האם לחבר הכל לרסיבר או הכל לטלוויזיה?
-
Arthur_Morgan
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 329
- נתן תודות: 69 פעמים
- קיבל תודות: 13 פעמים
היי.
שאלה טכנית בנוגע לאופן החיבורים.
האם יש יתרון כלשהו לחיבור של כל המכשירים לרסיבר ואז יציאה אחת לטלוויזיה, על פני חיבור כל המכשירים לטלוויזיה, ויציאה אחת (כבל אופטי) לרסיבר?
מנסיון מהיר שערכתי, שני המצבים עובדים באותה מידה. יש יתרון לאחד מהם?
שאלה טכנית בנוגע לאופן החיבורים.
האם יש יתרון כלשהו לחיבור של כל המכשירים לרסיבר ואז יציאה אחת לטלוויזיה, על פני חיבור כל המכשירים לטלוויזיה, ויציאה אחת (כבל אופטי) לרסיבר?
מנסיון מהיר שערכתי, שני המצבים עובדים באותה מידה. יש יתרון לאחד מהם?
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אני מחבר את הכל לרסיבר ומשם לטלביזיה. כל הפטנטים ה"חכמים" בטלביזיות לא מעניינים אותי וכבר בדקתי שחיבור Chromecast לאחת מכניסות ה HDMI הפנוות ברסיבר מכניס לכיס הקטן את כל האפליקציות הצולעות והכמעט עובדות שמוצאים בדרך כלל במסכים.
לדעתי מבחינת איכות צליל זה לא בר השוואה בכלל אבך אם לדעתך זה שווה ערך אז לך לפי מה שבא לך.
לדעתי מבחינת איכות צליל זה לא בר השוואה בכלל אבך אם לדעתך זה שווה ערך אז לך לפי מה שבא לך.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
-
Arthur_Morgan
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 329
- נתן תודות: 69 פעמים
- קיבל תודות: 13 פעמים
@Catskinner
· תודה.
אילו יתרונות יש ל Chromecast שמחובר לרסיבר על פני האפליקציות שמגיעות עם הטלוויזיה?
נטפליקס לדוגמה עובד מעולה בתור אפליקציה מובנית בטלוויזיה, לא הרגשתי צורך למצוא דרך אחרת להפעיל אותו
· תודה.
אילו יתרונות יש ל Chromecast שמחובר לרסיבר על פני האפליקציות שמגיעות עם הטלוויזיה?
נטפליקס לדוגמה עובד מעולה בתור אפליקציה מובנית בטלוויזיה, לא הרגשתי צורך למצוא דרך אחרת להפעיל אותו
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
היתרון הברור ביותר הוא שאתה כבר לא מוגבל לאפליקציות הקיימות בטלביזיה ולא נתון לחסדים של היצרנית מתי היא תואיל לעדכן את אותן אפליקציות.
אני אגב כבר לא משתמש בזה. המסך אצלי מחובר ל HTPC והגעתי למסקנה שאני לא זקוק ל Chromecast ושאני מעדיף להתיישב על נעץ במקום להשתמש בשירותים הקיימים במסכים.
אני אגב כבר לא משתמש בזה. המסך אצלי מחובר ל HTPC והגעתי למסקנה שאני לא זקוק ל Chromecast ושאני מעדיף להתיישב על נעץ במקום להשתמש בשירותים הקיימים במסכים.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 440 פעמים
בעיקרון עדיף דרך הרסיבר כי זאת המטרה שלו - להיות מרכזייה. רסיבר גם יכול לתת לך passthrough לטלוויזיה (אם לא תרצה לשמוע דרך הרמקולים) אבל לא ההפך (אם תרצה לשמוע מוזיקה בלי טלוויזיה).
מה שכן, במידה ויש עיבוד תמונה ברסיבר, תוכל את החלק הזה להשאיר לטלוויזיה.
מתי אני רואה ביתרון לחיבור ישיר למסך? רק במקרים שיש מסך חדש אבל רסיבר ישן שלא תומך למשל בHDCP 2.2 ואז אתה רוצה לת לטלוויזיה לנהל את מקורות ה4K בעצמה.
מה שכן, במידה ויש עיבוד תמונה ברסיבר, תוכל את החלק הזה להשאיר לטלוויזיה.
מתי אני רואה ביתרון לחיבור ישיר למסך? רק במקרים שיש מסך חדש אבל רסיבר ישן שלא תומך למשל בHDCP 2.2 ואז אתה רוצה לת לטלוויזיה לנהל את מקורות ה4K בעצמה.