שאלות לגבי סמסונג Q90R לא רק ,בבקשה עזרה
1.מי שחשב שבדגם הפרימיום שלהם לא יהיה את בעיית עמעום התרגום טעה (מנסה לראות את הסדרה התמימים) , עדיין הבעיה קיימת והדרך לפתור אותה היא הורדת הדימינג לוקל למינימום , אז מה בעצם עשיתי בזה שאני צריך לנטרל את יכולות הטלויזיה ,ניסיתי לשנות את צבע התרגום בנטפליקס לצהוב אבל משום מה השינוי לא מתבצע בפועל ובנטפליקס התרגום נשאר לבן ? למה
2.דרך APPLE TV (מחובר ישירות לטלויזיה )התרגום בסדר ללא עמעום אבל משום מה נטפליקס מזהה את הטלויזיה עם יכולות של דולבי וויזן למרות שהטלויזיה תומכת רק בHDR (מצ"ב תמונה) ?
3.איך אני יכול לראות בטלויזיה את שיטת השידור האם משתמש ביכולות HDR או לא (לא מצאתי אף לחצן בשלט) ?
4.גירסת הקושחה שיש אצלי 1356 ראיתי שי באתר בארץ 1356.2 משהו יודע מה השינויים אולי יש עדכון לגבי העמעום והאם שווה להתקין מהUSB ?
5.אני מבין שאם הרסיבר לא תומך HDR אז כל המכשירים והטלויזיה שמחוברים לטלויזיה יוציאו דרך יציאת ARC רק סאונד של דולבי דיגיטל , גם אם יש רק פס קול של DTS ?
תודה
2.דרך APPLE TV (מחובר ישירות לטלויזיה )התרגום בסדר ללא עמעום אבל משום מה נטפליקס מזהה את הטלויזיה עם יכולות של דולבי וויזן למרות שהטלויזיה תומכת רק בHDR (מצ"ב תמונה) ?
3.איך אני יכול לראות בטלויזיה את שיטת השידור האם משתמש ביכולות HDR או לא (לא מצאתי אף לחצן בשלט) ?
4.גירסת הקושחה שיש אצלי 1356 ראיתי שי באתר בארץ 1356.2 משהו יודע מה השינויים אולי יש עדכון לגבי העמעום והאם שווה להתקין מהUSB ?
5.אני מבין שאם הרסיבר לא תומך HDR אז כל המכשירים והטלויזיה שמחוברים לטלויזיה יוציאו דרך יציאת ARC רק סאונד של דולבי דיגיטל , גם אם יש רק פס קול של DTS ?
תודה
1. תנסה את זה - תשנה ידנית לצבע לבן ותשמור, חכה כמה דקות תשנה ואז תשנה לצהוב ותשמור
לגבי הlocal dimming בעיה ידועה שרצה ברשת כבר המון זמן, חלק הצליחו לצמצם את התופעה ע"י כיבוי של ה"תכונה" דרך תפריט טכנאים
בכל מקרה כרגע אין פתרון מוחלט עד שייצא עדכון גירסה בתקווה שיפתור את זה.
2. לפי מה שאני יודע בדולבי וויזן המידע על צבעים וכו משתנה בהתאם לסצינה לפי ההחלטה של יוצר הסרט ובhdr רגיל המידע הוא קבוע פר סרט ולא פר סצינה ולכן הסמסונג מסוגל להציג דולבי וויזן בלי היתרונות שלו כלומר HDR רגיל.
3. לדעתי לוחצים על הלחצן העגול במרכז ואז הטלוויזיה אמור להציג פס מידע בחלק העליון של המסך או שתנסה ללחוץ על הלחצן עם הנקודות הצבעוניות ומשם לבחור בלחצן עם סימן הקריאה.
4. לא יודע מהם השינויים, בדר"כ סמסונג לא ממש מעדכנים רשימת שינויים של גרסאות...
