אינטרנט עצמאי ביחידת דיור במרתף
אהלן,
אני גר ביחידת דיור במרתף של וילה, ואני מקבל אינטרנט מכבל רשת שמגיע מבעלי הדירה שחיים מעלי.
הבעיה שיש להם רק 40 מגה, ו-3 ילדים קטנים.
יוצא מצב שרוב הזמן יש לי מהירות הורדה של אולי 5 מגה.
יש לי ביחידת דיור גם שקע בזק (שמנותק) וגם חיבור כבלים (Yes).
רציתי לדעת אם יש לך מושג - אם אפשר לעשות רק אצלי ביחידה חיבור אינטרנט של HOT, משהו באיזור ה-100 מגה.
איך זה מתבצע והאם זה יכול לפגוע איכשהו בתשתית Yes שנמצאת בוילה ? (שבעלי הדירה שלי עשו ורואים בעצמם Yes)
חשוב לציין - מבחינת אינטרנט בזק - הבנתי מבעלי הדירה שיש בעיית תשתית ברחוב ולכן 40 מגה זה המקסימום שמתאפשר עם תשתית בזק.
ופייבר עוד לא הגיע אלינו לאיזור.
אני גר ביחידת דיור במרתף של וילה, ואני מקבל אינטרנט מכבל רשת שמגיע מבעלי הדירה שחיים מעלי.
הבעיה שיש להם רק 40 מגה, ו-3 ילדים קטנים.
יוצא מצב שרוב הזמן יש לי מהירות הורדה של אולי 5 מגה.
יש לי ביחידת דיור גם שקע בזק (שמנותק) וגם חיבור כבלים (Yes).
רציתי לדעת אם יש לך מושג - אם אפשר לעשות רק אצלי ביחידה חיבור אינטרנט של HOT, משהו באיזור ה-100 מגה.
איך זה מתבצע והאם זה יכול לפגוע איכשהו בתשתית Yes שנמצאת בוילה ? (שבעלי הדירה שלי עשו ורואים בעצמם Yes)
חשוב לציין - מבחינת אינטרנט בזק - הבנתי מבעלי הדירה שיש בעיית תשתית ברחוב ולכן 40 מגה זה המקסימום שמתאפשר עם תשתית בזק.
ופייבר עוד לא הגיע אלינו לאיזור.
- Aviv943
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 611
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 43 פעמים
השאלה שצריכה להשאל היא האם הכבל של יס שאצלך ביחידה מגיע ממפצל שנמצא באחד החדרים בוילה, או שהוא מגיע ישירות מהארון תקשורת של הוילה, שאליה הוט/ יס מתחברים.
אם הכבל שאצלך הוא המשך שרשור של הכבל שמסתובב בחדרים בוילה, אין לך מה לעשות עם זה, התשתית בבית היא גם התשתית שלך.
אם הכבל שאצלך מגיע מארון התקשורת, כבר יש מה לעשות.
אני ממש לא מומחה לתקשורת ומה שאני אומר מגיע מניסיון שהיה לי בדירה, ככה פיצלתי את הטלוויזיה של יס עם האינטרנט של הוט.
אם הכבל שאצלך הוא המשך שרשור של הכבל שמסתובב בחדרים בוילה, אין לך מה לעשות עם זה, התשתית בבית היא גם התשתית שלך.
אם הכבל שאצלך מגיע מארון התקשורת, כבר יש מה לעשות.
אני ממש לא מומחה לתקשורת ומה שאני אומר מגיע מניסיון שהיה לי בדירה, ככה פיצלתי את הטלוויזיה של יס עם האינטרנט של הוט.
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
אני יודע שבעבר הרחוק חברות הכבלים (עוד לפני שהן התאחדו תחת המותג HOT) היו מתקינות תשתית בבתים של לקוחות שהיו צריכים את זה. אני לא יודע אם זה עדיין אפשרי אבל אולי כדאי להתקשר אליהם, להסביר את המצב ולבדוק אם זה אפשרי. כמובן שתצטרך הסכמה של בעל הבית.MoranTri כתב:@Aviv943
·
נראה לי שהכבל שלי זה המשך של התשתית של הוילה.
נראה כך שאני תקוע :\...
- AlonGorgani
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 2
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
למה תקוע?
כפי שכתבו מעלה - זה תלוי בהסכמת בעלי הבית.
אם בעלי הבית מסכימים, אתה יכול לבקש להתקין תשתית עצמאית של הוט / בזק - הכל תלוי איך התשתית בבית בנויה. הוט כמובן יעדיפו להשתמש בתעלות בהן עוברים היום כבלי COAX של Yes... יחד עם זאת, אם הוט הם יכולים למשוך מעמוד התקשורת של הוט קו ישיר אליך ליחידת הדיור, אז אין בעיה להתחבר עצמאית.
אם יש הסכמה של בעלי הבית, הייתי מזמין התקנה של הוט... כבר במועד ההזמנה מבהיר שזה ליחידת דיור (לא מעלה את נושא תשתית YES) ואז כשיגיעו להתקין שימצאו את הפיתרון להביא את התשתית אליך.
בהצלחה
כפי שכתבו מעלה - זה תלוי בהסכמת בעלי הבית.
אם בעלי הבית מסכימים, אתה יכול לבקש להתקין תשתית עצמאית של הוט / בזק - הכל תלוי איך התשתית בבית בנויה. הוט כמובן יעדיפו להשתמש בתעלות בהן עוברים היום כבלי COAX של Yes... יחד עם זאת, אם הוט הם יכולים למשוך מעמוד התקשורת של הוט קו ישיר אליך ליחידת הדיור, אז אין בעיה להתחבר עצמאית.
אם יש הסכמה של בעלי הבית, הייתי מזמין התקנה של הוט... כבר במועד ההזמנה מבהיר שזה ליחידת דיור (לא מעלה את נושא תשתית YES) ואז כשיגיעו להתקין שימצאו את הפיתרון להביא את התשתית אליך.
בהצלחה