עזרה/עצה בהחלטה איזה מסך 65 לבחור?
לאחר אין ספור קריאות, בחינות (ויזואלי) ובדיקות,
הגיעו לגמר 3 מסכים, לפי התקציב כולם פחות או יותר אותו תקציב (ככה יצא בהצעת מחיר)
עדיפות ראשונה
65SM8100.... אבל אין במלאי
ירד מהפרק
נשארו 2 מתמודדים
65RU7400 - רואים יפה מאוד אממה החבר'ה פה טוענים שסמסונג נשאר רק השם והטלוויזיות שלהם לא אמינות והשירות בארץ אין בנמצא!
TCL 65P8M - יצרן מסכים זול עם תמורה גבוהה למחיר, בארה"ב הוא להיט... מה שטוב להם גם טוב לנו.
למרות שחלק מהמסכים הטובים לא מגיעים לארץ הקודש זה כן מגיע,
ויזואלית ראיתי את הדגם 65p8, לא בדיוק הצלחתי להבין מה ההבדל בניהם למעט יותר זיכרון ראם ורום וכנראה מצבי צפייה.
לא התנסיתי עם היבואן, מה שקראתי ממישהו פה שהייתה לו בעיה והחליפו לו מסך וכנראה בעייה סדרתית (בכל מקרה עצם העובדה שהחליפו נשמע בסדר גמור!)
בכל מקרה השנה הראשונה חשובה מעבר לזה ממש לא מעניין כי יש ביטוח מוצרי חשמל שמסך עד 65 נכלל בו (למעט שבר... שגם לזה כיסוי ביטוח תכולה.
מבחינת הרגלי צפייה - סדרות, סרטים חלק ב yes + נטפליקס חלק בהזרמה ממחשב (הורדות)
ps4 נשאר בחדרי הילדים.
דעתכם?
יש תובנות?
משהו שלא ראיתי?
אשמח לדעת
הגיעו לגמר 3 מסכים, לפי התקציב כולם פחות או יותר אותו תקציב (ככה יצא בהצעת מחיר)
עדיפות ראשונה
ירד מהפרק
נשארו 2 מתמודדים
65RU7400 - רואים יפה מאוד אממה החבר'ה פה טוענים שסמסונג נשאר רק השם והטלוויזיות שלהם לא אמינות והשירות בארץ אין בנמצא!
TCL 65P8M - יצרן מסכים זול עם תמורה גבוהה למחיר, בארה"ב הוא להיט... מה שטוב להם גם טוב לנו.
ויזואלית ראיתי את הדגם 65p8, לא בדיוק הצלחתי להבין מה ההבדל בניהם למעט יותר זיכרון ראם ורום וכנראה מצבי צפייה.
לא התנסיתי עם היבואן, מה שקראתי ממישהו פה שהייתה לו בעיה והחליפו לו מסך וכנראה בעייה סדרתית (בכל מקרה עצם העובדה שהחליפו נשמע בסדר גמור!)
בכל מקרה השנה הראשונה חשובה מעבר לזה ממש לא מעניין כי יש ביטוח מוצרי חשמל שמסך עד 65 נכלל בו (למעט שבר... שגם לזה כיסוי ביטוח תכולה.
ps4 נשאר בחדרי הילדים.
דעתכם?
יש תובנות?
משהו שלא ראיתי?
אשמח לדעת
·dby כתב:לאחר אין ספור קריאות, בחינות (ויזואלי) ובדיקות,
עדיפות ראשונה
ירד מהפרק
נשארו 2 מתמודדים
ps4 נשאר בחדרי הילדים.
דעתכם?
יש תובנות?
משהו שלא ראיתי?
אשמח לדעת...
לסמסונג יש שם בסדר גמור, ומוצרים בסדר גמור.
אפילו מוצרים מעולים מסויימים.
אף אחד לא חף מתקלות, לא LG, לא סוני וגם לא אפל.
השאלה היא איך אתה דואג לזה שהתקלות לא ישפיעו עליך.
יש כאלה שמעדיפים לקחת את LG, גם אם הם לוקחים מוצר נחות, כי יש להם את השירות הטוב ביותר - וזה בסדר.
