שלום.
אני מחפש סטרימר, ראיתי סקירות של כל מיני סטרימרים, בין השאר H96 MAX, כאן: https://www.checkit.co.il/recommended-tv-box/
בסקירה הנ"ל יש גם לינק לקניה, בעלות של כ-70 ש"ח (מ-ali exspress).
מחיפוש קצר באיביי, מצאתי מכשירים כאלה החל מ-35 ש"ח (כאן, למשל), אבל הרוב יקרים יותר, סביב 150 ש"ח (כמו זה).
יש לי כמה שאלות, אשמח אם מישהו יוכל לעזור:
1. לגבי הלינקים השונים ששמתי פה - יכול להיות שמדובר בדגמים שונים? אם כן מה ההבדלים?
2. לגבי הסטרימר עצמו: לפי מה שאני מבין, הוא מריץ אנדרואיד 9. האם אפשר להוריד לו אפליקציות ומשחקים מה-GOOGLE PLAY ?
3. בהנחה שאפשר להתקין עליו משחקים - הוא תומך ב-game pad עם חיבור bluetooth?
4. האם הוא תומך באופציה של cast ממכשירים אחרים (מחשב/טלפון)?
תודה מראש.
שאלות על סטרימר H96 MAX
-
cookie_dude
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 17
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 0
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
@cookie_dude
·
עלות של סטרימרים מהסוג הזה מתחילה מאיזור ה-$30-40, רוב הסיכויים שכל אלה ב-$10 זה בכלל זיוף. סביר להניח שלא תקבל כלום.
ב-$20, לא יודע, עדיין סביר להניח שלא שווה התעסקות.
·
עלות של סטרימרים מהסוג הזה מתחילה מאיזור ה-$30-40, רוב הסיכויים שכל אלה ב-$10 זה בכלל זיוף. סביר להניח שלא תקבל כלום.
ב-$20, לא יודע, עדיין סביר להניח שלא שווה התעסקות.
-
cookie_dude
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 17
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 0
@TheCoolest
·
תודה.
על השאלות האחרות אתה יודע לענות?
·
תודה.
על השאלות האחרות אתה יודע לענות?
- muataz
-
- טרול

- תגובות: 953
- שם מלא: muataz
- נתן תודות: 119 פעמים
- קיבל תודות: 112 פעמים
@cookie_dude
1) יש אותו בכל מיני מפרטים. עם צ'יפים שונים, גודל זכרון, גודל אחסון, עם שלט או בלי וכו.
2) בדרך כלל אפשר להתקין מגוגל פליי או אפטוייד. אם זה אנדרוייד טי וי אני חושב שיש פחות תוכן מגוגל פליי רגיל. אין אנדרוייד אז קשה לי להגיד לך בדיוק.
לגבי משחקים אני לא יודע.
1) יש אותו בכל מיני מפרטים. עם צ'יפים שונים, גודל זכרון, גודל אחסון, עם שלט או בלי וכו.
2) בדרך כלל אפשר להתקין מגוגל פליי או אפטוייד. אם זה אנדרוייד טי וי אני חושב שיש פחות תוכן מגוגל פליי רגיל. אין אנדרוייד אז קשה לי להגיד לך בדיוק.
לגבי משחקים אני לא יודע.