שאלת התייעצות חברים
ברשותי מרכך 8 ליטר שאני משתמש בו בערך 8 חודשיים
2 כוסות ביום
אני תוהה האם אני צריך לנקות אותו במלח... מכיוון שאחרי בדיקות שעשיתי לאורך כל התקופה כולל היום, במים שיוצאים מהברז ומהמים שיוצאים מהמרכך, לעולם לא קבלתי תוצאות אבנית (המים שלנו נשאבים ממאגר)
אני מצרף בדיקה שבצעתי היום מהמים שיצאו ממכונת הקפה, הבדיקה של מי הברז כמעט זהה לחלוטין ולכן לא צרפתי עוד תמונה
השאלה שלי:
במצב כזה אין צורך לנקות את המרכך במלח נכון?
2 כוסות ביום
אני תוהה האם אני צריך לנקות אותו במלח... מכיוון שאחרי בדיקות שעשיתי לאורך כל התקופה כולל היום, במים שיוצאים מהברז ומהמים שיוצאים מהמרכך, לעולם לא קבלתי תוצאות אבנית (המים שלנו נשאבים ממאגר)
אני מצרף בדיקה שבצעתי היום מהמים שיצאו ממכונת הקפה, הבדיקה של מי הברז כמעט זהה לחלוטין ולכן לא צרפתי עוד תמונה
השאלה שלי:
במצב כזה אין צורך לנקות את המרכך במלח נכון?
1.אתה אמור לבדוק כשהמדיד שוכב במקביל לקרקע כדי לקבל את הצבע האמיתי.יש כרגע גוונים.
2.יש טבלה לחישוב שקיבלת עם המרכך, אני הייתי מרענן בכל זאת כי אולי יש תקופות שאתה מקבל אבנית חלא מודע אליהן.
3.אני מנחש ....שבמקרה שלך מדובר ברענון אחת ל 4 או 5 שנים.
2.יש טבלה לחישוב שקיבלת עם המרכך, אני הייתי מרענן בכל זאת כי אולי יש תקופות שאתה מקבל אבנית חלא מודע אליהן.
3.אני מנחש ....שבמקרה שלך מדובר ברענון אחת ל 4 או 5 שנים.
"Cigars change thoughts into dreams."
(Victor Marie Hugo 1802-1885)
@idanoh123
·
הטעות בידך.התכןונתי לשנים.
אני עם 120ppm שנותנים לי 1680 ליטר מסונני אבנית.
אני מרענן אחת ל 9 חודשים.
במקרה שלך....זה וודאי לפי הטבלה יהיה באזור ה 6000 ליטר....ועם 2 כוסות ביום וקצת ניקיון אז אחת ל 4 או 5 שנים ואתה מסודר.
·
הטעות בידך.התכןונתי לשנים.
אני עם 120ppm שנותנים לי 1680 ליטר מסונני אבנית.
אני מרענן אחת ל 9 חודשים.
במקרה שלך....זה וודאי לפי הטבלה יהיה באזור ה 6000 ליטר....ועם 2 כוסות ביום וקצת ניקיון אז אחת ל 4 או 5 שנים ואתה מסודר.
"Cigars change thoughts into dreams."
- Kerenfood
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 902
- נתן תודות: 122 פעמים
- קיבל תודות: 61 פעמים
- יצירת קשר:
אני מרעננן אחת לשנה בשימוש ביתי.
אגב לאחר כמה שנים גיליתי ש הלקמוס הזה כבר לא עושה את העבודה, טבלתי במיי ברז ובמים מהמרכך וקיבלתי בשניהם תוצאה זהה כלומר תקינה,
כנראה שאחרי כמה שנים הטסטר הזה מתקלקל אז אני לא מאמין לו יותר ומרענן באפן קבוע פעם בשנה
אגב לאחר כמה שנים גיליתי ש הלקמוס הזה כבר לא עושה את העבודה, טבלתי במיי ברז ובמים מהמרכך וקיבלתי בשניהם תוצאה זהה כלומר תקינה,
כנראה שאחרי כמה שנים הטסטר הזה מתקלקל אז אני לא מאמין לו יותר ומרענן באפן קבוע פעם בשנה