5. אין קשר בין HDR לבין הוצאת סאונד מהרסיבר, אם הטלוויזיה תומכת בHDR והרסיבר לא תומך אז לא תוכל לראות בHDR
כמו שאמרתי בפוסט הקודם שפתחת, אם אתה רוצה להשתמש ביכולות התצוגה של הטלוויזיה ואין לך רסיבר תומך HDR או שתשדרג רסיבר או שתחבר את המקור ישירות לטלוויזיה אבל אם אתה עושה את זה ועדיין רוצה להוציא קול מהרסיבר תצטרך להשתמש ביציאת הarc מהטלוויזיה.
במקרה שלך הטלוויזיה תומכת בARC אבל בלי תמיכה בDTS ואם ברצונך להוציא את כלל הפורמטים כולל פורמטים לא דחוסים כמו Atmos, Dolby True-HD, DTS HD-MA
אתה צריך שהטלוויזיה תתמוך בתקן eARC וגם פה לצערך אתה תקוע כי עדיין לא יצא עדכון (שוב אם ייצא בכלל, כמו שאני מכיר מסמסונג הם תמיד מאחור בדברים האלה)
אם אין סאונד של דולבי דיגיטל הרסיבר יוציא שמע סטריאו, אם יש פסקול dts לפי מה שאני יודע הרסיבר יוציא אותו כdts 2.1.
אם יש פסקול של אטמוס הטלוויזיה תייצא אותו לרסיבר כdolby digital plus
לגבי הlocal dimming בעיה ידועה שרצה ברשת כבר המון זמן, חלק הצליחו לצמצם את התופעה ע"י כיבוי של ה"תכונה" דרך תפריט טכנאים
בכל מקרה כרגע אין פתרון מוחלט עד שייצא עדכון גירסה בתקווה שיפתור את זה.
2. לפי מה שאני יודע בדולבי וויזן המידע על צבעים וכו משתנה בהתאם לסצינה לפי ההחלטה של יוצר הסרט ובhdr רגיל המידע הוא קבוע פר סרט ולא פר סצינה ולכן הסמסונג מסוגל להציג דולבי וויזן בלי היתרונות שלו כלומר HDR רגיל.
3. לדעתי לוחצים על הלחצן העגול במרכז ואז הטלוויזיה אמור להציג פס מידע בחלק העליון של המסך או שתנסה ללחוץ על הלחצן עם הנקודות הצבעוניות ומשם לבחור בלחצן עם סימן הקריאה.
4. לא יודע מהם השינויים, בדר"כ סמסונג לא ממש מעדכנים רשימת שינויים של גרסאות...
5. אין קשר בין HDR לבין הוצאת סאונד מהרסיבר, אם הטלוויזיה תומכת בHDR והרסיבר לא תומך אז לא תוכל לראות בHDR
כמו שאמרתי בפוסט הקודם שפתחת, אם אתה רוצה להשתמש ביכולות התצוגה של הטלוויזיה ואין לך רסיבר תומך HDR או שתשדרג רסיבר או שתחבר את המקור ישירות לטלוויזיה אבל אם אתה עושה את זה ועדיין רוצה להוציא קול מהרסיבר תצטרך להשתמש ביציאת הarc מהטלוויזיה.
במקרה שלך הטלוויזיה תומכת בARC אבל בלי תמיכה בDTS ואם ברצונך להוציא את כלל הפורמטים כולל פורמטים לא דחוסים כמו Atmos, Dolby True-HD, DTS HD-MA
אתה צריך שהטלוויזיה תתמוך בתקן eARC וגם פה לצערך אתה תקוע כי עדיין לא יצא עדכון (שוב אם ייצא בכלל, כמו שאני מכיר מסמסונג הם תמיד מאחור בדברים האלה)
אם אין סאונד של דולבי דיגיטל הרסיבר יוציא שמע סטריאו, אם יש פסקול dts לפי מה שאני יודע הרסיבר יוציא אותו כdts 2.1.
אם יש פסקול של אטמוס הטלוויזיה תייצא אותו לרסיבר כdolby digital plus
תודה על התשובה המפורטת , ברגע שהטלויזיה תקבל את העדכון לEARC היא תדע להוציא את שאר הקידודים לרסיבר למרות שהיא מפענחת רק בDD ?
