אחריות על-ידי יבואן מקביל הכולל החלפת מסך
היי רכשתי מסך ru7100 יבואן מקביל ונאמר לי הדבר הבא .
אין אחריות על משהו שדורש החלפת מסך , כלומר מבחינתם הטלוויזיה יכולה להגיע מקולקלת ואם התיקון כולל החלפת מסך , לא תיהיה אחריות.
זה מה שאמרה לי המוכרת. מישהו שמע על דבר כזה? מה הסיכוי לקבל טלוויזיה עם פיקסלים שרופים או משהו בסגנון ?
האחריות של י.שלום לשנה
כדאי לי לבטל את ההזמנה ולמצוא איזה יבוא אחר כמו תמוז?
החנות היא ELECTRIC DEAL בזאפ
אין אחריות על משהו שדורש החלפת מסך , כלומר מבחינתם הטלוויזיה יכולה להגיע מקולקלת ואם התיקון כולל החלפת מסך , לא תיהיה אחריות.
זה מה שאמרה לי המוכרת. מישהו שמע על דבר כזה? מה הסיכוי לקבל טלוויזיה עם פיקסלים שרופים או משהו בסגנון ?
האחריות של י.שלום לשנה
כדאי לי לבטל את ההזמנה ולמצוא איזה יבוא אחר כמו תמוז?
החנות היא ELECTRIC DEAL בזאפ
נערך לאחרונה על ידי Zanzar ב 24/05/2020 21:06, נערך פעם 1 בסך הכל.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78897
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5397 פעמים
·נראה שהנציגים מאוד אוהבים להפחיד ולנסות שלכנע אותך לשדרג ליבואן רשמי , בעקרון הם אומרים שאין אחריות על הפאנל כלומר אם מגיע ויש לך פיקסלים שרופים , מסך חצי עובד או מה , אז אין להם מה לעשות אחריות עלידי י,שלום.oferlaor כתב:מוזר וספק אם זה אחריות חוקית...
,
- lior664422
-
- חבר פעיל

- תגובות: 95
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
לא אמרו לך שזה בא ללא עידכונים,לא תומך בשפה עברית אנגלית...
מנוולים שקרנים צריך לצאת נגדם בתקשורת
מנוולים שקרנים צריך לצאת נגדם בתקשורת
- lior664422
-
- חבר פעיל

- תגובות: 95
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
לצערי הרב זה הטריק של כל החנויות שמופיעות בין הראשונות בזאפ, הטענה הכי פופלרית זה יבואן רשמי יש לי עכשיו במחסן מקביל יהיה לי עוד שבועיים....
דווקה בזה הם היו בסדר הם ממש דיקלמו את כל הגילוי נאות שזה בא בלי כל השפה השלט והכל , העניין הוא שלא אכפת לי , הטלוויזיה הולכת לשמש רק בתור מסך למחשב , אז אני לא צריך את כל השאר.lior664422 כתב:לא אמרו לך שזה בא ללא עידכונים,לא תומך בשפה עברית אנגלית...
מנוולים שקרנים צריך לצאת נגדם בתקשורת...
·כן מה שהם אומרים זה שיבואן רשמי אתה כאילו מורשה לקנות ולשמור אצלך , ויבואן מקביל מביא את כל הטלוויזיות מהמחסן שלו , כאילו זה תמיד יבוא לך ישירות מהמסך של היבואן המקביל עם משלוח בגלל זה אין את זה בחנויות פיזיות.lior664422 כתב:לצערי הרב זה הטריק של כל החנויות שמופיעות בין הראשונות בזאפ, הטענה הכי פופלרית זה יבואן רשמי יש לי עכשיו במחסן מקביל יהיה לי עוד שבועיים.......
העניין הוא שהם אומרים שאין אחריות על כל דפקה שיש במסך כאילו אם אתה מקבל טלוויזיה שהיא מראש עם פאנל תקול אז נדפקתה , לא נדבר על פיקסלים שרופים.
כאילו אני מניח שהסבירות שיביאו לך משהו שלא נדלק בכלל היא נמוכה , אבל זה ממש לא הוגן שיכל להיות שאתה בכלל מקבל משהו שבור ולא שמיש מההתחלה , אני שוקל להגיד לשליח שהוא לא הולך ואני לא חותם לו עד שאני רואה שהיא נדלקת כמובן שאני לא כולכך יודע לעשות אם היא לא תדלק
- nimnyeloim
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 16
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
נתקלתי בדיוק באותו דבר.
לי גם הוסיפו שאין שלט חכם, ואין Airplay 2, ואין עדכונים ואין עברית - ביבוא מקביל של י.שלום.
למי להאמין? :/
לי גם הוסיפו שאין שלט חכם, ואין Airplay 2, ואין עדכונים ואין עברית - ביבוא מקביל של י.שלום.
למי להאמין? :/
·nimnyeloim כתב:נתקלתי בדיוק באותו דבר.
למי להאמין? :/...
https://www.hometheater.co.il/vp2988003#2988003
- nimnyeloim
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 16
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
תודה על ההארה.