ויש כאלה שמעדיפים לקחת סמסונג, גם אם יש להם שירות זוועה, כדי לקבל תמורה יותר טובה למחיר, ולהגן על עצמם בעזרת הרחבת האחריות ל4 (או אפילו ל7) שנים. וזה גם בסדר.
כל אחד והבחירות שלו.
מה שחשוב לזכור, זה שאין ארוחות חינם בחיים.
אם אתה מקבל משהו בפחות כסף, אתה תמיד תשלם על זה בדרך אחרת.
מבחינת איכות המוצרים, מספיק להתסכל על ארץ המוצא של המותגים:
סין: הייסנס ו-TCL
קןריאה: LG וסמסונג.
יפן: סוני.
והמבין יבין...
נ.ב.
כל הדגמים של TCL מארה״ב לא מגיעים לישראל.
ואין דגמים ישראליים בארה״ב.
דגם P8 מקביל בערך לסדרה 4 של TCL בארה״ב. למשל s405.
האם הטלויזיות של סוני, גם מהסדרות הנמוכות, מיוצרות ביפן? ושל סמסונג בקוריאה?
שואל מסקרנות, לא כדי להקניט.
על LG אני יודע שזה בקוריאה כי יש לי.
שואל מסקרנות, לא כדי להקניט.
על LG אני יודע שזה בקוריאה כי יש לי.
אל תשלה את עצמך. הם קונים מה שדוחפים להם בפרסומות, בדיוק כמו כולם. ואם אין בארץ דגמים של ארה"ב, אז בכלל אין קשר.בארה"ב הוא להיט... מה שטוב להם גם טוב לנו....
·dmitrys כתב:
אל תשלה את עצמך. הם קונים מה שדוחפים להם בפרסומות, בדיוק כמו כולם..........
אני לא מסכים.
בכל הביקורות האובייקטיביות, דגמי הסדרות הגבוהות של TCL בארה״ב (פעם זה היה סדרה 6, היום נראה לי סדרה 8 ) מקבלים ביקורות מאוד טובות לגבי התמורה שאתה מקבל למחיר.
גם אם בחלקים מסוימים המוצר שלהם לא מלוטש כמו של המתחרים הוותיקים, בסופו של דבר אתה מקבל מסך ברמת ביניים במחיר של מסך ברמת כניסה.
זה קצת דומה לדרך שבה טלפוני שיאומי/וואווי/ושות׳ נמכרים בארץ. ב-2000 שקל אתה מקבל יכולות שהיו עולות לך 3000-4000 שקל אצל סמסונג או אפל.
חבל שבטלויזיות בארץ אין את האפשרות הזאת...
תודות על התגובה
לגבי סיני או לא?
לא מסכים .
אני עם טלפון OPPO מ 2013 רצוף עם דגמים שונים (כרגע עם FIND X ומתעתד לרכוש FIND X2 PRO )
מוזמנים להתרשם מחברת OPPO או חברת הבת שלה ONEPLUS או חברת REALME היותר זולים
או VIVO על משלל המותגים שלה.
כולם תאגיד BBK שמוכר חמישית (20%)מכלל הטלפונים בעולם בדיוק כמו סמסונג והיד נטויה.
ככה ש TCL סיני מספיק טוב לרמת המחיר שהקצבתי....יכול להיות שפונקציונאלית ה TCL עם אנדרואיד יותר אטרקטיבית מאשר סמסונג עם מערכת סגורה
שורה סופית
זרמתי
אם אתם אומרים שאהנה בהרגלי צפייה שלי מסמסונג אז הולך עליו.
ושוב מסיבה של איכות צפייה ולא מותג.
ההפרש בניהם לא גדול 200 ש"ח לטובת TCL המחיר 2900 ל TCL 65P8M לעומת 3100 65RU7400 (אחריות SG/סמיליין)
לגבי סיני או לא?
לא מסכים .
אני עם טלפון OPPO מ 2013 רצוף עם דגמים שונים (כרגע עם FIND X ומתעתד לרכוש FIND X2 PRO )
מוזמנים להתרשם מחברת OPPO או חברת הבת שלה ONEPLUS או חברת REALME היותר זולים
או VIVO על משלל המותגים שלה.
כולם תאגיד BBK שמוכר חמישית (20%)מכלל הטלפונים בעולם בדיוק כמו סמסונג והיד נטויה.
