מגבר בייתי מחו"ל

איך משהו עובד? למה זה ככה?
שלח תגובה
sk פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 1
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

היי,

ראשית אני חייבת לציין שזהו אחלה אתר. חבל שגילתי אותו אחרי שכבר קניתי את הפלזמה.

שנית, יש לי שאלה:
האם גם ברסיבר ישנה הבחנה בין PAL ל NTSC כמו בטלויזיות?
במילים אחרות, כרגע אני בארה"ב לפני חזרה לארץ אבותינו, האם לקנות רסיבר רגיל ורק לדאוג לעיניין מתח חשמל או שעליי לחפש רסיבר מולטיזון בגלל בעיתייות של PAL ל NTSC.

דרך אגב, יש לי מסך פלסמה שאני מתכוונת לחבר לרסיבר.

תודה
סמדר

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

היי סמדר וברוכה הבאה.
תודה על המילים החמות ואל תשכחי שהאתר קיים פחות מחדשיים ככה שאם קנית את הפלאזמה לפני יותר מחדשיים אז לא פיספסת כלום..

לגבי הרסיבר - בואי נזכור את הייעוד העיקרי שלו שזה - אודיו. יכולות המיתוג וידאו שלו הן לא הדבר העיקרי, קרי, תמיד תוכלי לחבר את מקורות הוידאו (ממיר כבלים/לוין, DVD, VCR וכו') ישירות לפלאזמה. מעבר לזה הרסיבר הוא רק SWITCHER לוידאו וככזה אין לו משמעות ל-PAL/NTSC מלבד נושא ה-OSD - On Screen Display אבל שוב, גם כאן יש להניח שהפלאזמה שלך תדע לקבל גם NTSC וגם PAL.

מה שכן יש לדאוג לו הוא נושא מתח הרשת - 110VAC או 220VAC - אם המתח לא יתאים למתח בארץ תיאלצי להשתמש בשנאי חיצוני שיעלה לך כמה מאות שקלים (תלוי בהספק של הרסיבר).

נושא נוסף זה קפיצות התדרים במקלט הרדיו של הרסיבר שהן שונות מהקפיצות בארץ ולכן לא תוכלי אולי לשמוע רדיו דרכו (יש רסיברים שהקפיצה ניתנת לשינוי אבל לא כולם).

שימי לב שברסיברים הזולים יחסית לא בטוח שייצא משתלם כל הסיפור הזה מול קנייה בארץ, ביקרים יותר כנראה שכן, בכל מקרה בידקי מחירים טוב טוב לפני.

בהצלחה, ואם יש עוד שאלות, אנחנו פה.
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

שלח תגובה

חזור אל “שאלות בנושאים טכניים”