מתאם lan ל-usb יעבוד ב-E9 ?
-
ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4787
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 767 פעמים
עברתי על השרשור הזה:
https://www.lgwebos.com/topic/3395-giga ... -smart-tv/
בסופו של דבר מישהו כתב שזה עבד עבד והוא הצליח לקבל אינטרנט קווי במהירות גבוהה.
מישהו פה ניסה את ויכול להעיד שזה אכן עובד ?
https://www.lgwebos.com/topic/3395-giga ... -smart-tv/
בסופו של דבר מישהו כתב שזה עבד עבד והוא הצליח לקבל אינטרנט קווי במהירות גבוהה.
מישהו פה ניסה את ויכול להעיד שזה אכן עובד ?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
@ChinggisKhan
·
אכן עובד אצלי ב-B7.
[imgurpng]WmFUwDc[/imgurpng]
זה המתאם:
https://www.ebay.com/itm/USB-3-0-to-10- ... _cvip=true
למתאם הזה יש בעיה שהוא מסתנכרן רק על קצבי USB 2.0 מול המחשב, כך שמקבלים איתו מהירות של כ-300 מגה הורדה ו-180 מגה העלאה. אבל מעבר לזה הוא זול, הוא עובד גם באנדרויד וגם ב-CoreELEC ונראה שגם על טלוויזיות של LG
·
אכן עובד אצלי ב-B7.
[imgurpng]WmFUwDc[/imgurpng]
זה המתאם:
https://www.ebay.com/itm/USB-3-0-to-10- ... _cvip=true
למתאם הזה יש בעיה שהוא מסתנכרן רק על קצבי USB 2.0 מול המחשב, כך שמקבלים איתו מהירות של כ-300 מגה הורדה ו-180 מגה העלאה. אבל מעבר לזה הוא זול, הוא עובד גם באנדרויד וגם ב-CoreELEC ונראה שגם על טלוויזיות של LG
-
ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

נשמע כמו פתרון זול לבעיה של קבצי ביטרייט גבוהים ברימוקסים של 4k.
מעולה !
מעולה !
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
@Shasoosh
·
אני מניח שיש, הבעיה עם המתאם שקישרתי אליו היא שהוא מסתנכרן על USB 2.0 ולא USB 3.0, ולכן לא מסוגל לתת את רוחב הפס המלא.
אבל מה הרעיון בגיגה מלא בטלוויזיה? 300 מגה מספיק לכל סוג תוכן שאתה יכול לדמיין.
בגדול קשה לדעת, WebOS רצה על לינוקס. אז אם יש בקרנל שלהם דרייבר, אז הכרטיס יעבוד, אם אין אז הוא לא יעבוד.
·
אני מניח שיש, הבעיה עם המתאם שקישרתי אליו היא שהוא מסתנכרן על USB 2.0 ולא USB 3.0, ולכן לא מסוגל לתת את רוחב הפס המלא.
בגדול קשה לדעת, WebOS רצה על לינוקס. אז אם יש בקרנל שלהם דרייבר, אז הכרטיס יעבוד, אם אין אז הוא לא יעבוד.
למה צריך? לא יודע. אבל אם כבר קונים מתאם..
שאלתי מכיוון שברוב הטלוויזיות של LG (לפחות מהדורות האחרונים כולל הדור שיוצא עכשיו) ה USB הוא 2.0 לכן תהיתי אם יש מתאם שמתגבר על המגבלה הזאת.
שאלתי מכיוון שברוב הטלוויזיות של LG (לפחות מהדורות האחרונים כולל הדור שיוצא עכשיו) ה USB הוא 2.0 לכן תהיתי אם יש מתאם שמתגבר על המגבלה הזאת.
נערך לאחרונה על ידי Shasoosh ב 29/05/2020 2:09, נערך פעם 1 בסך הכל.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
@Shasoosh
·
איך אפשר להתגבר על זה? USB 2.0 מוגבל ל-480 מגהביט. אז אתה מקבל 300 מגה בהורדה ו-180 מגה בהעלאה.
לדעתי קונים כזה מתאם רק בגלל שהוא נותן לך קצב העברה גבוה מ-128 מגה, כי זה כל מה שדרוש עבור הזרמה של 4K רימוקס מלא.
·
איך אפשר להתגבר על זה? USB 2.0 מוגבל ל-480 מגהביט. אז אתה מקבל 300 מגה בהורדה ו-180 מגה בהעלאה.
לדעתי קונים כזה מתאם רק בגלל שהוא נותן לך קצב העברה גבוה מ-128 מגה, כי זה כל מה שדרוש עבור הזרמה של 4K רימוקס מלא.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
@Shasoosh
·
לא נראה לי שאפשר עם SMB, אבל אפשר עם שרת DLNA כמו Serviio ויש גם את השרת של LG, שכחתי איך התוכנה נקראת.
·
לא נראה לי שאפשר עם SMB, אבל אפשר עם שרת DLNA כמו Serviio ויש גם את השרת של LG, שכחתי איך התוכנה נקראת.
-
ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