במידה וברסיבר לא יהיה EARC ולטלויזיה כן האם הרסיבר יוכל לפענח DTS שמגיע מהטלויזיה ?
או שלא הבנתי
במידה וברסיבר לא יהיה EARC ולטלויזיה כן האם הרסיבר יוכל לפענח DTS שמגיע מהטלויזיה ?
או שלא הבנתי
· כן ברגע שהטלוויזיה תתמוך בeARC היא אמורה להוציא את כלל הפורמטים אבל רק בתנאי שהרסיבר תומך eARCdudis כתב:תודה על התשובה המפורטת , ברגע שהטלויזיה תקבל את העדכון לEARC היא תדע להוציא את שאר הקידודים לרסיבר למרות שהיא מפענחת רק בDD ?
או שלא הבנתי...
ל-eARC יש תאימות לאחור לARC אבל קשה לי לענות על. זה מכיוון שאני לא יודע איך סמסונג פועלים בעניין הזה
לפי ההגיון אם הטלוויזיה תשודרג לeARC אז היא תוכל להוציא DTS והרסיבר יוכל לפענח אותו למרות שהוא תומך בARC רגיל בלבד כי eARC יכול לעשות את כל מה שהתקן הרגיל עושה רק עם כלל הפורמטים ובקצב הרבה יותר גבוה
·אני עם Q70 וגם לי יש את בעיית הבהירות בתרגום.dudis כתב:1.מי שחשב שבדגם הפרימיום שלהם לא יהיה את בעיית עמעום התרגום טעה (מנסה לראות את הסדרה התמימים) , עדיין הבעיה קיימת והדרך לפתור אותה היא הורדת הדימינג לוקל למינימום , אז מה בעצם עשיתי בזה שאני צריך לנטרל את יכולות הטלויזיה ,ניסיתי לשנות את צבע התרגום בנטפליקס לצהוב אבל משום מה השינוי לא מתבצע בפועל ובנטפליקס התרגום נשאר לבן ? למה
תודה...
מעניין אותי התמונה שהעלית שמפורט בפרטי הסרט מופיע דולבי ויזיון, האם זה רק לדגם שלך הוא גם של ה Q70, כי אצלי אין את הפרט הזה.
- jaksirak
- חבר ותיק

- תגובות: 1397
- שם מלא: קובי כהן
- נתן תודות: 139 פעמים
- קיבל תודות: 68 פעמים
@dudis
מוזר, איך זה יכול להיות.. הרי נטפליקס אמורה לזהות האם יש לך DV או HDR (ואיזה) ולפיו לשדר לך. מוזר2.דרך APPLE TV (מחובר ישירות לטלויזיה )התרגום בסדר ללא עמעום אבל משום מה נטפליקס מזהה את הטלויזיה עם יכולות של דולבי וויזן למרות שהטלויזיה תומכת רק בHDR (מצ"ב תמונה) ?...
פשוט: כפתור אמצעי בשלט, דפדף ימינה, תראה את האייקון של הטלויזיה. אם השידור ב HDR, יופיע הסימן על כך3.איך אני יכול לראות בטלויזיה את שיטת השידור האם משתמש ביכולות HDR או לא (לא מצאתי אף לחצן בשלט) ?...
מאיפה אתה מקבל סאונד של DTS? הרי נטפליקס משדרים ב DD+. אני למשל מנגן סרטים דרך סטרימר, ב DTS ומעלה. פשוט אני נותן לרסיבר לשלוט על זה, לא לטלויזיה. כל המכשירים מחוברים לרסיבר, והרסיבר מוציא לכיון הטלויזיה. נכון, בשיטה זו אם הרסיבר לא תומך HDR, אז לא תראה ב HDR.. אלא אם כן, לא תעביר את האות דרך הרסיבר.5.אני מבין שאם הרסיבר לא תומך HDR אז כל המכשירים והטלויזיה שמחוברים לטלויזיה יוציאו דרך יציאת ARC רק סאונד של דולבי דיגיטל , גם אם יש רק פס קול של DTS ?...