ככה ש TCL סיני מספיק טוב לרמת המחיר שהקצבתי....יכול להיות שפונקציונאלית ה TCL עם אנדרואיד יותר אטרקטיבית מאשר סמסונג עם מערכת סגורה
שורה סופית
זרמתי
אם אתם אומרים שאהנה בהרגלי צפייה שלי מסמסונג אז הולך עליו.
ושוב מסיבה של איכות צפייה ולא מותג.
ההפרש בניהם לא גדול 200 ש"ח לטובת TCL המחיר 2900 ל TCL 65P8M לעומת 3100 65RU7400 (אחריות SG/סמיליין)
@dby
·
אם היית מקבל בערך את אותן יכולות מהטלפון של oppo ושל אפל ושל סמסונג, וכולם היו עולים בערך אותו הדבר, היית מעדיף oppo?
עכשיו אני יודע מה תגיד לי: אבל oppo שיש לי יכולות של מכשיר דגל של אפל, יעלה חצי ממנו!
וזה נכון...
אם טלויזיה של TCL היתה עולה חצי מסמסונג אז היה על מה לדבר.
אבל היא לא. היא עולה בערך אותו מחיר - מה שלדעתי לא מוצדק בהתחשב בשוני בין החברות.
נ.ב.
אם אתה לוקח מיבוא סמליין - ממליץ לך להרחיב אחריות ל-4 שנים ב-200 שקל.
·
אם היית מקבל בערך את אותן יכולות מהטלפון של oppo ושל אפל ושל סמסונג, וכולם היו עולים בערך אותו הדבר, היית מעדיף oppo?
עכשיו אני יודע מה תגיד לי: אבל oppo שיש לי יכולות של מכשיר דגל של אפל, יעלה חצי ממנו!
וזה נכון...
אם טלויזיה של TCL היתה עולה חצי מסמסונג אז היה על מה לדבר.
אבל היא לא. היא עולה בערך אותו מחיר - מה שלדעתי לא מוצדק בהתחשב בשוני בין החברות.
נ.ב.
אם אתה לוקח מיבוא סמליין - ממליץ לך להרחיב אחריות ל-4 שנים ב-200 שקל.
OPPO לא עולה חצי מסמסונג ולא מאפלmdk_25 כתב:@dby
·
......
נ.ב.
אם אתה לוקח מיבוא סמליין - ממליץ לך להרחיב אחריות ל-4 שנים ב-200 שקל....
ועדיין אני איתם כי חווית השימוש שלהם טובה יותר
ובמקרה הספציפי OPPO מחדשת
וזה תענוג
וכולם אחריה
דוגמא מצלמה : OPPO הרעישו עם מצלמה מסתובבת ב 2013 N1 הידני ואחר כך עם N3 ב 2014 האלקטרוני
קח את ה FIND X שלי כמה חיקו אותו גם סמסונג
את ה VIVO NEX כולם חיקו
בזמן כולם התלהבו מ LG G3 מהנקישה הכפולה להדליק/להעיר את המסך לי היה אותו ב FIND 5 שיוצר שנה לפני.
ככה שסינים בחדשנות מובילים
לגבי הרחבת אחריות:
מיותר ...חבל על הכסף יש לי ביטוח מוצרי חשמל כולל טלווזיה עד "65
סתם לזרוק 200 ש"ח ?
מה ייתן לי אחריות שלא נותן לי הביטוח?
השתתפות עצמית 80 ש"ח כמה השתתפות עצמית בהרחבת האחריות?
אם 0 ש"ח אולי שווה ואז גם אם יש תקלות במשך 4 שנים לא משלם השתתפות עצמית.
בפוליסה שלי יש תנאי: אם לא מצליחים לתקן מחוייבותם להביא לי כסף לרכישת מכשיר חדש באותו עלות.
·
·dby כתב:OPPO לא עולה חצי מסמסונג ולא מאפל......
