65c9 מגיע בשבוע הבא - מה חשוב לדעת לפני ההתקנה?
65c9 מגיע בשבוע הבא - מה חשוב לדעת לפני ההתקנה?
הזנתי כבל HDMI יותר איכותי , והוא עדיין לא הגיע. עד כמה יהיה קשר לחבר את הכבר בהמשך? (כוונה שלי להשתמש במתקן פשוט צמוד קיר).
בכמה מציעים להרחיב אחריות במעמד ההתקנה ?
האם ניתן להרחיב לשנים 3-6 אחריות בעוד שנתיים וחצי (בחצי שנה אחרונה לפני תום האחריות)?
הזנתי כבל HDMI יותר איכותי , והוא עדיין לא הגיע. עד כמה יהיה קשר לחבר את הכבר בהמשך? (כוונה שלי להשתמש במתקן פשוט צמוד קיר).
בכמה מציעים להרחיב אחריות במעמד ההתקנה ?
האם ניתן להרחיב לשנים 3-6 אחריות בעוד שנתיים וחצי (בחצי שנה אחרונה לפני תום האחריות)?
קודם כל, תתחדש !
1. תבדוק קודם כל שהתמונה נראית תקינה באופן כללי (כנס לאפליקציית youtube והפעל משהו איכותי).
2. לגבי כבל - אין בעיה להכניס ולהוציא כבל כי יש כניסות מהצד.
3. ממליץ להרחיב את האחריות ל6 שנים. אתה קונה טלוויזיה לא זולה ולכן שווה להשקיע באחריות וח.י. חברה יחסית סבבה בשירות.
באופן כללי,
אתה תמיד יכול לפנות לח.י. אם יש בעיות.
1. תבדוק קודם כל שהתמונה נראית תקינה באופן כללי (כנס לאפליקציית youtube והפעל משהו איכותי).
2. לגבי כבל - אין בעיה להכניס ולהוציא כבל כי יש כניסות מהצד.
3. ממליץ להרחיב את האחריות ל6 שנים. אתה קונה טלוויזיה לא זולה ולכן שווה להשקיע באחריות וח.י. חברה יחסית סבבה בשירות.
באופן כללי,
אתה תמיד יכול לפנות לח.י. אם יש בעיות.
אני מניח שמדובר בזהbeltar כתב:יש לי LG C9 65 והציעו לי להרחיב אחריות ב-1800 ש"ח. אבל זה כולל מתקן טוב למדי (NB P6ׂ). אם אתה מקבל את המתקן הפשוט יותר שלהם (או שיש לך מתקן משלך) אז אתה צריך לשלם פחות על הרחבת האחריות....
[img2=510x510]http://www.audioline.co.il/wp-content/uploads/2015/01/P6-7-510x510.jpg[/img2]
איזה מתקן פשוט הם מספקים ב-"חינם" ?
כמה הייתה הצעה ללא מתקן ?beltar כתב:יש לי LG C9 65 והציעו לי להרחיב אחריות ב-1800 ש"ח. אבל זה כולל מתקן טוב למדי (NB P6ׂ). אם אתה מקבל את המתקן הפשוט יותר שלהם (או שיש לך מתקן משלך) אז אתה צריך לשלם פחות על הרחבת האחריות....
- Barakberkovich
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 189
- נתן תודות: 22 פעמים
- קיבל תודות: 23 פעמים
לפני שבועיים קיבלתי c9 55 והוצע לי 3 שנים אקסטרא - משמע 6 ב 1008 שקלים.
לאחר כשבוע שימוש - המסך מדהים. סאונד מעולה - איפלו אין צורך בסאונד בר.
הורחבה אחריות ל-3 שנים נוספות ב-999 ש''ח.
לא לקחתי מתקן שיוצא מהקיר, קיבלתי מתקן רגיל שמספק לגמרי.
חייבים לרכוש כבר HDMI 4K , ואז אפל טוי וי יעבוד.
חייבים לרכוש כבר HDMI 4K , ואז אפל טוי וי יעבוד.
·יש עדיין c9 חדשות למכירה?feel כתב:לאחר כשבוע שימוש - המסך מדהים. סאונד מעולה - איפלו אין צורך בסאונד בר.
חייבים לרכוש כבר HDMI 4K , ואז אפל טוי וי יעבוד....
כמה שילמת עליה?