בברכה קובי כהן
@jaksirak
נכון מוזר שנטפיקס מזהים DV במקום HDR אבל זה רק באפל טיוי , דרך הטלויזיה הכל תקין ,בכל מקרה גם שמציג DV האייקון בטלויזיה מראה HDR,
מצאתי את האייקון חשבתי שיש דרך מהירה יותר לדעת , אולי בתחילת הפעלה שיראה את איכות השידור , נראה לי בLG יש את זה ,
לגבי הסאונד DTS הנגן שלי של הסרטים הוא דרך האפל טיוי שמחובר לטלויזיה כרגע כדי לקבל איכות שכוללת HDR אם אני יחבר לרסיבר הוא יאבד את יכולות הHDR כי הרסיבר תומך רק ב 4K 2.0 ובARC הטלויזיה מוציאה רק DD אז אני צריך להחליט אם לאבד איכות מהסרט או איכות מהסאונד ולחבר את האפל טיוי 4K בהתאם,
·
נכון מוזר שנטפיקס מזהים DV במקום HDR אבל זה רק באפל טיוי , דרך הטלויזיה הכל תקין ,בכל מקרה גם שמציג DV האייקון בטלויזיה מראה HDR,
מצאתי את האייקון חשבתי שיש דרך מהירה יותר לדעת , אולי בתחילת הפעלה שיראה את איכות השידור , נראה לי בLG יש את זה ,
לגבי הסאונד DTS הנגן שלי של הסרטים הוא דרך האפל טיוי שמחובר לטלויזיה כרגע כדי לקבל איכות שכוללת HDR אם אני יחבר לרסיבר הוא יאבד את יכולות הHDR כי הרסיבר תומך רק ב 4K 2.0 ובARC הטלויזיה מוציאה רק DD אז אני צריך להחליט אם לאבד איכות מהסרט או איכות מהסאונד ולחבר את האפל טיוי 4K בהתאם,
·
האמת שחשבתי לקנות את ה75Q90R ועכשיו נראה לי שאלך על יצרן אחר מאשר סמסונג
בעיות Blooming וBleeding
Local Dimming שלא עובד כמו שצריך וכשיש כתוביות המסך מתבהר.
אין תמיכה בDTS וeARC וDolby Vision
עדכוני גירסה מגיעים מאוחר או בכלל לא ועושה רושם שלסמסונג זה לא ממש אכפת אפילו הדגמים החדשים של 2020 הם ירידה ברמה לעומת 2019
וממה ששמעתי מסכי הqled מאוד עדינים ותזוזה שלהם או תלייה על הקיר יכולה לגרום בעיות
והכי גרוע זה השירות של אלקטרוניקס פרו שנראה שפשוט ממשיך את הקו של סמסונג עצמם של זלזול בלקוח
תמיד אחרונים בכל מה שקשור לטכנולוגיה חדשה
אלפי פוסטים ברחבי הרשת על תקלות שכבר חצי שנה לא סודרו למרות שסמסונג מטפטפים שיתוקנו בעתיד
אמנם איכות התמונה מתקרבת לoled אבל כל המסביב לא שווה את הכסף הרב
עד עכשיו נמנעתי מoled בגלל תופעת הצריבות אבל זה מתחיל להתגמד מול הבעיות של סמסונג
יש לי טלוויזיה סמסונג 60 אינץ ks8000 כבר מ2016 ויש לה במון בעיות ולאחרונה בעיית העננות החמירה וקיימות זליגות אור חמורות יותר מבעבר
נראה שסמסונג צריכים להתאפס על עצמם ובראש ובראשונה להחליף את נותן השירות בארץ....
בעיות Blooming וBleeding
Local Dimming שלא עובד כמו שצריך וכשיש כתוביות המסך מתבהר.
