היתכן ש ברימאג נותני השירות לגבי מוצרי SONY ולא ישפאר?
רכשתי טלוויזיה של SONY ממשווק מורשה . תיאמתי דרך מרכז שירות הלקוחות 09-9711700 וקיבלתי את המוצר .
המוצר הגיע פגום, ויצרתי קשר שוב ודרשתי להחלפתו, ביקשו שאשלח תמונה למספר סלולרי של הנציג .
כששלחתי את התמונה שמתי לב שמופיע לוגו של ... ברימאג בתמונת איש הקשר.
למחרת יצרתי קשר שוב והנציג שענה לי אישר שקיבלו וא בישר לי שמוזמנת לי טלוויזיה חדשה שתחליף את זו שהגיע עם פגם .
מתוך סקרנות, שאלתי לגבי הלוגו והוא הסביר שהם ברימאג והם נותני השירות למוצרי SONY .
הייתכן? לא ישפאר ? סיפרתי את זה בחנות שרכשתי ממנה והם טוענים שאני מדמיין וברימאג לא קשורים בשום צורה .
המוצר הגיע פגום, ויצרתי קשר שוב ודרשתי להחלפתו, ביקשו שאשלח תמונה למספר סלולרי של הנציג .
כששלחתי את התמונה שמתי לב שמופיע לוגו של ... ברימאג בתמונת איש הקשר.
למחרת יצרתי קשר שוב והנציג שענה לי אישר שקיבלו וא בישר לי שמוזמנת לי טלוויזיה חדשה שתחליף את זו שהגיע עם פגם .
מתוך סקרנות, שאלתי לגבי הלוגו והוא הסביר שהם ברימאג והם נותני השירות למוצרי SONY .
הייתכן? לא ישפאר ? סיפרתי את זה בחנות שרכשתי ממנה והם טוענים שאני מדמיין וברימאג לא קשורים בשום צורה .
- Kondo10
- אחראי תחום סרטים וטלויזיה

- תגובות: 11516
- נתן תודות: 1197 פעמים
- קיבל תודות: 2426 פעמים
כן, הם נותני השירות של סוני.
הכאב לא מרפה, התקווה מתפוגגת, יש אולי אופטימיות, אך הצלקת תישאר לעד.
- Chura
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4777
- נתן תודות: 162 פעמים
- קיבל תודות: 278 פעמים
מה1.3 זה המצב, וטוב שכך. יותר גרוע מאלקטרוניקס פרו לא יכול להיות כנראה ממה שאני קורא, לכאורה כמובן.
אגב, ברימאג וישפאר קשורות עסקית, האחת היא הבעלים של השניה באחוזים מסויימים או הפוך.
אגב, ברימאג וישפאר קשורות עסקית, האחת היא הבעלים של השניה באחוזים מסויימים או הפוך.
Configure Terminal
Write Erase
reload

Write Erase
reload