החלפת player במדיה פורטל
-
isotoper
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 618
שלום לכולם
החלפתי את הפלייר במדיה פורטל, כך שיריץ סרטים בפלייר אחר (MV2Player).
הבעיה שאז אי אפשר לעצור את הסרט ,כלומר הוא מפעיל את הפלייר ואין יותר קשר עם המדיה פורטל ואז אני לא יכול לסגור את הסרט או לעצור וכו'.
זה כן אפשרי רק אם אתה ממש משתמש בעכבר וסוגר את הפלייר רגיל, וזו לא המטרה ב- HTPC אלא להשתמש בשלט של המדיה פורטל עצמו.
שאלה שנייה : אני רוצה לרכוש את השלט של מיקרוסופט, האם הוא מומלץ למדיה פורטל והאם זה עובד טוב ?
החלפתי את הפלייר במדיה פורטל, כך שיריץ סרטים בפלייר אחר (MV2Player).
הבעיה שאז אי אפשר לעצור את הסרט ,כלומר הוא מפעיל את הפלייר ואין יותר קשר עם המדיה פורטל ואז אני לא יכול לסגור את הסרט או לעצור וכו'.
זה כן אפשרי רק אם אתה ממש משתמש בעכבר וסוגר את הפלייר רגיל, וזו לא המטרה ב- HTPC אלא להשתמש בשלט של המדיה פורטל עצמו.
שאלה שנייה : אני רוצה לרכוש את השלט של מיקרוסופט, האם הוא מומלץ למדיה פורטל והאם זה עובד טוב ?
- motti100
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 14
היי,
אם איזה שלט את משתמש עכשיו?
אני משתמש בשלט של PVR 150 , ויש לו קובץ קינפוג נפרד שבו מוגדר איך לשלוט בתוכנה אחרת, במקרה שלי ZOOM PLAYER.
ברגע שאני "עובר" לנגן חיצוני ההגדרות "תופסות" גם לZOOM PLAYER.
מוטי
אם איזה שלט את משתמש עכשיו?
אני משתמש בשלט של PVR 150 , ויש לו קובץ קינפוג נפרד שבו מוגדר איך לשלוט בתוכנה אחרת, במקרה שלי ZOOM PLAYER.
ברגע שאני "עובר" לנגן חיצוני ההגדרות "תופסות" גם לZOOM PLAYER.
מוטי
-
isotoper
-
- חבר פעיל במיוחד

כלומר אתה ממש יכול ללחוץ על STOP באפליקציה החיצונית וזה מחזיר אותך למדיה פורטל ?
- motti100
-
- חבר שרק התחיל

התשובה היא כן, במקרה שלי STOP רק עוצר וEXIT מחזיק אותי לMP, לא אמרת באיזה שלט אתה משתמש?
-
isotoper
-
- חבר פעיל במיוחד

עדיין לא קניתי שלט אני משתמש במקלדת.
מה מומלץ לקנות ? נראה לי שעדיף של PVR150 כמו שלך כי במחיר יותר
זול אתה מקבל גם כרטיס TV וגם שלט לעומת מיקרוסופט שהוא יותר יקר ואתה מקבל רק שלט.
אני צודק ?
מה מומלץ לקנות ? נראה לי שעדיף של PVR150 כמו שלך כי במחיר יותר
זול אתה מקבל גם כרטיס TV וגם שלט לעומת מיקרוסופט שהוא יותר יקר ואתה מקבל רק שלט.
אני צודק ?
- motti100
-
- חבר שרק התחיל

אז אם אין לך שלט, מה קורה שאתה סוגר ALT+F4 את הפלייר החיצוני? הוא לא חוזר לMP?
לגבי הכרטיס, שאלת השאלות היא האם אתה הולך להשתמש גם בכרטיס, אם לא אז אולי חבל על ההפרש גם אם הוא קטן
אבל זו רק דעתי, תבדוק בפורומים האחרים לגבי סוג כרטיס לדעתי PVR 150 הוא מהמובילים.
בהצלחה
לגבי הכרטיס, שאלת השאלות היא האם אתה הולך להשתמש גם בכרטיס, אם לא אז אולי חבל על ההפרש גם אם הוא קטן
אבל זו רק דעתי, תבדוק בפורומים האחרים לגבי סוג כרטיס לדעתי PVR 150 הוא מהמובילים.
בהצלחה
-
isotoper
-
- חבר פעיל במיוחד

אוקיי אם אני סוגר ALT+F4, הפלייר באמת נסגר. האם זה אומר שהשלט גם יסגור אותו בכפתור -EXIT ?
לגבי השלט, לא יודע אם כדאי לקנות PVR 150 כי המעבד שלי הוא 2.4 P וכרטיס המסך הוא GEFORCE 2 ונראה לי שזה יקרטע לי.
לגבי השלט, לא יודע אם כדאי לקנות PVR 150 כי המעבד שלי הוא 2.4 P וכרטיס המסך הוא GEFORCE 2 ונראה לי שזה יקרטע לי.
-
isotoper
-
- חבר פעיל במיוחד

אוקיי אם אני סוגר ALT+F4, הפלייר באמת נסגר. האם זה אומר שהשלט גם יסגור אותו בכפתור -EXIT ?
- motti100
-
- חבר שרק התחיל

ככה זה עובד אצלי 
-
isotoper
-
- חבר פעיל במיוחד

מצויין , תודה