מטר...

alont
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 96

שליחה

מרחק הספה מהקיר הוא לאו דווקא מרחק הצפייה. הדרך היחידה למדוד היא לקחת מטר ולמדוד מרחק בין הראש (בזמן ישיבה טיפוסית לצפייה) למרכז המסך.

האם יש אופציה להניח את הטלויזיה על מזנון במקום לתלות אותה על הקיר? זה כבר יכול להוריד את המרחק בלפחות 30 ס"מ.

Animor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

אין אפשרות להניח את הטלוויזיה על מזנון מסיבות בטיחותיות (ילדים קטנים).
מדדתי עכשיו עם מטר בין הראש לבין המסך - 3.30 מטר. זה כאשר יושבים בדיוק מול המסך, המרחק של מי שיושב בצד יהיה מעט גדול יותר.

kobbi
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4626

שליחה

ילדים קטנים ? לדעתי לא אולד.
עדיף לרכוש את הסוני xf9005 או החדשה יותר כתלות במחיר. יש לי את ה 65 אינץ והיא מדהימה
ובכלל ב 3.3 גם 65 שתחסוך לך בעלות לא מעט תספק את הסחורה. אני יושב במרחק 3.5 ויש לי מקרן 100 אינץ אבל כמעט תמיד מסתפק בסוני 65.

Aviv943
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 612

שליחה

אתה יכול לתלות את הטלוויזיה על זרוע ולדחוף אותה לקצה המזנון. למעשה ככה היא לא יושבת על המזנון אבל נמצאת איתו בקו אחד.
ככה אני עושה אצלי בבית, הורדתי 30 ס"מ של מרחק צפיה שזה המון.

Animor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

תודה על התשובות!
ירדתי מהרעיון של 65 CX, אני חושב שהאפקט של מסך גדול יותר יהיה משמעותי יותר, למרות שכאמור כבר הרבה זמן פנטזתי על OLED.
יש דגם של סוני שעושה רושם איכותי למדי - XG9505 בגודל ''75, אמתין בתקווה לירידת מחיר עם כניסת סדרת XH.

IASDA
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 366
שם מלא: iasda

שליחה

אני לא נעול לגמרי על המצב בגדלי ה-75 אבל בגדול זו אותה טלויזיה לחלוטין חוץ מהספיקר, אז קח בחשבון. יש משתמשים אמריקאים שאפילו התקינו את הקושחה של ה-XH על ה-XG שלהם וקיבלו את הממשק החדש ועוד כמה שיפורים קטנים ב-motion handling.

stas12
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 113

שליחה

Animor כתב:תודה על התשובות!
ירדתי מהרעיון של 65 CX, אני חושב שהאפקט של מסך גדול יותר יהיה משמעותי יותר, למרות שכאמור כבר הרבה זמן פנטזתי על OLED.
יש דגם של סוני שעושה רושם איכותי למדי - XG9505 בגודל ''75, אמתין בתקווה לירידת מחיר עם כניסת סדרת XH.
...
מאוד סביר שלא יהיו מלאים של ה 75XG9505, כבר עכשיו לישפאר אין מלאים שלה(לפחות לפי מה שנאמר לי), ורק המלאים שיש בחנויות במחסנים נשארו.

Animor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

מבאס.
אז איזו אופציה יש לי? כבר ידוע כמה עולה הדגם המחליף של xg9505 בגודל 75?

חזור אל “מסכי OLED”