אין תמיכה בDTS וeARC וDolby Vision
עדכוני גירסה מגיעים מאוחר או בכלל לא ועושה רושם שלסמסונג זה לא ממש אכפת אפילו הדגמים החדשים של 2020 הם ירידה ברמה לעומת 2019
וממה ששמעתי מסכי הqled מאוד עדינים ותזוזה שלהם או תלייה על הקיר יכולה לגרום בעיות
והכי גרוע זה השירות של אלקטרוניקס פרו שנראה שפשוט ממשיך את הקו של סמסונג עצמם של זלזול בלקוח
תמיד אחרונים בכל מה שקשור לטכנולוגיה חדשה
אלפי פוסטים ברחבי הרשת על תקלות שכבר חצי שנה לא סודרו למרות שסמסונג מטפטפים שיתוקנו בעתיד
אמנם איכות התמונה מתקרבת לoled אבל כל המסביב לא שווה את הכסף הרב
עד עכשיו נמנעתי מoled בגלל תופעת הצריבות אבל זה מתחיל להתגמד מול הבעיות של סמסונג
יש לי טלוויזיה סמסונג 60 אינץ ks8000 כבר מ2016 ויש לה במון בעיות ולאחרונה בעיית העננות החמירה וקיימות זליגות אור חמורות יותר מבעבר
נראה שסמסונג צריכים להתאפס על עצמם ובראש ובראשונה להחליף את נותן השירות בארץ....
- jaksirak
- חבר ותיק

@asafohana
·
היי אסף,
לא בא לשכנע אותך לקנות סמסונג. אבל אתן לך דיעה אובייטיבית, אחרי כמה שנים עם מסכי QLED.
היתה לי את ה Q7F ועכשיו Q80 בסלון ו Q65 בחדר שינה
חשוב לי להדגיש, אני ממש לא בא לומר מה תקנה, אבל הנה דעתי האובייקטיבית, מהנסיון הפרטי שלי.
ב 65Q80R בסלון, זה פחות מורגש לי.. האמת, אם לא הייתי שם לב לזה בחדר שינה, כנראה לא הייתי מרגיש זאת בסלון.
קראתי לתמיכה של אלקטרוניקס.. למרות הקורונה בידוד וזה.. באו. הייתי בטוח שאצטרך לשכנע אותם וזה.. אבל כלום.. 3דק וזיהו את הבעיה.. ואף הסבירו לי מקורה, בעיות וכו.. המסך היה באחריות ויכולתי לתקן (הציעו לקחת למעבדה להחליף פנל) או לשדרג.. כאמור שידרגתי.
סה"כ מכיר את התלונות לגבם, אני באופן אישי חוויתי משהו חיובי איתם.. גם בהתקנה של ה Q80.
לגבי OLED - לא הייתי חושש מהצריבות.. במקרה שלי הסלון מאוד מואר וגם רציתי שהמסך יהיה "דבוק" לקיר ולכן בחרתי ב QLED.
·
היי אסף,
לא בא לשכנע אותך לקנות סמסונג. אבל אתן לך דיעה אובייטיבית, אחרי כמה שנים עם מסכי QLED.
היתה לי את ה Q7F ועכשיו Q80 בסלון ו Q65 בחדר שינה
חשוב לי להדגיש, אני ממש לא בא לומר מה תקנה, אבל הנה דעתי האובייקטיבית, מהנסיון הפרטי שלי.
אכן, ב 49Q65R שיש לי בחדר, כשאני צופה בה בלילה, אני מרגיש שהתרגום מבהיר את המסך באיזור של התרגום. לא מאוד מפריע, אבל אכן מורגש, בעיקר כי החדר חשוך והמסך אינו גדול.Local Dimming שלא עובד כמו שצריך וכשיש כתוביות המסך מתבהר....
ב 65Q80R בסלון, זה פחות מורגש לי.. האמת, אם לא הייתי שם לב לזה בחדר שינה, כנראה לא הייתי מרגיש זאת בסלון.
תכלס, החיסרון הוא בעיקר של ה DV. וכן, באסה שלא נתמך. כל השאר זניח אם אתה משתמש ברסיבר.אין תמיכה בDTS וeARC וDolby Vision...
אין אצלי שום בעיה כזו. להפיך.. מנקה, מזיז.. מחזיק יופי. אני משתמש במתקן no gap שמצמיד את מסך לקיר...וממה ששמעתי מסכי הqled מאוד עדינים ותזוזה שלהם או תלייה על הקיר יכולה לגרום בעיות...
