מדיניות ח.י בנוגע לפיקסלים תקולים

פורום מסכי OLED ו- QD-OLED
שלח תגובה
imprezadude פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 28
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם,

ברשותי הדגם 55B7, ולאחרונה שמתי לב שישנו מספר פיקסלים באיזורים שונים במסך שנהפכו שחורים, או שנתקעו על צבעים אדום או ירוק.

לאור השרשורים בפורום שמעידים על טיפול מהיר של ח.י בכל תקלה, לרבות עניין פיקסלים כזה, לא חששתי לפנות אליהם בנוגע לעניין, משום שסברתי שאני עתיד לקבל טיפול דומה.

עם זאת, המציאות הייתה שונה, וטיפול שחבר פורום אחד זכה לו הוא אינו הטיפול לו אני זכיתי, מסיבה כלשהי שגם ח.י אינם מפרטים לי מהי. בעוד אחד קיבל הצעה להחלפה או שדרוג לאחר שיחה עם נציג ושליחת תמונות, הרי שהמשך הטיפול בי מותנה בביקור טכנאי בלבד, זאת למרות שהתקלה ברורה לחלוטין גם לנציגים.

עניין שליחת הטכנאי אליי מטריד אותי בשני אופנים, הראשון, כיוון שאני עדיין חושש מנוכחות אנשים שאיני מכיר בביתי בגלל עניין הקורונה והעובדה שבביתי חיים אנשים בקבוצת סיכון, ולכן אני מעוניין לצמצם נוכחות זו למינימום האפשרי, ושנית משום חוסר האחידות בין לקוח אחד לאחר. מוקדם לדעת כיצד העניין יתפתח, אך עובדה זו בלבד משאירה אותי עם טעם רע כבר על ההתחלה.

לכן אני פונה אליכם, אלו שחוו תקלות מן הסוג הזה וטיפלו בהם, או כאלה שעדיין לא, שישתפו את החוויה שלהם, ובכך יעזרו לאחרים לדעת כיצד להתמודד עם העניין.

ובכלל, אשמח לעצות שלכם כיצד לנהוג הלאה.

Chip8
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 223
נתן תודות: 18 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #2 

יש קבוצה בפייסבוק של בעלי מסכי LG
המנהל רונן מקושר לח.י ואולי יוכל לעזור לך

Tuga
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 70
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #3 

Chip8

תוכל לשתף לינק לקבוצה.

Chip8
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 223
נתן תודות: 18 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #4 

drorhac
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 30
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #5 

סביר להניח שהטכנאי יבוא לראות ויחליף לך טלוויזיה במקום

imprezadude פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 28
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #6 

דרור, זה לא התכנון שלהם. רק לאחר ביקור הטכנאי הם מתכננים לטכס עצה ולהחליט, בטח לא במקום, כפי שהבנתי מהם.

DrHD
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 36
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #7 

תגיד לי, סליחה על החוצפה, אבל אתה חי בסרט?

זה באמת נראה לך הגיוני שיביאו לך טלוויזיה חדשה בלי שיבדקו רגע את הקודמת אם אפשר לתקן אותה?

וגם אם היו באים אליך להחליף טלוויזיה היום, נכנסים לך לבית אנשים עם סיכוי לקורונה. אז אם יש לך קבוצת סיכון בבית אולי עדיף להתפשר על כמה פיקסלים שרופים במקום להחליף/עד שהמצב ירגע?? זה לא הגיוני שמצד אחד אתה "מפחד נורא מאנשים בבית שלך" אבל מהצד השני רוצה להחליף טלוויזיה למרות המצב.

Barakberkovich
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 189
נתן תודות: 22 פעמים
קיבל תודות: 23 פעמים

שליחה #8 

גם המתקנים וגם הטכנאים מגיעים עם מסכות פנים ושומרים מרחק.

ice2k
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 960
נתן תודות: 40 פעמים
קיבל תודות: 86 פעמים

שליחה #9 

@DrHD
·
אני נוטה להסכים איתך; עוד לא קרה כלום וכבר פוסט באינטרנט :roll:. נראה שזה לא ממש נכתב בתום לב אלא נכתב במטרה להעלות סיכויים לאינטרס האישי (אפילו אם הוא סופר מוצדק), לפחות ככה נראה לי, ואולי אני טועה.

קשה להתעלם מהעובדה שהיבואן עוד לא נתן תשובה שלילית, קשה להתעלם מהסגנון של "למה הוא כן ואני לא" אפילו אם הוא רשום במילים מפונפנות ובשפה גבוה. מזכיר לי את מה שקרה כאן עם פתיחת העסקים והמלחמה בקורונה בעזרת הבידוד: בעלי העסקים בוכים שהם סגורים, בודקים מה כן אפשר לפתוח בשביל להקל עליהם ועל העם ואז ישר כולם מתחילים להפוך לעורכי דין ולשאול "למה העסק הזה כן ואני לא", לך תנהל מדינה ככה.

והכי מוזר - פסקה שלמה על זה שמסוכן להכניס אנשים הביתה בגלל הקורונה -טכנאים שיבואו לבדוק אם אפשר להחליף, אבל כן מצפה שיבואו אותם טכנאים בשביל להתקין טלווזיה חדשה :? (עם כל הכבוד לסטטיסטיקה, לא עושים הימורים בנושאים כאלה אם באמת יש קבוצת סיכון מוצדקת).

עכשיו, אני לא רוצה לפגוע ומאחל ל IMPREZA DUDE שכמובן בהתאם לתקלה יחליפו לו וכמה שיותר מהר וזריז, בטח שאין לי מטרה לסכל זאת אבל היתי שמח אם היה מונה של זמן קריאה של הפוסט הזה לדעת כמה זמן פרטי של אנשים יצא על הנושא הזה - שלהזכיר - עוד לא קרה כלום והכל עדיין מוצדק 100% מבחינת ח.י. , קצת סבלנות בחיים לא תזיק, לא רוצה לדעת מה יקרה אם יגלה שלא מביאים לו B9 חדשה כמו "לאחרים" ...

כשיתנו תשובה שלילית - זה הזמן "להתייעץ" עם הפורום.
DENON AVC-X4700H| Audiovector S3 Signature| Audiovector SC Signature | Audiovector Ki1| SVS SB3000

kobbi
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4626
נתן תודות: 203 פעמים
קיבל תודות: 370 פעמים

שליחה #10 

חבל שקניתי סוני ולא lg עם הסוני אני תקוע לכל החיים את ה lg מחליפים לך כל שנתיים בגלל פיקסלים שרופים :-)

שלח תגובה

חזור אל “מסכי OLED”