בשעה טובה הסיבים של סלקום הגיעו גם לבניין שלי.
תואמה לי התקנה לעוד שבועיים. יש לי 4 DECO M5, שהיום עם אינטרנט של בזק 100M עובדים מעולה ואני מאוד מרוצה.
בהתקנה של סלקום החיבור לסיב הוא ע"י ראוטר של ADB שהוא גם ראוטר וגם מתאם בין הסיב לבין הרשת הבייתית.
לטענתם לא ניתן להפוך את הראוטר הנ"ל למצב ברידג' בלבד. עד כמה להתעקש מולם שלא מעוניין בראוטר הנ"ל אלא רק במתאם בין סיב לרשת? יש לציין שאין הבדל במחיר אם לוקח את הראוטר שלהם או לא.
חיבור לסיבים של סלקום
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
אני אמנם לא בסיבים של סלקום אבל אם יש משהו שלמדתי מהתעסקות עם ספקים, תתעקש, מארבע סיבות -reg11 כתב:בשעה טובה הסיבים של סלקום הגיעו גם לבניין שלי.
תואמה לי התקנה לעוד שבועיים. יש לי 4 DECO M5, שהיום עם אינטרנט של בזק 100M עובדים מעולה ואני מאוד מרוצה.
בהתקנה של סלקום החיבור לסיב הוא ע"י ראוטר של ADB שהוא גם ראוטר וגם מתאם בין הסיב לבין הרשת הבייתית.
לטענתם לא ניתן להפוך את הראוטר הנ"ל למצב ברידג' בלבד. עד כמה להתעקש מולם שלא מעוניין בראוטר הנ"ל אלא רק במתאם בין סיב לרשת? יש לציין שאין הבדל במחיר אם לוקח את הראוטר שלהם או לא....
א. רוב הראוטרים של הספקים הם לא הדבר הכי טוב בעולם. לא יודע ספציפית לגבי ה-ADB אבל לא הייתי בונה על זה שהוא יותר טוב מה-DECO.
ב. בחלק מהמקרים הספקים שמים על הראוטרים שלהם קושחה מותאמת אליהם וזה אומר שעדכונים לא מגיעים ישר מהיצרן אלא חייבים לעבור את אותה התאמה וזה יוצר עיכובים - וכשמדובר בעדכוני אבטחה זה יכול להיות קריטי.
ג. לחלק מהספקים יש גישה מרחוק לראוטרים שלהם והם למעשה יכולים לעשות לך ברשת מה שהם רוצים.
ד. כי נכון להיום סלקום נותנים מתאם למי שדורש אבל לא הייתי בונה על זה שזה יישאר ככה לתמיד. עדיף שיהיה לך כבר את המתאם כי לא נראה לי שהם יקחו אותו למי שכבר יש.