אז הסיבה שעברתי מ Q7F ל Q80 היא תכלס כי היתה לי בעיה במסך. היתה לי תופעה של "תריסים". משהו שמאוד לא בולט, אנשים לא הבינו על מה אני מדבר.. אבל כל פעם שראיתי משחק כדורגל, בגוון הירוק היה כמו מין הבדל בגוון של הצבע.הכי גרוע זה השירות של אלקטרוניקס פרו שנראה שפשוט ממשיך את הקו של סמסונג עצמם של זלזול בלקוח
תמיד אחרונים בכל מה שקשור לטכנולוגיה חדשה...
קראתי לתמיכה של אלקטרוניקס.. למרות הקורונה בידוד וזה.. באו. הייתי בטוח שאצטרך לשכנע אותם וזה.. אבל כלום.. 3דק וזיהו את הבעיה.. ואף הסבירו לי מקורה, בעיות וכו.. המסך היה באחריות ויכולתי לתקן (הציעו לקחת למעבדה להחליף פנל) או לשדרג.. כאמור שידרגתי.
סה"כ מכיר את התלונות לגבם, אני באופן אישי חוויתי משהו חיובי איתם.. גם בהתקנה של ה Q80.
לגבי OLED - לא הייתי חושש מהצריבות.. במקרה שלי הסלון מאוד מואר וגם רציתי שהמסך יהיה "דבוק" לקיר ולכן בחרתי ב QLED.
בברכה קובי כהן
האמת שאני התחלתי עם אלקטרוניקס ברגל שמאל כי המתקין שבא ביום רביעי אמר שנגמרו במלאי מתקני הnogap וזה שהיה לפניי לקח את האחרון וכשיגיעה חזרה למלאי יבוא להתקין לי , כרגע יושבת על רגלית במזנון , להאמין שאין מתקן כזה במלאי קשה לי להאמין אבל ביינתיים המתקין עונה לי להודעות ומקווה שבאמת בתחילת השבוע הסיפור ייגמר והטלויזיה תותקן , בעבר בטלויזיה אחרת של סמסונג היה לי כתם אדום קטן במרכז שבקושי ראו הזמנתי אותם לקחו את הטלויזיה למעבדה בדקו לקח קצת זמן אבל לבסוף הוחלפה לחדשה , אז אני מקווה שהשירות שלהם עדיין בסדר,
@jaksirak
·הבעיה עם הבהירות רצה ברשת ומשתנה בחוזק שלה ממסך למסך
זה שאצלך לא כזה מורגש הרווחת
בקשר לeARC זה מאוד מפריע שאחן קודם כל כי ברמת מחיר כזו אתה מצפה לקבל לפחות חלק מהתכונות העדכניות ביותר
דבר שני לא לכולם יש רסיבר שתומך בכל יכולות התצוגה ולכן האפשרות הזו פותרת לו את העניין כי המקורות מחוברים ישירות לטלוויזיה ורק הסאונד מפוענח דרך הרסיבר
זה שימושי גם באפליקציות הטלוויזיה המובנות
השירות של אלקטרוניקס פרו מאוד בעייתי אבל זה תלוי על מי אתה נופל יש להם מתקינים בסדר ויש כאלה שלא מבינים חצי דבר בטלוויזיות כנל גם לטכנאים
אתה יכול לקבל שירות טוב ולפעמים לא
רוב הפעמים הם יציעו שדרוג אבל בפועל המחיר שתשלם על השדרוג הוא כמעט מחיר מלא של הטלוויזיה אליה אתה משדרג ללא כל התחשבות בדגם הנוכחי שברשותך
כרגע אני עם KS8000 ואני מנסה לראות מה ניתן לעשות איתה, האפשרות היחידה שאשאר עם סמסונג זה אם הם יציעו לי שדרוג במחיר סביר לq90r
מה שככל הנראה יהיה קשה להשיג איתם
הכי הזוי זה שהם מציעים אחריות מורחבת ואתה מבין שאם משהו קורה לטלוויזיה הם מסירים אחריות וההרחבה הזאת בעצם נתנה לך תוספת של כמה שנים להתווכח איתם
יש פה סיפורים על טלוויזיות שנסדקו סתם כך והם לא היו מוכנים להחליף בטענה שזה לא קשור אליהם וזה נעשה ע"י הלקוח
בשירות אחר היית מקבל תשובה אחרת
אני לא בא לצאת על סמסונג אבל הזלזול שלהם בלקוח עבר כל גבול אפשרי
יש כאלה שבעיות כאלה ואחרות במסך לא מפריעות ואני איתם אם המסך זול יחסית אבל ברמת מחיר כזו אתה מצפה להרבה יותר..
