שלום.
ברשותי כיום טלוויזיה בת 7+ של סמסונג (42 אינצ׳). המרחק בסלון בין הקיר לספה הוא בערך 2.3 מטר.
חשוב שתהיה מערכת הפעלה מתקדמת ואיכות תמונה טובה (לא קריטי ה- oled)
האם 49-50 אינצ׳ נחשב לגודל המתאים בסלון או לחילופין ללכת על הסטנדרט של 55 אינצ׳
המליצו לי בחנויות על הדגמים הבאים:
LG nanocell סדרת 8000
Samsung RU סדרת 8000
סדר גודל של תקציב 2500-5000 ש״ח
אשמח לקבל חוות דעת נוספות
בברכה,
ייעוץ בקניית טלויזיה חדשה
@guyfl
·
כל הטלויזיות היום מיוצרות עם מערכות הפעלה מתקדמות (כולן מבוססות אנדרויד).
לגבי איכות התמונה - כאן יש הבדלים משמעותיים.
איכות תמונה הכי טובה תקבל ממסכים מבוססי טכנולוגיית OLED.
הם קצת פחות בהירים ממסכי LED, ויש להם סיכוי לצריבות במקרה של תוכן סטטי שנשאר לאורך שעות רבות על המסך, אבל חוץ מזה הם טובות ממסכי LED ברוב הפרמטרים החשובים.
אם אני לא טועה, מחירים של OLED בגודל ״55 אינצ׳ (הגודל הכי קטן שבו הן קיימות) מתחילים מ-5000 שקל.
לגבי הגודל:
אני לא רואה כל כך טעם ללכת על ״49-״50 אינצ׳, היות וזה גודל לא סטנדרטי היום, אז גם תקבל מגוון הרבה יותר קטן לבחור ממנו, וגם לא תחסוך יותר מדי במחיר.
אם תעדיף ללכת על דגמי LED, אז ממליץ לך להתסכל על סדרה 9 של סוני.
יש להם את XF9005 מלפני שנתיים ואת XG9505 החדש יותר מהשנה שעברה. (דגמי השנה עוד לא הגיעו לישראל, וכנראה יהיו יקרים משמעותית בהתחלה).
סדרה 9 של LG משמעותית פחות טובה, אז פחות הייתי מסתכל עליה.
בסמסונג אפשר להסתכל על דגמי QLED דוגמת Q70/Q80, שנותנים איכות תמונה טובה (ברת השוואה לסוני) ונכנסים בתקציב שלך.
·
כל הטלויזיות היום מיוצרות עם מערכות הפעלה מתקדמות (כולן מבוססות אנדרויד).
לגבי איכות התמונה - כאן יש הבדלים משמעותיים.
איכות תמונה הכי טובה תקבל ממסכים מבוססי טכנולוגיית OLED.
הם קצת פחות בהירים ממסכי LED, ויש להם סיכוי לצריבות במקרה של תוכן סטטי שנשאר לאורך שעות רבות על המסך, אבל חוץ מזה הם טובות ממסכי LED ברוב הפרמטרים החשובים.
אם אני לא טועה, מחירים של OLED בגודל ״55 אינצ׳ (הגודל הכי קטן שבו הן קיימות) מתחילים מ-5000 שקל.
לגבי הגודל:
אני לא רואה כל כך טעם ללכת על ״49-״50 אינצ׳, היות וזה גודל לא סטנדרטי היום, אז גם תקבל מגוון הרבה יותר קטן לבחור ממנו, וגם לא תחסוך יותר מדי במחיר.
אם תעדיף ללכת על דגמי LED, אז ממליץ לך להתסכל על סדרה 9 של סוני.
יש להם את XF9005 מלפני שנתיים ואת XG9505 החדש יותר מהשנה שעברה. (דגמי השנה עוד לא הגיעו לישראל, וכנראה יהיו יקרים משמעותית בהתחלה).
סדרה 9 של LG משמעותית פחות טובה, אז פחות הייתי מסתכל עליה.
בסמסונג אפשר להסתכל על דגמי QLED דוגמת Q70/Q80, שנותנים איכות תמונה טובה (ברת השוואה לסוני) ונכנסים בתקציב שלך.
·Tarnegolz כתב:אילו דגמים נחשבים תחת סדרה 9 של lg? ולמה היא פחות מומלצת?...
SM9000
SM9500
מבחינת איכות התמונה שלהם, הם נחותים מסדרה 9 של סוני, וגם מQLEDים דגם Q70 ומעלה של סמסונג.
https://www.rtings.com/tv/tools/compare ... eshold=0.1
https://www.rtings.com/tv/tools/compare ... eshold=0.1