אז אתמול חיברו אותי לפרטנר 1000\100 ויש דברים שלא מוצאים חן בעיני.
קודם כל בבדיקת מהירות ב fast.com קיבלתי רק 390 (אח"כ עשיתי עוד כמה בדיקות והם נעו בין 390 ל 910 אז אני כבר מבולבל). חוץ מזה, אני משתמש ב ASUS ac86u וכשניסיתי להוריד קובץ משרת מסוים קיבלתי 4 מגה לשניה וחבר שניסה להוריד את אותו הקובץ עם הנתב שלהם, קיבל מהירות ממוצעת של 50 מגה. ניסיתי עוד מספר פעמים בשעות שונות ביום וזה נראה כאילו זה תקוע על 4 מגה. זה הקובץ למי שרוצה לנסות. זה ubuntu 20 משרת גרמני. לא שום קובץ בעייתי או משהו.
האם ישנן הגדרות מסויימות באסוס שיכולות לשפר את המצב?
תודה מראש
מהירות הורדה בפרטנר פייבר (לא מרוצה)
- kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 232 פעמים
קודם כל תודה רבה...
דבר שני, עברתי על השירשור הזה וגם שאלתי את אותה השאלה שם כדי לחסוך נושא חדש אבל לא הגבתם אז החלטתי לפתוח נושא חדש

האם עדיין אתה חושב שזה יעזור? פשוט כרגע ה QOS במצב disabled בכלל.
@kingikra
·
טוב יש לי בדיוק את אותו ראוטר וגם קו אצל פרטנר אני כן מצליח להוריד את הקובץ במהירות 45 מגה בערך ומקבל מהירות של 900 בממוצע ב- fast ועד כמה שזה מוזר גם יצא לי לקבל שם כמה פעמים מהירות של 1.2GBps. ה- QOS ב- disable ויש לי firmware של merlin.
·
טוב יש לי בדיוק את אותו ראוטר וגם קו אצל פרטנר אני כן מצליח להוריד את הקובץ במהירות 45 מגה בערך ומקבל מהירות של 900 בממוצע ב- fast ועד כמה שזה מוזר גם יצא לי לקבל שם כמה פעמים מהירות של 1.2GBps. ה- QOS ב- disable ויש לי firmware של merlin.
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
נערך לאחרונה על ידי shay3203 ב 06/05/2020 18:11, נערך פעם 1 בסך הכל.
@kingikra
·
אני לא חושב שזה בגלל ה- firmware של merlin אבל ציינתי את זה רק שתדע. לא ניסיתי את זה עם firmware מקורי של אסוס.
לגבי בדיקות לחו"ל איך אתה בודק אתה מנסה להוריד קבצים משרתים בחו"ל? אולי יש בעיות בהגדרות אצל פרטנר בקו שלך כי אני כן מצליח להוריד וגם להעלות במהירויות ממש טובות גם לחו"ל.
אולי תנסה לקחת סתם לצורך הבדיקה את הראוטר של חבר שלך ולחבר אצלך ולנסות.
·
אני לא חושב שזה בגלל ה- firmware של merlin אבל ציינתי את זה רק שתדע. לא ניסיתי את זה עם firmware מקורי של אסוס.
לגבי בדיקות לחו"ל איך אתה בודק אתה מנסה להוריד קבצים משרתים בחו"ל? אולי יש בעיות בהגדרות אצל פרטנר בקו שלך כי אני כן מצליח להוריד וגם להעלות במהירויות ממש טובות גם לחו"ל.
אולי תנסה לקחת סתם לצורך הבדיקה את הראוטר של חבר שלך ולחבר אצלך ולנסות.