·הבעיה עם הבהירות רצה ברשת ומשתנה בחוזק שלה ממסך למסך
זה שאצלך לא כזה מורגש הרווחת
בקשר לeARC זה מאוד מפריע שאחן קודם כל כי ברמת מחיר כזו אתה מצפה לקבל לפחות חלק מהתכונות העדכניות ביותר
דבר שני לא לכולם יש רסיבר שתומך בכל יכולות התצוגה ולכן האפשרות הזו פותרת לו את העניין כי המקורות מחוברים ישירות לטלוויזיה ורק הסאונד מפוענח דרך הרסיבר
זה שימושי גם באפליקציות הטלוויזיה המובנות
השירות של אלקטרוניקס פרו מאוד בעייתי אבל זה תלוי על מי אתה נופל יש להם מתקינים בסדר ויש כאלה שלא מבינים חצי דבר בטלוויזיות כנל גם לטכנאים
אתה יכול לקבל שירות טוב ולפעמים לא
רוב הפעמים הם יציעו שדרוג אבל בפועל המחיר שתשלם על השדרוג הוא כמעט מחיר מלא של הטלוויזיה אליה אתה משדרג ללא כל התחשבות בדגם הנוכחי שברשותך
כרגע אני עם KS8000 ואני מנסה לראות מה ניתן לעשות איתה, האפשרות היחידה שאשאר עם סמסונג זה אם הם יציעו לי שדרוג במחיר סביר לq90r
מה שככל הנראה יהיה קשה להשיג איתם
הכי הזוי זה שהם מציעים אחריות מורחבת ואתה מבין שאם משהו קורה לטלוויזיה הם מסירים אחריות וההרחבה הזאת בעצם נתנה לך תוספת של כמה שנים להתווכח איתם
יש פה סיפורים על טלוויזיות שנסדקו סתם כך והם לא היו מוכנים להחליף בטענה שזה לא קשור אליהם וזה נעשה ע"י הלקוח
בשירות אחר היית מקבל תשובה אחרת
אני לא בא לצאת על סמסונג אבל הזלזול שלהם בלקוח עבר כל גבול אפשרי
יש כאלה שבעיות כאלה ואחרות במסך לא מפריעות ואני איתם אם המסך זול יחסית אבל ברמת מחיר כזו אתה מצפה להרבה יותר..
נערך לאחרונה על ידי asafohana ב 09/05/2020 20:20, נערך 2 פעמים בסך הכל.
@dudis
·תנסה לראות אם השינוי עובד במחשב או אפילו בסמארטפון
אם זכרוני אינו מטעה קראתי איפשהו שהכתוביות באנגלית מוטמעות בצורה שונה משאר השפות ולכן אפשרויות העיצוב מוגבלות בשפות אחרות
דבר אחר שאתה יכול לעשות זה להפעיל ניגודיות גבוהה דרך תפריט נגישות בטלוויזיה ולראות אם זה שינה את צבע הכתוביות
קח בחשבון שזה משנה את מראה התפריט
·תנסה לראות אם השינוי עובד במחשב או אפילו בסמארטפון
אם זכרוני אינו מטעה קראתי איפשהו שהכתוביות באנגלית מוטמעות בצורה שונה משאר השפות ולכן אפשרויות העיצוב מוגבלות בשפות אחרות
דבר אחר שאתה יכול לעשות זה להפעיל ניגודיות גבוהה דרך תפריט נגישות בטלוויזיה ולראות אם זה שינה את צבע הכתוביות
קח בחשבון שזה משנה את מראה התפריט
- jaksirak
- חבר ותיק

אז אל תקנה סמסונג.