איך יודעים אם קיים דרייבר או לא ? במתאם ששיתפת לא כתוב שהוא תומך בלינוקס. ידוע לך במקרה על מתאם כזה שנמכר בארץ ויעבוד ? הסתכלתי על כמה אבל באף אחד מהם אין שום מילה על לינוקס.TheCoolest כתב:@Shasoosh
·
בגדול קשה לדעת, WebOS רצה על לינוקס. אז אם יש בקרנל שלהם דרייבר, אז הכרטיס יעבוד, אם אין אז הוא לא יעבוד....
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
@OMRIJ
·
תעשה בדיקת מהירות בנטפליקס.
·
תעשה בדיקת מהירות בנטפליקס.
-
ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

מקפיץ את השרשור הזה:
ניסתי שני מתאים, אחד של חברה גנרית שנמכר בבאג תחת המותג Smartcom והשני של TPlink, בשני המקרים אותה תוצאה: התקן לא מזוהה. מישהו רכש לאחרונה באיזה מקום מתאם כזה שעבד לו ?
ניסתי שני מתאים, אחד של חברה גנרית שנמכר בבאג תחת המותג Smartcom והשני של TPlink, בשני המקרים אותה תוצאה: התקן לא מזוהה. מישהו רכש לאחרונה באיזה מקום מתאם כזה שעבד לו ?
האמת לא יודע ספציפית לגבי הדגם שלך, אבל לאחרונה קניתי את ה-CX ובדקתי שלושה מתאמים שיש ברשותי, אחד של TP-LINK ושניים גנריים שנקנו ב-KSP אני חושב שאחד מהם נקרא ST-LAB. שלושתם עבדו מצוין ונתנו לי מהירות של כמעט 200 מגה (מתוך ה-500 שיש לי) כיוון שלמרות שהם תומכים במהירות 1GB, הם מוגבלים במהירות המחבר בטלוויזיה שהוא USB2 (המתאמים האלו הם USB3).
טיפ קטן אבל מאוד גדול!!!: כשאתה מחבר, אל תתאכזב לגלות שבתפריט חיבורי רשת מראה לך "לא מחובר". החיבור בפועל קיים אך לא מזוהה ע"י WEBOS דרך ה-USB. זה מאוד מטעה והרבה חשבו שפשוט לא עובד כי לא הייתה אינדיקציה בתפריט, ופירקו הכל, שבעצם בפועל יש חיבור אינטרנט מהיר, פשוט תחבר ותעשה בדיקת חיבור ומהירות בנטפליקס.
טיפ קטן אבל מאוד גדול!!!: כשאתה מחבר, אל תתאכזב לגלות שבתפריט חיבורי רשת מראה לך "לא מחובר". החיבור בפועל קיים אך לא מזוהה ע"י WEBOS דרך ה-USB. זה מאוד מטעה והרבה חשבו שפשוט לא עובד כי לא הייתה אינדיקציה בתפריט, ופירקו הכל, שבעצם בפועל יש חיבור אינטרנט מהיר, פשוט תחבר ותעשה בדיקת חיבור ומהירות בנטפליקס.
-
ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

rick090 - תודה על הטיפ ! העניין הוא שהמתאמים שקניתי לא עובדים, אבל שניסתי מתאם שהשכן משתמש בו ללפטופ הוא כן עובד. הבעיה, המתאם שלו ישן והוא רק 10/100, ככה שזה לא עוזר לי...
בגלל זה שאלתי אם מישהו קנה לאחרונה
בגלל זה שאלתי אם מישהו קנה לאחרונה
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
@ChinggisKhan
·