ועדיין אני איתם כי חווית השימוש שלהם טובה יותר
ובמקרה הספציפי OPPO מחדשת
וזה תענוג
וכולם אחריה
דוגמא מצלמה : OPPO הרעישו עם מצלמה מסתובבת ב 2013 N1 הידני ואחר כך עם N3 ב 2014 האלקטרוני
קח את ה FIND X שלי כמה חיקו אותו גם סמסונג
את ה VIVO NEX כולם חיקו
בזמן כולם התלהבו מ LG G3 מהנקישה הכפולה להדליק/להעיר את המסך לי היה אותו ב FIND 5 שיוצר שנה לפני.
ככה שסינים בחדשנות מובילים
לגבי הרחבת אחריות:
מיותר ...חבל על הכסף יש לי ביטוח מוצרי חשמל כולל טלווזיה עד "65
סתם לזרוק 200 ש"ח ?
מה ייתן לי אחריות שלא נותן לי הביטוח?
השתתפות עצמית 80 ש"ח כמה השתתפות עצמית בהרחבת האחריות?
אם 0 ש"ח אולי שווה ואז גם אם יש תקלות במשך 4 שנים לא משלם השתתפות עצמית.
בפוליסה שלי יש תנאי: אם לא מצליחים לתקן מחוייבותם להביא לי כסף לרכישת מכשיר חדש באותו עלות.
·...
לגבי Oppo - רשמתי לגבי מכשיר בעל אותן יכולות. לא מכשיר שונה.
אתה יכול להחליף Oppo בשיאומי, OnePlus, Huawei או כל יצרן סיני אחר...
אין השתתפות עצמית באחריות מורחבת, זה אחריות, לא ביטוח.
מה שכן, מה זה אומר מכשיר חדש באותו עלות?
אם קנית טלויזיה לפני 3 שנים ב-6000 שקל, והיום אותו מכשיר חדש כבר עולה 3000 שקל למשל, אז מחזירים לך 6000 או 3000 שקל?
כי נגיד באחריות שלהם, אם המכשיר מתקלקל והם לא יכולים לתקן, הם לא מביאים לך מכשיר חדש מאותה סדרה, או באותו מחיר, אלה מכשיר ״באותה רמה״. שזה כמעט תמיד אומר מכשיר משנתון עדכני, אבל מסדרה יותר נמוכה ועולה פחות ממה ששילמת כשקנית את שלך (כי לטענתם מכשיר בסיסי של היום, הוא ברמת איכות תמונה של מכשיר פרימיום מלפני כמה שנים)
קראתי ברפרוף את עניין האחריות המורחבת באתר סמיליין
מתחייבים עד 14 ימי עבודה
אצלי בביטוח הטכנאי מגיע מהיום למחר
(אומת בהערכה רבה לעמידה ביעד זה)
כולל תיקון עד שיביאו חלק ויתקינו/יחליפו לא ייקח עד 14 ימי עבודה
לגבי אי יכולת לתקן ז"א מסך מושבת,
באחריות לא מתחייבים להחליף אלא בהתאם לשיקול דעתם (ככה הבנתי 🤔)
בביטוח מתחייבים וכמו שכתבת שווה ערך
בנוסף תקלה כתוצאה מחשמל וכח עליון לא מכוסה באחריות
בביטוח מכוסה למעט שבר.
ובשביל זה יש ביטוח תכולה
בקיצור 80₪ השתתפות עצמית על קריאה, אחריות חצי שנה לתיקון
לא חושב שאחריות מורחבת שווה לרכוש בנפרד/בתוספת
מתחייבים עד 14 ימי עבודה
אצלי בביטוח הטכנאי מגיע מהיום למחר
(אומת בהערכה רבה לעמידה ביעד זה)
כולל תיקון עד שיביאו חלק ויתקינו/יחליפו לא ייקח עד 14 ימי עבודה
לגבי אי יכולת לתקן ז"א מסך מושבת,
באחריות לא מתחייבים להחליף אלא בהתאם לשיקול דעתם (ככה הבנתי 🤔)
בביטוח מתחייבים וכמו שכתבת שווה ערך
בנוסף תקלה כתוצאה מחשמל וכח עליון לא מכוסה באחריות
בביטוח מכוסה למעט שבר.
ובשביל זה יש ביטוח תכולה
בקיצור 80₪ השתתפות עצמית על קריאה, אחריות חצי שנה לתיקון
לא חושב שאחריות מורחבת שווה לרכוש בנפרד/בתוספת