התלבטות לגבי רכישת מחשב שיחובר לטלוויזיה
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73385
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 648 פעמים
- קיבל תודות: 3170 פעמים
moog - בדיוק, אתה לא יכול להשוות מחשב לסטרימר. היה לי HTPC במשך שנים, יש של בעיות עם HDR, דרייברים, תאימות חומרה כזו או אחרת, קודקים וכו. עברתי לסטרימר והחיים הפכו להרבה הרבה יותר פשוטים. ואני לא היחיד פה. שלא לדבר על העובדה שהוא עלה שבריר מהמחיר של HTPC ברמה קרובה. אחרי שעברתי לסטרימר איכותי בחיים לא אחזור ל HTPC.
ואל תשווה רספברי או כל סטרימר זול לסטימר איכותי - עולם אחר לגמרי.
ואל תשווה רספברי או כל סטרימר זול לסטימר איכותי - עולם אחר לגמרי.
מתי היה לך לפני שנים ?
נו באמת
דרייברים? מה אנחנו בתקופת חלונות 7 ? הכל אוטומטי
קודקים?????? מתי יש קודקים כבר?
איך חיים פשוטים אם עידכון פשוט בשילד דפק צבעים נו באמת (כנס לפורומים ותראה את הכעס)
ולגבי המחיר השילד שלך דיי מתקרב למחשב קטן וגם לא נותן איכות זהה (Mad vr)
העיקר לקנות מקרנים יקרים או OLED ולשדך לו מכשיר זול ונחות עם קודי ועוד להתרבב
נו באמת
דרייברים? מה אנחנו בתקופת חלונות 7 ? הכל אוטומטי
קודקים?????? מתי יש קודקים כבר?
איך חיים פשוטים אם עידכון פשוט בשילד דפק צבעים נו באמת (כנס לפורומים ותראה את הכעס)
ולגבי המחיר השילד שלך דיי מתקרב למחשב קטן וגם לא נותן איכות זהה (Mad vr)
העיקר לקנות מקרנים יקרים או OLED ולשדך לו מכשיר זול ונחות עם קודי ועוד להתרבב
- Huber
- חבר במועדון HT

·moog כתב:מתי היה לך לפני שנים ?
נו באמת...
באמת באמת - הנה לפניך מסכת התלאות שאני עברתי לא מזמן בניסיון לגרום ל HTPC שלי לשדר 4K HDR כששידרגתי בזמנו ל OLED 4K:
https://www.hometheater.co.il/modules.p ... sc&start=0
·moog כתב: איך חיים פשוטים אם עידכון פשוט בשילד דפק צבעים נו באמת (כנס לפורומים ותראה את הכעס)...
שום דבר לא מושלם, בווינדוס אין כל שני וחמישי עידכונים שדופקים דבר כזה או אחר? דרייברים לכרטיסי מסך שעושים בעיות? אתה באמת משווה את כמות הבעיות שיכולה להיות באקוסיסטם הזה שנקרא PC/WINDOWS למכשירים יעודיים?
·moog כתב: ולגבי המחיר השילד שלך דיי מתקרב למחשב קטן וגם לא נותן איכות זהה (Mad vr)...
נווידיה שילד עלה לי כ 600 ש"ח בלבד. עכשיו תראה לי HTPC במחיר קרוב לזה. לגבי האיכות תרשה לי להתעלם מהתגובה שלך - אין לך שום ביסוס לזה. אני יכול באותה מידה לרשום "תראה לי PC שמתקרב לאיכות של הנווידיה שילד" וזה יהיה סתם מילים באוויר בדיוק כמוך:
https://www.hometheater.co.il/modules.p ... LD&x=0&y=0
יפה נתקלת בקשיים לפני כשנתיים וחצי
ידוע לך שכיום אפילו הנגן המובנה הגרוע של חלונות מנגן HDR
ממליץ לך לעשות שיעורי בית קצת על Mad vr
ידוע לך שכיום אפילו הנגן המובנה הגרוע של חלונות מנגן HDR
ממליץ לך לעשות שיעורי בית קצת על Mad vr
- Huber
- חבר במועדון HT

moog - אני לא אעשה בשבילך שיעורי בית, הפורום מוצף באנשים שנתקלו בבעיות ב HTPC, חפש. שלא לדבר על נושא העלות שגם על זה כבר הגבתי.
אני אישית עבדתי גם עם HTPC וגם עם שילד, אחרי שעברתי לשילד לא רואה את עצמי חוזר ל HTPC ומאז רכשתי אפילו אחד נוסף לחדר ילדים. שכל אחד יעשה את המסקנות שלו לבד, אני לא פה בשביל לשכנע לא אותך ולא את פותח הת'רד בכלום אלא רק לחלוק מהניסיון שלי.
אני אישית עבדתי גם עם HTPC וגם עם שילד, אחרי שעברתי לשילד לא רואה את עצמי חוזר ל HTPC ומאז רכשתי אפילו אחד נוסף לחדר ילדים. שכל אחד יעשה את המסקנות שלו לבד, אני לא פה בשביל לשכנע לא אותך ולא את פותח הת'רד בכלום אלא רק לחלוק מהניסיון שלי.
- toxin
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9357
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 742 פעמים
אם פותח הפוסט כותב כזה דבר זה אומר שיהיו לו המון בעיות בלקנפג את המחשב כמו שצריך.קודם כל המון תודה בני.
רק יש כמה דברים שאני לא מכיר ואין לי מושג בהם.
SSD וRAM...
זה מה שהאתר שאני קונה בו מציע: DDR4 8GB 2666 SODIMM SAMSUNG 3rd party
וזה GIGABYTE SSD UD PRO 256GB 2.5" SATA3...
סטרימר פותר את הבעיה הזאת.
חבר'ה,
קודם כל המון תודה.
ברור שיש לכם המון המון ידע. ויש פה שתי גישות שונות - האחת מדברת על סטרימרים והשנייה על מחשבים.
כשפתחתי ושאלתי על מחשב, לא הכרתי בכלל את האפשרות של סטרימר (בכל סטרימר שנתקלתי עד היום הרגשתי מאוד מוגבל, אבל אנשי הסטרימר מעלים פה טענות אחרות).
לגמרי במקרה יש לי את ה- nvidia shield זמין, ולכן אבחן אותו ואת היכולות שלו. אם זה ייתן לי מענה מעולה. אם לא, אחזור לאופציית המחשב.
קודם כל המון תודה.
ברור שיש לכם המון המון ידע. ויש פה שתי גישות שונות - האחת מדברת על סטרימרים והשנייה על מחשבים.
כשפתחתי ושאלתי על מחשב, לא הכרתי בכלל את האפשרות של סטרימר (בכל סטרימר שנתקלתי עד היום הרגשתי מאוד מוגבל, אבל אנשי הסטרימר מעלים פה טענות אחרות).
לגמרי במקרה יש לי את ה- nvidia shield זמין, ולכן אבחן אותו ואת היכולות שלו. אם זה ייתן לי מענה מעולה. אם לא, אחזור לאופציית המחשב.