תודה על העזרה
מבקש המלצה לקולנוע ביתי - 2000 ש"ח + -
-
battousai5000
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 11
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אני NOOB לא מבין כלום בזה
תודה על העזרה
תודה על העזרה
-
battousai5000
-
- חבר שרק התחיל

-
battousai5000
-
- חבר שרק התחיל

ד"א חיפשתי morel ולא מצאתי תשובות =.= לא הבנתי כלום חח.
אם אפשר לתת לי דוגמאות של מערכות זה יהיה טוב . . .
בתקציב כזה, אם אין לך אפשרות להגדילו, אני הייתי הולך(בעצם הייתי חוסך עוד כאלפיים ש"ח וקונה משהו נורמלי) על מוצר מדבקה כמו של PEERLESS... במכרזים\מכירות קבוצתיות באינטרנט אתה תוכל למצוא מערכת כזאת כולל רסיבר... אני שמעתי מערכות כאלה, והן נותנות ביצועים לא רעים בכלל יחסית למחיר.
כנס לאתר כמו OLSALE או NETACTION ותוכל לראות בעצמך...
כנס לאתר כמו OLSALE או NETACTION ותוכל לראות בעצמך...
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
בתקציב הזה אין הרבה אופציות.
מוצרי מדבקה לא הייתי נוגע בכל מקרה.
אבא שלי לימד אותי שאני לא עשיר מספיק לקנות בזול.....
הבעיה עם מוצרי המדבקה זה שהם לא נותנים תמורה לכסף ולו בגלל האמינות הגרועה שלהם ולא רק בגלל איכות הסאונד הזועתית...
מוצרי מדבקה לא הייתי נוגע בכל מקרה.
אבא שלי לימד אותי שאני לא עשיר מספיק לקנות בזול.....
הבעיה עם מוצרי המדבקה זה שהם לא נותנים תמורה לכסף ולו בגלל האמינות הגרועה שלהם ולא רק בגלל איכות הסאונד הזועתית...
battousai5000,
צירפתי לינק של מבצע שיש באחד מאתרי המכירה..
החבילה שם כוללת : רסיבר (ימאהה) + רמקולים (5 יח') + DVD קורא DIVX וכל הפורמטים החדשים + מתנה נגן MP3
אמנם הרמקולים של פירלס (מה שכונה כאן "מוצר מדבקה") אבל נראה לי שבסכום שאתה מקציב (בייחוד גם אם אתה צריך נגן DVD) נראה לי סה"כ דיל טוב... מה שגם הם נותנים אפשרות של עד -36 תשלומים ללא ריבית !!
http://www.wallashops.co.il/shopmind_po ... id=1670435
אגב, לגבי הנתונים של הרסיבר אז הוא לא 6X125W אלא 6X85W... אני יודע שיש גם אופציה לקחת את הדיל עם הדגם RXV 457 שהוא יותר חדש + תוספת 200 ש"ח .. אבל זה אתה צריך לבדוק איתם !
בהצלחה....
צירפתי לינק של מבצע שיש באחד מאתרי המכירה..
החבילה שם כוללת : רסיבר (ימאהה) + רמקולים (5 יח') + DVD קורא DIVX וכל הפורמטים החדשים + מתנה נגן MP3
אמנם הרמקולים של פירלס (מה שכונה כאן "מוצר מדבקה") אבל נראה לי שבסכום שאתה מקציב (בייחוד גם אם אתה צריך נגן DVD) נראה לי סה"כ דיל טוב... מה שגם הם נותנים אפשרות של עד -36 תשלומים ללא ריבית !!
http://www.wallashops.co.il/shopmind_po ... id=1670435
אגב, לגבי הנתונים של הרסיבר אז הוא לא 6X125W אלא 6X85W... אני יודע שיש גם אופציה לקחת את הדיל עם הדגם RXV 457 שהוא יותר חדש + תוספת 200 ש"ח .. אבל זה אתה צריך לבדוק איתם !
בהצלחה....
-
battousai5000
-
- חבר שרק התחיל

טוב תודה זה כבר 3000 שקל אז אני..
אני חושב שאני אוותר על מערכת קולנוע. .. :\
ממילא הרבה אנשים אומרים שלא שווה לקנות בסכום כזה..
ממילא הרבה אנשים אומרים שלא שווה לקנות בסכום כזה..
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
-
battousai5000
-
- חבר שרק התחיל

- עופרפולק
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7392
- נתן תודות: 21 פעמים
- קיבל תודות: 501 פעמים
חכה רגע מה אתה מתייאש ! בסדר יש לך 2000 שקל לך תראה מגבר של jvc ושל קנווד ורמקולים של סטורם בשבילך זה יהיה כמו שלמישהו אחר יש מערכת של 15000 שקל ובוא נגיד שככה מתחילים ואחר כך שיהיה לך יותר אפשרויות תוכל להחליף אם יבוא לך .ואם אתה חולה כמו רוב החברים באתר אז אני מאמין שיבוא לך מהר מאוד.
מחזק את מה שעופר כתב..
battousai5000 , אני יכול לספר לך שאבא שלי (שלא שומע מוסיקה , ופעם בשבועיים אולי רואה איזה סרט) קנה סט של 5 רמקולים מהדיוטי ב-200$ (אפילו לא זוכר איזה חברה).. וחיבר להם מגבר של פיליפס בסביבות ה- 1500 ש"ח ...
ותאמין לי .. הוא מבסוט כל פעם שהוא צופה בסרט עד הגג ! - אחרי שהוא היה רגיל לשמוע את הסאונד מהטלוויזה !!
והאמת הסאונד נשמע טוב לגמרי ... הכל עיניין של למה אתה משווה .. במקרה שלו הוא משווה את זה למערכת הסאונד של ה-TV.. ואותו זה בהחלט מספק .. ונותן לו את החוויה של צפייה בסרטים ..
בסופו של דבר זה רק תלוי עד לאן אתה רוצה לקחת את עצמך בעולם "האינסופי" הזה ........
אז never say never ...
battousai5000 , אני יכול לספר לך שאבא שלי (שלא שומע מוסיקה , ופעם בשבועיים אולי רואה איזה סרט) קנה סט של 5 רמקולים מהדיוטי ב-200$ (אפילו לא זוכר איזה חברה).. וחיבר להם מגבר של פיליפס בסביבות ה- 1500 ש"ח ...
ותאמין לי .. הוא מבסוט כל פעם שהוא צופה בסרט עד הגג ! - אחרי שהוא היה רגיל לשמוע את הסאונד מהטלוויזה !!
והאמת הסאונד נשמע טוב לגמרי ... הכל עיניין של למה אתה משווה .. במקרה שלו הוא משווה את זה למערכת הסאונד של ה-TV.. ואותו זה בהחלט מספק .. ונותן לו את החוויה של צפייה בסרטים ..
בסופו של דבר זה רק תלוי עד לאן אתה רוצה לקחת את עצמך בעולם "האינסופי" הזה ........
אז never say never ...