כדאי SR325 עם נגן נייד?
מדובר על D2 של IAUDIO בעל הגברה יחסית חזקה של 37mw+37mw
SR325 גם בעלי התנגדות נמוכה של 32 אז אין בעיה עם נגן נייד.
השאלה אם נגן שכזה יכול לסחוט מאוזניות כאלו ב-1700 שקל איכות שבאמת
שווה את המחיר שלהן? או ש SR125 עם הנגן ישמעו כמעט אותו דבר....?
ודבר נוסף עד כמה הן(325) פתוחות ועד כמה יש שיפור בבאס מדגמי ה-60,80 שאותם
שמעתי ולא אהבתי כל כך רק בגלל חוסר הבאס המורגש.
תודהה
SR325 גם בעלי התנגדות נמוכה של 32 אז אין בעיה עם נגן נייד.
השאלה אם נגן שכזה יכול לסחוט מאוזניות כאלו ב-1700 שקל איכות שבאמת
שווה את המחיר שלהן? או ש SR125 עם הנגן ישמעו כמעט אותו דבר....?
ודבר נוסף עד כמה הן(325) פתוחות ועד כמה יש שיפור בבאס מדגמי ה-60,80 שאותם
שמעתי ולא אהבתי כל כך רק בגלל חוסר הבאס המורגש.
תודהה
אל תקנה sr325 מבל לשמוע אותם קודם,אני חושב שזה האוזניה הכי בהירה של גראדו.
אני לא יכול לשמוע באוזניות הללו יותר מ20 שניות ,אבל זה האוזנים שלי,יכול להיות שאתה תאהב אותם.
אני חושב שה sr225 יותר מומלץ ,לגבי האם השאלה :האם מקור שהוא mp3 "מתאים",
מבחינת ההגברה נגן mp3 הוא לא בדיוק עוצמתי ,בקיצור זה יעבוד וישמע טוב ,אבל בהחלט לא יממש את הפוטנציאל האפשרי
וכמובן שיש בתור מקור דברים שנשמעים יותר טוב מנגן d2.
אני לא יכול לשמוע באוזניות הללו יותר מ20 שניות ,אבל זה האוזנים שלי,יכול להיות שאתה תאהב אותם.
אני חושב שה sr225 יותר מומלץ ,לגבי האם השאלה :האם מקור שהוא mp3 "מתאים",
מבחינת ההגברה נגן mp3 הוא לא בדיוק עוצמתי ,בקיצור זה יעבוד וישמע טוב ,אבל בהחלט לא יממש את הפוטנציאל האפשרי
וכמובן שיש בתור מקור דברים שנשמעים יותר טוב מנגן d2.
אני שמעתי אותן, לדעתי הן אחלה מלבד העובדה שהן פתוחות שלדעתי זה בעיה בשילוב עם נגן .אלא אם כן לא מפריע לך שכל האוטובוס ישמע מה שאתה שומע . . .
אני גם מאוד אהבתי את הפרוליין של אולטראסון וגם את SHURE שמתאימות לנגנים . ..
וד"א יש את הביור דיינמיק 770 שממש מזכירה את ה880 שהיא פשוט אוזניה מ ד ה י מ ה . בכל אופן , ה770 היא אוזניה סגורה ואפשר להזמין אותה מאבי יפה בגרסת 32אום שזה מצויין לנגנים ניידים .
מקווה שעזרתי .
אני גם מאוד אהבתי את הפרוליין של אולטראסון וגם את SHURE שמתאימות לנגנים . ..
וד"א יש את הביור דיינמיק 770 שממש מזכירה את ה880 שהיא פשוט אוזניה מ ד ה י מ ה . בכל אופן , ה770 היא אוזניה סגורה ואפשר להזמין אותה מאבי יפה בגרסת 32אום שזה מצויין לנגנים ניידים .
מקווה שעזרתי .
אה.לא יודע . שבוע שעבר ישבתי אצל תומר יפה שעתיים , ואני חייב להגיד שהמסקנה שלי היתה שאם יש לך נגן טוב אתה יכול לקנות גם אוזניות ב5K ויהיה הבדל בין זוג לזוג . בתור בעלי DT880 אני מאוד אהבתי את ה770 , זו יחסית פשרה מאוד קטנה , ולא לשכוח שהן ברמה די גבוהה כך שאפשר להנות מהן גם בבית עם מגבר
כמובן צריך לזכור שהגרדו לא בדיוק ניידות במובן של להסתובב איתם , הן עשויות ממתכת (לא בדיוק הדבר הכי יציב ללכת איתו בגלל המשקל) , צריך להיסחב עם 3 מטר כבל , והן פתוחות מאוד.
אוזניות סגורות עם באס בין הטובים שאמורות לעבוד טוב גם עם נגנים ניידים הם הDenon AH-D2000 שכרגע חיסלו את כל המלאי ברמת המפעל ויהיה רק ב15 ליולי כנראה
כמובן שגם פה יהיה לך כבל של 3 מטר להיסחב איתו אבל הן יותר נוחות וסגורות יחסית .(למרות שתמיד תוכל לעשות recabling ואף מומלץ במקרה הזה, ולהתאים את האורך )
אוזניות סגורות עם באס בין הטובים שאמורות לעבוד טוב גם עם נגנים ניידים הם הDenon AH-D2000 שכרגע חיסלו את כל המלאי ברמת המפעל ויהיה רק ב15 ליולי כנראה