אלקטרוניקס פרו
הי יש לי טלוויזית סמסונג MU 9000 בת שנה וחצי .אחריות יצרן הסתיימה והיא לא באחריות .הוצע לי לשדרג את הטלוויזיה לQ70 בעלות 3800 ש"ח או לתקן אותה בעלות 4400 ש"ח. שני המחירים מעל המחיר ששילמתי עבור הטלויזיה .קראתי פה בפורום שאנשים הצליחו לשדרג את הטלויזיה שלהם בעלות 1000 ש"ח לאותו דגם .כיצד הצלחתם במשימה? אשמח לשמוע טיפים .נכון לכרגע בקושי הצלחתי לקבל שיחת מנהל שיחזרו אלי תוך יומיים .
אשמח לשמוע כל הערה או טיפ בנושא .
אשמח לשמוע כל הערה או טיפ בנושא .
·לא רכשתי אחריות מורחבת .אני מבינה שזאת הסיבה בהפרש בהצעת מחיר . אשמח לשמוע אם בכל זאת יש דרך להוריד את המחיר או שהדרך היחידה פשוט לקנות טלויזיה חדשה לא תוצר סמסונג ?איינשטיין כתב:רכשת מהחברה הרחבת אחריות מעבר לאחריות היצרן?...
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
@אולגה123
·
השדרוגים שראית שהוצעו לאנשים הם בזמן שהמסך עדיין באחריות.
·
השדרוגים שראית שהוצעו לאנשים הם בזמן שהמסך עדיין באחריות.
- ahersko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4581
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 585 פעמים
·אולגה123 כתב:... או שהדרך היחידה פשוט לקנות טלויזיה חדשה לא תוצר סמסונג ?.........
את בסך הכל הבנאדם הרביעי (השבוע) שהלכה לו ה MU9000
העניין הוא... שלבקש פה עצה, זה לא רעיון חכם כי כולם פה עפים על סמסונג
אז לא לבלבל אותך, גם אני לא אתן לך עצה.
אבל ציטטתי את מה שכתבת, אם תקראי את זה שוב בקול אולי יפול לך האסימון
ארתור... סמסונג זה אחלה, זה סתם השמצות של טרולים... לא?
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
הם נותנים לך הצעות מחיר מופקעות בגלל שהמסך לא באחריות. הם למעשה מוכרים לך כעת מסך חדש. המסך התקול כלל לא רלוונטי יותר בשקלול תמחור ההצעה מאחר והוא כאמור כבר לא באחריות.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
@אולגה123
·
אני מסכים חלקית עם המסקנה שלך. בגדול, לא קניתי או המלצתי על מסך סמסונג כבר שנים רבות. ארבעת המסכים האחרונים שקניתי הם של LG. בגלל 3 סיבות עיקריות:
איכות התמונה ושאר הפיצ'רים במסך
תמחור ביחס לרמת המסך
שירות לאחר מכירה (אחריות)
סמסונג, לדעתי, נופלים בכל שלושת הפרמטרים. עד כדי כך פשוט.
אבל, במקרה שלך יכלת להימנע לחלוטין מהסיטואציה בה את נמצאת אילו היית רוכשת הרחבת אחריות לעוד 3 שנים (עולה 199₪ אם זכור לי נכון). ולכן בדיוק אני מסכים איתך רק חלקית.
·
אני מסכים חלקית עם המסקנה שלך. בגדול, לא קניתי או המלצתי על מסך סמסונג כבר שנים רבות. ארבעת המסכים האחרונים שקניתי הם של LG. בגלל 3 סיבות עיקריות:
איכות התמונה ושאר הפיצ'רים במסך
תמחור ביחס לרמת המסך
שירות לאחר מכירה (אחריות)
סמסונג, לדעתי, נופלים בכל שלושת הפרמטרים. עד כדי כך פשוט.
אבל, במקרה שלך יכלת להימנע לחלוטין מהסיטואציה בה את נמצאת אילו היית רוכשת הרחבת אחריות לעוד 3 שנים (עולה 199₪ אם זכור לי נכון). ולכן בדיוק אני מסכים איתך רק חלקית.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".