הרגשתי שההיכרות נחוצה כי זו בעצם ההודעה הראשונה שלי פה. נרשמתי במיוחד, אז לטוב או לרע הנה אני.
מה שבעצם אני מחפש זה מישהו שהוא באמת שפיץ עם נסיון בהקמת רשתות.
אני מעוניין לקנות יעוץ בתשלום לפרויקט שלי, ומעבר לזה אני גם מחפש שותף לרוץ אתו על זה, בתקווה שזה אתה.
בעיקרון אני בא מעולם השיווק הדיגיטלי, וזה מה שאני עושה ב 10 שנים האחרונות,
ההצעה שלי היא לחבר את הפן השיווקי עם הפן הטכני בשביל ליצור שיתוף פעולה שיניב הכנסה פאסיבית.
ההשקעה היא לא גדולה, וכבר יש לי את רוב הפרטים הלא טכניים פתורים בראש (חומרה נחוצה, דרישות השוק וכו')
אז בכמה מילים על הפרויקט העתידי שלנו - מדובר על הקמה של רשת שרתי פרוקסי, למטרה מסחרית, שתשב על שרתים ישראלים (נסיון בזה ספציפית זה מעולה לנו)
אני צריך מישהו שיעזור לי
א. להבין מה אפשר לעשות, ומה לא, ואיך הכי נכון לעשות - את אותו הסט אפ של הפרוקסי. (בתור שירות)
ב. להפוך את השירות לאופטימלי עם הזמן (לתת פיצ'רים חדשים ליוזרים, לטפל בבאגים)
ג. במידה והלכנו על שיתוף פעולה ארוך טווח - לעזור בתחזוקה של השירות מבחינה טכנית (לא שירות לקוחות)
בגלל שאני יודע פחות או יותר מה סדר גודל ההשקעה, וגם מה הפוטנציאל הרווח במידה וכן יתאפשר לעשות לזה מינוף, בהתאם למגבלות הטכנולוגיות. ככה שאני לא רוצה שתשקיע מהכיס שלך כלום.
אני צריך רק את הזמן שלך, ואת הנכונות שלך להצלחת הפרויקט.
בתמורה אני יביא: את הרעיון, ההשקעה הראשונית בהקמה, וההשקעה בגיוס הלקוחות לשירות (וכמובן גם את הזמן והידע שלי, בדיוק כמו שאני דורש ממך)
אני לגמרי מעדיף שיפנה אלי מישהו שמוכן להרפתקאה חדשה בחיים - ובמידה ואתה אכן מבין עניין בצד שלך, אני מבטיח שמהצד שלי ההכנסה מובטחת.
למרות שכבר אמרתי, אני בשלב שאני גם מוכן לקנות כמה שעות יעוץ, אני פשוט יודע שזה יעלה לי ביוקר (לא בכסף) לאורך הדרך לעומת מישהו שיהיה לו קצת אכפת מהבייבי הזה שיש לו בו אחוזים.
אשמח לשמוע מכם
אגב אני לא מכיר את חוקי הפורום, לא יודע אם מותר לי להשאיר בהודעה הזאת מייל או לא. מוזמנים לשלוח לי הודעה פרטית דרך מערכת הפורום או להשאיר את המייל שלכם במידה וזה מותר.
סליחה על החפירה ותודה על הזמן שלכם.