הכל טוב!!
אני רק כתבתי שבמקרה שלי, השירות שקיבלתי היה סבבה פלוס.
במקרה שלי, המחיר לשדרוג היה פחות מרבע מעלות דגם חדש. בחיי. אבל לא זו הבעיה. הם פה בשביל לשרת/לתקן.
לי בעיקר מפריע חוסר ה דולבי ויז׳ן בדגמים החדשים.
וכמו שאמרת, זו דיעה סובייקטיבי. יש כאלה שמפריע להם יותר חוסר ה eARC
לי בכל אופן זה בכלל לא היה שיקול.
בהצלחה.
הכל טוב!!
אני רק כתבתי שבמקרה שלי, השירות שקיבלתי היה סבבה פלוס.
במקרה שלי, המחיר לשדרוג היה פחות מרבע מעלות דגם חדש. בחיי. אבל לא זו הבעיה. הם פה בשביל לשרת/לתקן.
לי בעיקר מפריע חוסר ה דולבי ויז׳ן בדגמים החדשים.
וכמו שאמרת, זו דיעה סובייקטיבי. יש כאלה שמפריע להם יותר חוסר ה eARC
לי בכל אופן זה בכלל לא היה שיקול.
בהצלחה.
בברכה קובי כהן
@jaksirak
·אחי לא הייתה לי כוונה לזלזל בדעה שלך להיפך אני שמח שיש נקודת מבט שונה משלי בקשר לעניין הזה
תוכל להגיד אולי כמה הם ביקשו עבור השדרוג ומה היה מחיר הטלוויזיה ששדרגת אליה וכן מחיר הטלוויזיה שהוחלפה עקב השדרוג?
החוסר תמיכה בDV אפילו יותר מעצבן ולא נראה שסמסונג אי פעם יתמכו בו בגלל תחרות
·אחי לא הייתה לי כוונה לזלזל בדעה שלך להיפך אני שמח שיש נקודת מבט שונה משלי בקשר לעניין הזה
תוכל להגיד אולי כמה הם ביקשו עבור השדרוג ומה היה מחיר הטלוויזיה ששדרגת אליה וכן מחיר הטלוויזיה שהוחלפה עקב השדרוג?
החוסר תמיכה בDV אפילו יותר מעצבן ולא נראה שסמסונג אי פעם יתמכו בו בגלל תחרות
הם הוציאו השבוע עדכון לסאונדבר שלהם לEARC אני מקווה שעדיין הם ממשיכים בתוכניות שהבטיחו גם שידרוג לטלויזיה , רק מה שלא מובן לי זה אם הסאונדבר שלהם מחובר לטלויזיה שעדיין מוציאה ARC אז איך הסאונדבר יודע לקודד את כל קידודי הקול ? מה שונה בזה מחיבור לרסיבר ?
·כמו שאמרתי הם אכן הוציאו עדכון לסאונדברים אבל זה לא ממש עוזר כי הוא יכול להוציא כרגע רק Dolby Digital ולא מעבר עד כמובן הרגע שהq90 תקבל עדכוןdudis כתב:הם הוציאו השבוע עדכון לסאונדבר שלהם לEARC אני מקווה שעדיין הם ממשיכים בתוכניות שהבטיחו גם שידרוג לטלויזיה , רק מה שלא מובן לי זה אם הסאונדבר שלהם מחובר לטלויזיה שעדיין מוציאה ARC אז איך הסאונדבר יודע לקודד את כל קידודי הקול ? מה שונה בזה מחיבור לרסיבר ?...
אם תחבר את הסאונדבר לטלוויזיה אחרת שתומכת בearc אז כמובן תקבל את כל הפורמטים
החיבור לא שונה בין רסיבר לסאונדבר
זה מה שהזוי בכל העניין הזה, הם מוציאים עדכון לסאונדברים אבל אם למישהו יש טלוויזיה שלהם שלא תומכת בearc אז זה לא שווה כלום
ודרך אגב לסאונדברים החדשים שקיבלו את העדכון המדובר יש את אותם שמות דגמים כמו הטלוויזיות...