הייאוש נעשה יותר נוח (או איך התחדשתי ב- LG 55C9)

פורום מסכי OLED ו- QD-OLED
שלח תגובה
hunter22 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 729
נתן תודות: 133 פעמים
קיבל תודות: 39 פעמים

שליחה #1 

אחרי 10 שבועות של עבודה מהבית (אבל מי סופר) ואחרי שחדר השינה שלי הפך להיות משרד התעוררתי לפני שבועיים בהחלטה לשדרג את המסך הקשיש אך האהוב שהיה לי, Sony 37V5500
טלפון זריז ל-Crossover, רועי האדיב ענה, בלי יותר מדי משא ומתן (אין לי סבלנות לזה בין כה וכה וידעתי משרשור המחירים מה פחות או יותר מצופה לי) סגרנו עיסקה וחיכיתי לתיאום ההתקנה.
היות וזה היה בשבוע של יום הזיכרון ויום העצמאות מראש תיאום הציפיות היה שזה ככל הנראה יתואם לשבוע לאחר מכן וזרמתי למרות יכולת דחיית הסיפוקים של ילד בן 2 שלי, בנתיים כמובן שידרגתי את התכנים הקיימים של סרטים אהובים שישבו על ה-NAS ל-4K HDR והמתנתי בסבלנות הכה לא אופיינית לי.

ביום שלישי כשראיתי שלא חוזרים אלי, טלפון זריז לרועי רק לוודא שלא התפספס משהו וכמה דקות לאחר מכן כבר קיבלתי SMS עם קישור לתיאום התקנה. קל ונוח אבל תואם רק לשלישי לאחר מכן. נו שוין...

בחמישי מקבל שיחה מח.י, נעימה, אדיבה ומתנצלת שאין את המסך שהזמנתי במלאי והיא נאלצת לבטל את ההתקנה, הצפי? כמה שבועות...
טלפון זריז לרועי לעדכן אותו, הוא מצידו מיד הרגיע אותי, אמר לי לחכות כמה דקות והוא יעדכן אותי מה הסטטוס.
מפה לשם חזרה אלי הנציגה להגיד לי שנמצא המסך האבוד ושהיא מתאמת מחדש את ההתקנה, כאן כבר שאלתי אם יש מצב להקדים כי אין לי מה להפסיד ולהפתעתי היה סלוט פנוי בשני, יום שלם לפני!

שמח ומאושר המתנתי שוב בסבלנות (הבנתם כבר את הציניות כשאני אומר סבלנות נכון? :lol: )

יום שני הגיע, פיניתי את היומן מישיבות, המתקינים התקשרו כשעה לפני ההגעה לוודא שאני בבית (זאת סתם הייתה מכה מתחת לחגורה למי שבקושי יצא מהבית עשרה שבועות! )

בנתיים פיניתי את המקום של הטלויזיה הישנה, הכנתי את הכבילה ויאללה בלאגן!

הגיעו, ישר התחיל ההסבר על סוגי ההתקנות, מתקני תליה וסאונדבארים. אז מראש ידעתי שאני ארחיב אחריות כגרמני שאני, אז המתקל המפרקי המהולל היה כלול וכבל HDMI שלא הספקתי לרכוש מבעוד מועד בגלל הסגר...

סוכם על 1200 ש"ח על הרחבת האחריו וחצי שעה לאחר מכן הכלה הייתה תלויה על הקיר בחדר השינה, מחוברת לשאר הציוד:
  • Denon x2400
  • Apple TV 4K
  • Bose 201 קידמיים
  • Polk Audio TL3 - סנטר
  • Q.Acoustics QA3076 - סאב

לאחר שהלכו, ישר עודכנו גרסאות והתחלתי לשחק עם ההגדרות, בנתיים שבוע לאחר מכן אני עם ההגדרות הדיפולט של המסך ומבסוט, בקרוב אתחיל לעבור על המלצות הכיול שרצות ברשת ואנסה אותם בנתיים אני עם זה:
  • SDR - isf Expert Bright Room
  • HDR - DV - Cinema Home
  • HDR - Technicolor Expert

היום, בערך שבוע וקצת עם המסך והוא לא מפסיק להדהים אותי, בעיני, בשביל המחיר שלו בנקודת זמן הזאת ויכולות שהמסך הזה מציע זה ה best WFM בשבילי ואני פשוט נהנה מכל רגע איתו. (זה כמובן עד שאעבור לדירה החדשה ושם בלי צל של ספק יהיה תלוי גם OLED, רק שזה יהיה 77" וצפונה אם יתאפשר 8) )

טוב, די חפרתי אז צירפתי כמה תמונות שלא ימחישו כלום כי כמה שזה יראה טוב בתמונות, במציאות המסך נראה פי כמה יותר טוב!

mrraz111
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2374
נתן תודות: 43 פעמים
קיבל תודות: 184 פעמים

שליחה #2 

תתחדש, אין על OLED.

GRabin
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 150
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 30 פעמים

שליחה #3 

תתחדש ותהנה
OLED זו חוויה, והטלוויזיות של LG זו ליגה אחרת, אני משוחד 8) .
| LG OLED 65C9 | Synology DS218+ | Marantz SR7013 |
| SVS SB-2000 | Morel Octave Signature | Morel SP-3 |
| Audio-GD NFB-11 | HIFIMAN HE4XX | PreSonus Eris E3.5 |

ice2k
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 960
נתן תודות: 40 פעמים
קיבל תודות: 86 פעמים

שליחה #4 

מעניין אם זה לא היה כלכך VFM היתה עדיין אותה תחושה של הנאה וסיפוק מאותה טלווזיה בדיוק :wink: . אין כמו "כלכלה התנהגותית" ואין כמו פרופסור דן אריאלי. להתראות C9 והמלאי הנגמר שלה, ברוכה הבאה CX והמחיר הגבוה שלה.

ואנחנו בני האדם צוחקים על כלבים שהם רודפים אחרי הזנב שלהם...
DENON AVC-X4700H| Audiovector S3 Signature| Audiovector SC Signature | Audiovector Ki1| SVS SB3000

pessik
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6624
נתן תודות: 112 פעמים
קיבל תודות: 703 פעמים

שליחה #5 

@hunter22
·

תתחדש ,

נראה מצויין