רצה הגורל וקניתי 65C9 ו 65B9,איזו זרועה/מתקן מספקים ח. י?
היי.
נפלתי בפח ה OLED וקניתי לסלון ולחדר השינה שלנו שני טלויזיות אולד של LG.
עכשיו אני מתלבט אם להזמין התקנה בעלות 250 שח לכל טלויזיה או להתקין לבד?
האם יש איזה יתרון למתקן צמוד הקיר, ללא הטיות, שח.י מתקינים לעומת מה שאקנה לבד ב 70 שח מזרועות שיח ואתקין בעצמי?
תודה
האם יש איזה יתרון למתקן צמוד הקיר, ללא הטיות, שח.י מתקינים לעומת מה שאקנה לבד ב 70 שח מזרועות שיח ואתקין בעצמי?
תודה
תתחדש ותהנה
במידה ועלות ההתקנה שציינת כוללת את המתקן, אפילו הפשוט ביותר, הייתי משלם את הסכום וסוגר את הסיפור בראש שקט. אני תליתי לבד אך תוך כדי התהליך די חששתי. התקנתי את ה65 על מתקן אקורדיון של זרועות ברקן, לדעתי כל מתקן בעל תקן יעשה את העבודה נאמנה. ההבדלים בין כל הדגמים והחברות הם אופי השימוש, פונקציות שונות וקלות ההתקנה.
במידה ועלות ההתקנה שציינת כוללת את המתקן, אפילו הפשוט ביותר, הייתי משלם את הסכום וסוגר את הסיפור בראש שקט. אני תליתי לבד אך תוך כדי התהליך די חששתי. התקנתי את ה65 על מתקן אקורדיון של זרועות ברקן, לדעתי כל מתקן בעל תקן יעשה את העבודה נאמנה. ההבדלים בין כל הדגמים והחברות הם אופי השימוש, פונקציות שונות וקלות ההתקנה.
| LG OLED 65C9 | Synology DS218+ | Marantz SR7013 |
| SVS SB-2000 | Morel Octave Signature | Morel SP-3 |
| Audio-GD NFB-11 | HIFIMAN HE4XX | PreSonus Eris E3.5 |
| SVS SB-2000 | Morel Octave Signature | Morel SP-3 |
| Audio-GD NFB-11 | HIFIMAN HE4XX | PreSonus Eris E3.5 |
·תתחדש! בדרך כלל בעלות הובלה והתקנה של 250 ש''ח המתקן שלהם כבר כלול. כך שלדעתי שווה שהם יתעסקו בזה.stas12 כתב:היי.
תודה...