שלום
רכשתי את הטלוויזיה ב24.4 , לאחר כמה ימים ראיתי משהו מוזר על המסך מזווית מסוימת ( תמונות מצורפות )
החליפו לי אותה ושוב משהו דומה , מישהו יכול לומר לי מה זה ואיך אני פונה אליהם ,להחליף טלוויזיה שוב? כי לפי הטכנאי ככה זה דגם הטלוויזיה ולי זה נראה תקלה בקו ייצור אם זה כבר ב2 טלוויזיות או לבקש דגם אחר ( השירות מצויין הגיעו מהר להחליף אך לא רכשתי שירות לשלוש שנים שכל כמה ימים יגיעו ויחילפו לי את הטלוויזיה אני רוצה להנות ממנה )
לפי הגנת הצרכן מרגע שהטלוויזיה בחשמל לא ניתן להחזיר אותה למוכר.. אני לא יודע איך להתקדם מפה..
TCL 55p8 תקלה במסך ( טלוויזיה חדשה )
-
B3n
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 3
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20195
- שם מלא: ארתור ליברמן
@B3n
·
זה נקרא DSE או Dirty Screen Effect. וזה קיים בכל LCD ברמה מסויימת, בחלק יותר מאחרים.
המצב בתמונה שלך, לדעתי לא משהו שהייתי מסכים לחיות איתו.
·
זה נקרא DSE או Dirty Screen Effect. וזה קיים בכל LCD ברמה מסויימת, בחלק יותר מאחרים.
המצב בתמונה שלך, לדעתי לא משהו שהייתי מסכים לחיות איתו.
- ahersko
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4581
ככל שאני מבין ה DSE הוא אנכי ולא באלכסון
השאלה היא עד כמה זה קיים בחיים האמיתיים ועד כמה זה באמת מפריע, תשכלל לזה את עלות המכשיר ביחס למתחרים בהנחה שאצל המתחרים התופעה פחותה. משמע... אם תחזיר את המוצר כמה כסף צריך להוסיף והאם שווה לך!
כמו שכתבו לך אפקט DSE קיים בכל מסך.
השאלה היא עד כמה זה קיים בחיים האמיתיים ועד כמה זה באמת מפריע, תשכלל לזה את עלות המכשיר ביחס למתחרים בהנחה שאצל המתחרים התופעה פחותה. משמע... אם תחזיר את המוצר כמה כסף צריך להוסיף והאם שווה לך!
כמו שכתבו לך אפקט DSE קיים בכל מסך.
-
B3n
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 3
תודה על התגובות
זה מפריע , אומנם צילמתי מהצד על רקע לבן אך זה רק בשביל שהמצלמה תצליח לצלם את זה , אני רואה את זה בצפייה ישירה מול המסך וזה פשוט נראה כאילו יש לי שקע באזור הזה , זה כמובן הכי מורגש כאשר המסך בהיר
אני מוכן להשקיע עוד כסף למסך מדגם \ חברה אחרת, המוכר לא יכול לקבל את הטלוויזיה חזרה לכן אני תקוע מול נותן האחריות , למרות שהצעתי להחזיר ולשלם עוד למשהו אחר.
ראיתי כמה דגמי טלוויזיות שלהם ואין את התופעה הזאת לכן רכשתי אותה , היא נראתה מרשימה , רכשתי למקום עבודתי כמה טלוויזיות מהדגם הזה ולא היו בעיות
ההבדל אגב שנת ייצור 2019 לעומת 2020 שאני קיבלתי , כנראה פאק בייצור ...
אגב זה מתפשט כנראה מזמן הפעולה של המסך ( מצורפת תמונה לעומת אתמול )
זה מפריע , אומנם צילמתי מהצד על רקע לבן אך זה רק בשביל שהמצלמה תצליח לצלם את זה , אני רואה את זה בצפייה ישירה מול המסך וזה פשוט נראה כאילו יש לי שקע באזור הזה , זה כמובן הכי מורגש כאשר המסך בהיר
אני מוכן להשקיע עוד כסף למסך מדגם \ חברה אחרת, המוכר לא יכול לקבל את הטלוויזיה חזרה לכן אני תקוע מול נותן האחריות , למרות שהצעתי להחזיר ולשלם עוד למשהו אחר.
ראיתי כמה דגמי טלוויזיות שלהם ואין את התופעה הזאת לכן רכשתי אותה , היא נראתה מרשימה , רכשתי למקום עבודתי כמה טלוויזיות מהדגם הזה ולא היו בעיות
ההבדל אגב שנת ייצור 2019 לעומת 2020 שאני קיבלתי , כנראה פאק בייצור ...
אגב זה מתפשט כנראה מזמן הפעולה של המסך ( מצורפת תמונה לעומת אתמול )
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- ahersko
-
- חבר מביא חבר

אם זה באמת מפריע וזה אכן פאק ביצור, אתה יכול לתבוע את ביטול העיסקה בבית המשפט לתביעות קטנות.
תנסה לדבר שוב עם נותן השרות והיבואן ולהגיע להסכמה.
התופעה של השינוי לאורך זמן ממש לא טובה!
תנסה לדבר שוב עם נותן השרות והיבואן ולהגיע להסכמה.
התופעה של השינוי לאורך זמן ממש לא טובה!
- ahersko
-
- חבר מביא חבר

אופציה נוספת להחליף מכשיר עם זה שיש בעבודה.
בעבודה בדר"כ לאף אחד לא אכפת.
הם ירוויחו עוד שנת אחריות ואתה תרוויח את האיכות.
כמובן באישור הממונים!
בעבודה בדר"כ לאף אחד לא אכפת.
הם ירוויחו עוד שנת אחריות ואתה תרוויח את האיכות.
כמובן באישור הממונים!