ווליום נמוך עם OLED C8 - תקין?
יש לי טלוויזיה מדגם OLED C8 שנרכשה באוגוסט האחרון. באופן כללי אני מאוד מרוצה ממנה, אבל אני משתמש ברמקולים המובנים וברוב המקרים על מנת להגיע לווליום סביר אני נאלץ להגביר את הווליום ל-50 ואף יותר. אין לי בעיות שמיעה או משהו, בווליומים נמוכים מזה דיבור רגיל בין אנשים יותר חזק מהטלוויזיה.
לאחותי יש את הדגם משנה קודם C7, והיא אומרת שאצלה היא בדרך כלל מגיעה עד ל-12 כשהיא משתמשת ברמקול המובנה. כשהיא ראתה את ה-C8 אצלנו בפעם הראשונה היא מיד שמה לב שהווליום שונה משמעותית משלה.
הטלוויזיה עומדת על שולחן בעזרת המעמד המקורי (אני יודע שהרמקולים מסתמכים על כך ולכן אני מציין זאת).
האם מצב זה נחשב תקין?
היום היה אצלנו טכנאי של ח.י. והוא התעקש שאין שום תקלה בטלוויזיה, למרות הראיות - הוא הפעיל שיר ביוטיוב בווליום של 80 ועדיין יכולנו לשמוע אחד את השני בבירור בדיבור רגיל. באף טלוויזיה שהייתה לי לא הייתי צריך להגביר מעל ל-50 אף פעם, ואם כן הייתי עושה זאת אז לא הייתי יכול לשמוע שום דבר אחר מלבד הטלוויזיה.
לאחותי יש את הדגם משנה קודם C7, והיא אומרת שאצלה היא בדרך כלל מגיעה עד ל-12 כשהיא משתמשת ברמקול המובנה. כשהיא ראתה את ה-C8 אצלנו בפעם הראשונה היא מיד שמה לב שהווליום שונה משמעותית משלה.
הטלוויזיה עומדת על שולחן בעזרת המעמד המקורי (אני יודע שהרמקולים מסתמכים על כך ולכן אני מציין זאת).
האם מצב זה נחשב תקין?
היום היה אצלנו טכנאי של ח.י. והוא התעקש שאין שום תקלה בטלוויזיה, למרות הראיות - הוא הפעיל שיר ביוטיוב בווליום של 80 ועדיין יכולנו לשמוע אחד את השני בבירור בדיבור רגיל. באף טלוויזיה שהייתה לי לא הייתי צריך להגביר מעל ל-50 אף פעם, ואם כן הייתי עושה זאת אז לא הייתי יכול לשמוע שום דבר אחר מלבד הטלוויזיה.
- Barakberkovich
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 189
- נתן תודות: 22 פעמים
- קיבל תודות: 23 פעמים
בתור אחד שמסתמך על הרמקולים של המסך יש כאן הרבה משתנים.
מה התוכן שאתה רואה והאם זה משנה בעוצמת הסאונד
האם הגדרות הסאונד הם על אטמוס או לא, אם לא מה ההגדרות שעשית קולנוע/משהו אחר.
גם אני יכול להגביר ל 50 ואשמע את הסובבים אותי וזה עדיין יהיה יחסית גבוהה.
מה התוכן שאתה רואה והאם זה משנה בעוצמת הסאונד
האם הגדרות הסאונד הם על אטמוס או לא, אם לא מה ההגדרות שעשית קולנוע/משהו אחר.
גם אני יכול להגביר ל 50 ואשמע את הסובבים אותי וזה עדיין יהיה יחסית גבוהה.
הדבר הראשון שהטכנאי עשה זה לשנות את ההגדרות של אודיו שיהיו על המקסימום (זה עשה הבדל אבל קטן), מהניסויים שלי הפעלה/ביטול של ATMOS לא עשה שום הבדל.Barakberkovich כתב:בתור אחד שמסתמל על הרמקולים של המסך יש כאן הרבה משתנים.
מה התוכן שאתה רואה והאם זה משנה.
האם הגדרות הסאונד ה על אטמוס או לא, אם לא מה ההגדרות שעשית קולנוע/משהו אחר.
גם אני יכול להגיב ל 50 ואשמע את הסובבים אותי וזה עדיין יהיה יחסית גבוהה....
התכנים הם מגוונים ובעיקרון זה קורה תמיד, אבל למשל בית הנייר ב-Netflix (דרך האפליקציה של הטלוויזיה) הוא דוגמה.
- עופרפולק
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7413
- נתן תודות: 21 פעמים
- קיבל תודות: 505 פעמים
קודם כול כנס לממיר . מה יש לי בזמן האחרון מהממיר ......טוב לא חשוב.כנס להגדרות שמע תראה אם הווליום בממיר על גבוה . אם כן כנס להגדרות שמע בטלויזיה ושחק שם. אין ברירה אח שלנו . ווליום 50 ........ לא נראה לנו .
Sony 1040
Monitor mass
Monitor mass
גם אצלי עם ה C8 בצפייה בטלוויזיה דרך הממיר של הוט הסאונד די נמוך אבל למשל צפייה דרך המחשב (mako tv) הסאונד מעולה, כנראה שזה תלוי במקור השידור תנסה לחבר מחשב ולבדוק.
Windows has detected you do not have a keyboard, please Press 'F9" to continue.
- Barakberkovich
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 189
- נתן תודות: 22 פעמים
- קיבל תודות: 23 פעמים
זה תלוי מקור.
שידורי עידן פלוס - 16 בממוצע.
בלוריי/דיוידי/4k - ווליום של 20 בממוצע
יוטיוב - 30 בממוצע.
אין הבדל תהומי, אצלי, בין 30 לחמישים. יחד עם זאת 30 זה מספק לסלון בגודל שלי.
שידורי עידן פלוס - 16 בממוצע.
בלוריי/דיוידי/4k - ווליום של 20 בממוצע
יוטיוב - 30 בממוצע.
אין הבדל תהומי, אצלי, בין 30 לחמישים. יחד עם זאת 30 זה מספק לסלון בגודל שלי.