שיקוף מסך מאייפון ל LG OLED C8
שלום
יש לי את LG TV PLUS אבל הוא נותן לראות רק סרטונים ממה ששי במדיה של האייפון עצמו
אחרים (חלק ) נותנים לראות דרך הדפדפן הפנימי שלהם
אבל לחברה שלי יש אפליקציה שהיא רכשה לאימונים אישיים. ואפשר לראות את הוידאו רק דרך האפליקציה. יש דרך להעביר את זה ל C8 ? קצת מוזר שאין שיקוף נורמלי ונוח
תודה רבה
יש לי את LG TV PLUS אבל הוא נותן לראות רק סרטונים ממה ששי במדיה של האייפון עצמו
אחרים (חלק ) נותנים לראות דרך הדפדפן הפנימי שלהם
אבל לחברה שלי יש אפליקציה שהיא רכשה לאימונים אישיים. ואפשר לראות את הוידאו רק דרך האפליקציה. יש דרך להעביר את זה ל C8 ? קצת מוזר שאין שיקוף נורמלי ונוח
תודה רבה
שתי אפשרויות:
1. לחכות עד אוקטובר, עד אז צריכה לעלות קושחה עם AirPlay 2 ו HomeKiit
2. אפשרות אחרת היא בתפריט LG WebOS חפש את הלשונית Screen Share וודא שהיא מופעלת והחיבור של הטלויזיה והאייפון על אותה כתובת IP. באייפון תפעיל את Screen Mirroning וכל מה שמוצג באייפון אמור להיראות בטלויזיה.
2. אפשרות אחרת היא בתפריט LG WebOS חפש את הלשונית Screen Share וודא שהיא מופעלת והחיבור של הטלויזיה והאייפון על אותה כתובת IP. באייפון תפעיל את Screen Mirroning וכל מה שמוצג באייפון אמור להיראות בטלויזיה.
איך לעשות screen mirroring באייפון ?mordsxx כתב:שתי אפשרויות:
2. אפשרות אחרת היא בתפריט LG WebOS חפש את הלשונית Screen Share וודא שהיא מופעלת והחיבור של הטלויזיה והאייפון על אותה כתובת IP. באייפון תפעיל את Screen Mirroning וכל מה שמוצג באייפון אמור להיראות בטלויזיה....
עשיתי, אבל זה לא מוצא את הטלוויזיה. ב connection guide בטלוויזיה יש הנחיות ל windows ולאנדרואיד. אין שם הוראות ל IOSAlon_Solo כתב:@bixente
·זה קיים בתפריט שאתה גולל מהחלק התחתון (יחד עם פנס, מצב טיסה וכו׳)...
תודה