תכנון בית - יועץ חיצוני?

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
eyals2 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 469
נתן תודות: 102 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #1 

כפי שציינתי בשרשורים מקבילים אני מתכנן בית, לפי מה שאני רואה בדרך כלל ייעוץ ותכנון הולך עם מכירה
אני מחפש יועץ חיצוני (בתשלום) שיתכנן לי את המערכת (המעצבות שלי יטמיעו ויבצעו) והוא כאמור יתכנן מיקום מגברים וציוד - ויעזור לי לקנות ציוד הולם, משומש (אני אידיאולוג של של קניית יד שניה...)
קיים כזה דבר, מישהו מכיר
תודה
אפשר בפרטי כמובן

Alon_Solo
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4150
נתן תודות: 71 פעמים
קיבל תודות: 440 פעמים

שליחה #2 

יועצם בתשלום יש בשפע. טיבם? זו כבר שאלה אחרת. מניח שפנו אליך בפרטי עם הצעות.
בכל אופן לתכנן משהו עם ציוד משומש לא נשמע לי סביר. זאת לא משימה בתכנית ריאליטי שצריך להכין ארוחה ממה שיש במזווה. איך מישהו יכול לתכנן לך משהו בלי שיש לו את היכולת לבחור את הרכיבים אלא הוא שבוי של היצע הלוחות ביד 2?

eyals2 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

@Alon_Solo
אוקיי, אני שומע, חומר למחשבה... באמת

·

Alon_Solo
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #4 

אני חושב שאם אתה כן רוצה לממש את השאיפה הזאת אז תנסה לפנות לחנויות מתמחות. זורם אצלן הרבה ציוד משומש (החזרות, טרייד-אין ותצוגה) והם יכולים כמובן לסייע בתכנון.
סחטיין עליך שאתה ככה מסוגל להפקיד הכל בידיי אחרים. אם הייתי מתכנן בית הייתי מעדיף לעשות את הכל לבד או להכתיב לאנשי המקצוע מה לעשות.

eyals2 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

@Alon_Solo
יש דברים שאני זורם ויש לא, מה שאני יודע -אני מכתיב, אבל כשיש בחירה מסויימת שבה יש מנעד רחב שבו אני לא מבין, (מה בסאונד איכותי, מה לא, איזה רמקולים, מגברים ועוד ועוד, רק יודע שאני רוצה להשתדרג) אני חייב לתת למישהו אחר להחליט, ואת זה אני מנסה למזער על ידי צמצום אינטרסים... ועל זה נתת לי חומר למחשבה...

Alon_Solo
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #6 

@eyals2
·ציינת שיש לך גם מעצבות.
בכל אופן שיהיה בהצלחה בפרויקט!

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”