כן, אוזניות כפתור של פיוניר. אני חושב שהיתה אווירה מצויינת וגיל לא חסך דבר על מנת להנעים את שהותנו, פינק אותנו והיה סבלני באופן בלתי רגיל.. אני חושב לשנגן הבלו ריי הוכחו יכולות מרשימות הן כסרימר והן כנגן בפני עצמו. משום מה היו כאלו שמעט התאכזבו מהתמונה אך אני לא נכלל בין אלו...
היה אחלה מפגש,
כל הכבוד על הכיבוד "הקל" שהיה מאד טעים ומושקע (אין על טל בייגל).
התצוגה וההשקעה היו ניכרים לעין ובהחלט נראה שעשו הכל כדי שחברי האתר יהנו.
ועכשיו לשלב ההבנות והשאלות:
הבנה:
כיום מתבצעת ההשקה של נגן הבלוריי של פיוניר ואני משער שיציאת ה- HDMI שלו היא בגרסא 1.3, אבל לצערנו את כמות הרסיברים שמסוגלים לעבוד בתקן זה ניתן לספור על כף היד ולכן כל מי שמשקיע וקונה את הנגן צריך כמובן להשקיע ולקנות רסיבר מתאים (שכיום מאד יקר) בכדי להעביר ולמתג את הרזולוציה שהנגן מאפשר וכמו כן בכדי לשמוע את איכות הסאונד המקסימלי ממנו (קרי TRUH DOLBY ו- HD DTS), נוסף על כך יש צורך כמובן במסך מהדור האחרון שיתמוך ב- FULL HD ובתקן HDMI 1.3 (וכפי שהבנתי שידורי הטלויזיה עם המסך הנ"ל לא יהיו איכותיים כפי שרואים היום במסכי ה- SDTV). האם עד כאן אני צודק?
שאלתי היא שמאחר ואני משקיע כאן בכדי להנות מהדור הראשון של הנגן הזה (האם כולנו זוכרים את הדור הראשון של מסכי הפלזמה? - איכות? רזולוציה? קונטרסט?)
האם בעוד מספר חודשים לא יצא כבר הדור הבא? ומה יקרה כאשר יכנס הדור השמיני של מסכי הפלזמה עם CONTROL HDMI שאני משער יעלה את הגרסא שלו ל- HDMI 1.4 (האם אני טועה?), האם תקן זה יתמך אחורה? האם הוא יעבוד עם הדור הקודם של הרסיברים?
לי יש תחושה שבזמן הקרוב הולך להיות בלבול די גדול למי שטרי בתחום שהרי מי שיתלהב מהנגן כפי שאני התלהבת ממנו, אולי לא יחשוב שצריך להשקיע קצת הרבה מעבר לנגן (אולי זה רק אני חושב כך, אשמח עם יתקנו אותי).
תודה על הסבלנות ואשמח מאד לקבל תשובות מחברי הפורום ועוד יותר מהמנהלים.
הכי נחמד שסוף סוף היה מקום ושקט ואפשר היה לדבר עם חברי האתר באחד על אחד בלי לחץ ולבלי מוזיקה או פיץ' מכירות מעיק.
המסכים וגם הנגן היו מעולים וגם מאוד אהבתי את הכיבוד. בקיצור, אני נהנתי מאוד.
גיל,
לפי הבנתי (אני לא מכיר את הפרוטוקול מספיק בדייקנות) זה לא HDMI 1.4, אלא פשוט תוספת קטנה מעל HDMI 1.3. מי שתומך יעביר את זה, מי שלא, זה לא יפריע לו.
בכל מקרה, זה בעיקר צריך לעניין את מי שמחביא את מכשיריו ורוצה לראות חזית נקיה (קרי: רק מסך).
וגם אם אין תמיכה ל-HDMI CONTROL, אז אין בעיה, יש המון שיטות להעביר את ה-IR במקרים כאלה (אחרי הכל, זה כבר דבר שמקובל בתחום כבר כמה שנים טובות). לדעתי זה בונוס נחמד, אבל לא משהו יותר מדי קריטי או חשוב.
לגבי HDMI 1.3 - מישהו צריך לעשות את הצעד הראשון. עדיף שזה יהיה בצד הנגנים, ושיהיה פוש לכיוון הרסיברים ולא ההיפך. במקרים שטכנולוגיה נדחפה לא על ידי מכשירי הקצה אלא על ידי MIDDLE WARE (כמו רסיברים), בד"כ נוצרות בעיות תאימות קשות. ככה הן נמנעות כי לייצרנים יש מכשירים לבדוק איתם ולאמת שהכל תואם.
שלום לכם חברים,
היה מפגש מהנה מאד, תצוגה מרהיבה של יכולות גם למסכים, גם לנגן
שמחתי לראות את חברי האתר, ואני יכול לומר מתוך שיחות מסדרון שיש כבוד
והערכה לחברי האתר
כל הכבוד
לאנשי ט.ר פיוניר על היוזמה, התצוגה, והאירוח
לטל על ה"דברים הטובים" שהביא
לעופר ולמנהלי האתר,
כן ירבו מפגשים מסוג זה
sam22 כתב:אז אולי עכשיו מישהו יסביר מה זה UPnP המילים פשוטות? ובמה זה שונה משיתוף קבצים אחר ברשת SMB?
...
UP&P תומך במהירות גבוהה יותר (28MB לעומת 18MB ב-SMB אם אני זוכר נכון)
כמוכן יש תוכנות כמו TVERSITY שמאפשרות לעשות TRANSCODING בזמן אמת ובצורה כזו ניתן לשדר גם פורמטים לא נתמכים (מחייב רשת טובה ומחשב חזק)
מצטרף לתשבוחות הן למארחים והן לחברים,, כלקוח ותיק מאוד מאוד (וגם די מתמיד) של ט.ר מאז ומעולם הייתה זו חוויה לבקר אצלם ועכשיו אף יותר, מומלץ בחום.
לגבי תמונת ה blu-ray מבחינתי סוף הדרך בתחום הנראה (אולי בעתיד ימציאו אפשרות גם לראות עוד תחומי תדר, לדוגמא: אם השחקן יחטוף מכות נמרצות נלחץ בשלט על אפשרות תמונת X-Ray ) .
זאת, בניגוד לתחום האודיו שם תמיד נראה שאין סוף ליכולות התקדמות.