playstation@Network
שאלה שקשורה יותר לתקשורת, אבל אני רואה שיש כאן מאגר משובח של בעלי PS3, ואולי מכאן תבוא הישועה
האינטרנט במכשיר עובד טוב, אני גולש (בדפדפן המובנה) ומוריד בקצב בריא. אבל רק לעיתים רחוקות מצליח להתחבר אל הPSN. ברוב המקרים שלא, אני מקבל הודעת "timed out".
יש עוד אנשים שנתקלו בבעייה הזו?
אני גולש דרך ברק, ושמעתי על אדם נוסף עם אותה בעייה שגם גולש דרכם. אני מנסה לראות אם יש תבנית חוזרת לפני שאני פונה אליהם לתמיכה.
תודה למי שיכול לעזור!
האינטרנט במכשיר עובד טוב, אני גולש (בדפדפן המובנה) ומוריד בקצב בריא. אבל רק לעיתים רחוקות מצליח להתחבר אל הPSN. ברוב המקרים שלא, אני מקבל הודעת "timed out".
יש עוד אנשים שנתקלו בבעייה הזו?
אני גולש דרך ברק, ושמעתי על אדם נוסף עם אותה בעייה שגם גולש דרכם. אני מנסה לראות אם יש תבנית חוזרת לפני שאני פונה אליהם לתמיכה.
תודה למי שיכול לעזור!
זאת אינפורמציה שלא מוכנים למסור לנו ישירות בישפאר היבואן של סוני
תאלץ לפנות לעמליה האחראית על השרות הטכני בישפאר והיא תמסור לתמיכה של ברק את כתובת הIP
הבעיה הבאה בא תתקל תהיה כאשר תרצה להוריד תוכן בתשלום מהSTORE או לשחק ברשת אך דיה צרה לשעתה -גם לזה כבר מצאנו פתרונות
בהצלחה אל תתיאש
בסוף הכל עובד וזאת טירונות שכולם עוברים
תאלץ לפנות לעמליה האחראית על השרות הטכני בישפאר והיא תמסור לתמיכה של ברק את כתובת הIP
הבעיה הבאה בא תתקל תהיה כאשר תרצה להוריד תוכן בתשלום מהSTORE או לשחק ברשת אך דיה צרה לשעתה -גם לזה כבר מצאנו פתרונות
בהצלחה אל תתיאש
בסוף הכל עובד וזאת טירונות שכולם עוברים
- niko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4966
- שם מלא: איתן
- נתן תודות: 912 פעמים
- קיבל תודות: 452 פעמים
תחפש שישור עם השם שלי,בסוף זה יסתיים בצעקות שלך על אנשי ספק האינטרנט שלך,כמובן תאיים מייד
בהתנתקות,קח נשימה עמוקה.....
בהתנתקות,קח נשימה עמוקה.....
תודה רבה
אני אדבר מחר עם עמליה.
אבל אם כבר נתקלתם בבעייה כזו בברק, וביקשתם לסדר אותה (וכפי שהבנתי - הסתדרה) למה צריך לעשות את זה מחדש? זה לא אמור לעבוד אחרי הבקשה של האדם הראשון?
אריאל -
לגבי קנייה בכרטיס האשראי - הבנתי שהפתרון הוא יוזר אמריקאי (שכבר יש לי)
למה התכוונת שיהיו בעיות במשחק ברשת? זו בעצם המטרה שלשמה אני מנסה לפתור את הבעייה..
תודה רבה לכם! אתם מחזירים לי את התקווה שזה עשוי לעבוד בסופו של דבר
אני אדבר מחר עם עמליה.
אבל אם כבר נתקלתם בבעייה כזו בברק, וביקשתם לסדר אותה (וכפי שהבנתי - הסתדרה) למה צריך לעשות את זה מחדש? זה לא אמור לעבוד אחרי הבקשה של האדם הראשון?
אריאל -
לגבי קנייה בכרטיס האשראי - הבנתי שהפתרון הוא יוזר אמריקאי (שכבר יש לי)
למה התכוונת שיהיו בעיות במשחק ברשת? זו בעצם המטרה שלשמה אני מנסה לפתור את הבעייה..
תודה רבה לכם! אתם מחזירים לי את התקווה שזה עשוי לעבוד בסופו של דבר
הבעיה אצלי היתה עם אינטרנט זהב אני לא יודע אם טיפלו בתעדוף מול ברק
אני מניח שלו היו מטפלים לא היית נתקל בבעיה שאתה מתאר
אם יש לך שם משתמש אמריקאי זה כבר טוב
נקוה שלא יהיו לך בעיות כאשר תנסה לרכוש בסטור עם כרטיס אשראי ישראלי בינלאומי
אל תתיאש בסוף הכל מסתדר ושוכחים את התלאות בדרך
אני כרגע תקוע בנושא הקישוריות בין הPS3 לPSP כשהכל יעבד אני אעדכן איך דואגים שהכל יעבד
אני מניח שלו היו מטפלים לא היית נתקל בבעיה שאתה מתאר
אם יש לך שם משתמש אמריקאי זה כבר טוב
נקוה שלא יהיו לך בעיות כאשר תנסה לרכוש בסטור עם כרטיס אשראי ישראלי בינלאומי
אל תתיאש בסוף הכל מסתדר ושוכחים את התלאות בדרך
אני כרגע תקוע בנושא הקישוריות בין הPS3 לPSP כשהכל יעבד אני אעדכן איך דואגים שהכל יעבד