ממש מבאס, החל מהיום בבוקר התקלקלה, יש רעש מאוד חזק והיא לא טוחנת,
הוצאתי את הסכינים, ניקיתי שוב (אני עושה את זה כל שבוע) ואני לא רואה איזה משהו לא תקין,
יש רעיונות?
להתחיל כבר להתעניין במטחנה חדשה ?
תודה

אני מאוד מרוצה מ-Mini Slim MSS1B של האריו ומשתמש בה בנסיעות לחו"ל (אלה היו הימים), ומדי פעם כשמתחשק לי קפה בשעות הקטנות של הלילה. היא טוחנת מספיק דק לאספרסו, אבל כמובן שאין לה שליטה נוחה על עובי הטחינה כמו שאתה רגיל ממטחנות חשמליות. המחיר שלה בארץ קצת גבוה (200 ש"ח, במקום בערך 120 ש"ח דרך איביי). יש להריו דגם חדש בשם Smart G שראיתי שמוכרים בארץ ב-220 ש"ח. נראה שקצת יותר נוח לאכסן את המטחנה כי אפשר לחבר את הידית שלה בצורה אנכית, ויש לה אפשרות מעניינת לשדרוג של מנוע חשמלי קומפקטי (במחיר מוגזם בשלב הזה). אני לא מכיר את החנות, אבל נראה לי שזה מה שהייתי קונה היום. התמחור שלהם של ה-Smart G הרבה יותר הגיוני מאשר התמחור של ה-MSS1B.dudinka69 כתב:@boren
אה אה ידנית, יש לך המלצה למשהו?...
תפנה ישירות לבארצה:dudinka69 כתב:לאחר בירור אין לי אחריות, גם החברה שהזמנתי ממנה לא עובדת כברDuismann,
לא נראה לי שיש לי יותר מדי ברירות...

לא. לא הציעו לקנות דרכם. שלחו רק לינק לרשימה של משווקים מורשים בעולם...boren כתב:@kanshoof1 - מעניין אם היחס השונה שקיבלת מעיד על ירידה בשירות בעקבות הרכישה של בארצה ע"י ברוויל .
הם לא הציעו לך לפחות אפשרות לרכוש את החלקים ישירות מהם?...