Lelit bianca vs Profitec pro 700
הי חברים,
לא משתחרר מהרצון לשדרג...
אחרי קריאה מרובה צמצמתי לשתי אלו, ולא מצאתי השוואת ראש בראש שלהן. אשמח לעזרתכם בכל מידע או דעה.
מצד אחד דומות מצד שני לא לגמרי -
שתיהן דוד כפול מפלדת אל חלד, משאבה רוטטורית, חיבור ישיר או מיכל, pid, e61, איכות בנייה וגימור טופ נוץ׳.
הבדלים עיקריים:
פרופיטק - דוודים גדולים יותר, אחריות בארץ, אולי ניתן יהיה להתקזז על מע"מ.
ביאנקה - בקרת זרימה (!) ושעון לחץ בראש, פרה אינפיוז׳ן אמיתי דרך ה pid או מנואלית מהפדאל, גימור עץ ופינוק באביזרים (פורטפילטר בוטומלס למשל), מימדים צנועים יותר על השיש.
מטחנה נוכחית - יוריקה מיניון ספציאליטה.
שימוש - 2-3 כוסות ביום, גם אספרסו גם קפוצ׳ינו.
עם המבצע הנוכחי בקדמה שתיהן מגיעות פלוס מינוס לאותו מחיר (לפני קיוזז מע"מ שאולי יהיה אפשרי, נצא כרגע מנק' הנחה שלא יקרה). על פניו לא ברור לי למה לוותר על אופציית הפרופיילינג בביאנקה לטובת הפרופיטק, אני מפספס משהו?
כמו כן - האם לפרופיטק יש פרה אינפיוז׳ן דרך ה pid או רק בחיבור לצנרת בהרמת המנוף עד לאמצע הדרך?
תודה רבה!
ניב.
לא משתחרר מהרצון לשדרג...
אחרי קריאה מרובה צמצמתי לשתי אלו, ולא מצאתי השוואת ראש בראש שלהן. אשמח לעזרתכם בכל מידע או דעה.
מצד אחד דומות מצד שני לא לגמרי -
שתיהן דוד כפול מפלדת אל חלד, משאבה רוטטורית, חיבור ישיר או מיכל, pid, e61, איכות בנייה וגימור טופ נוץ׳.
הבדלים עיקריים:
פרופיטק - דוודים גדולים יותר, אחריות בארץ, אולי ניתן יהיה להתקזז על מע"מ.
ביאנקה - בקרת זרימה (!) ושעון לחץ בראש, פרה אינפיוז׳ן אמיתי דרך ה pid או מנואלית מהפדאל, גימור עץ ופינוק באביזרים (פורטפילטר בוטומלס למשל), מימדים צנועים יותר על השיש.
מטחנה נוכחית - יוריקה מיניון ספציאליטה.
שימוש - 2-3 כוסות ביום, גם אספרסו גם קפוצ׳ינו.
עם המבצע הנוכחי בקדמה שתיהן מגיעות פלוס מינוס לאותו מחיר (לפני קיוזז מע"מ שאולי יהיה אפשרי, נצא כרגע מנק' הנחה שלא יקרה). על פניו לא ברור לי למה לוותר על אופציית הפרופיילינג בביאנקה לטובת הפרופיטק, אני מפספס משהו?
כמו כן - האם לפרופיטק יש פרה אינפיוז׳ן דרך ה pid או רק בחיבור לצנרת בהרמת המנוף עד לאמצע הדרך?
תודה רבה!
ניב.
- carmonle
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1405
- שם מלא: ערן כרמון
- נתן תודות: 95 פעמים
- קיבל תודות: 120 פעמים
מחיר המבצע של הפרופיטק השנה היום והיא התיקרה באלף שח
קידמיים Paradgim monitor 11 V.6
סנטר Paradgim monitor cc-290
אחוריים Paradgim monitor 9 V.6
סאב SVS PC-4000
מסך Panasonic 65VT60
רסיבר Denon AVR-X3600H
Oppo BDP-103 Blu-ray
Nvidia Shield Pro
סנטר Paradgim monitor cc-290
אחוריים Paradgim monitor 9 V.6
סאב SVS PC-4000
מסך Panasonic 65VT60
רסיבר Denon AVR-X3600H
Oppo BDP-103 Blu-ray
Nvidia Shield Pro
- Vladihahalevin
-
- חבר פעיל

- תגובות: 91
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 19 פעמים
רק מחזק את זה שאתה צריך לקנות את הביאנקה 
אני לא רואה פרמטר אחד שיותר טוב בפרופיטק מלליט חוץ מעניין האחריות
אני לא רואה פרמטר אחד שיותר טוב בפרופיטק מלליט חוץ מעניין האחריות
- carmonle
-
- חבר ותיק

·הייתה לי תקלונות ב פרופיטק ולא רוצה לחשוב, כיצד הייתי מטפל בזה ללא תמיכה בארץ, פרטים עדכנתי בשרשור הקניה שליVladihahalevin כתב:רק מחזק את זה שאתה צריך לקנות את הביאנקה
אני לא רואה פרמטר אחד שיותר טוב בפרופיטק מלליט חוץ מעניין האחריות...
עדיין בהתחשב בעלויות משלוח ומיסים קניה בארץ הרבה יותר זולה מאשר יבוא אישי מחו"ל של הפרופיטק
- carmonle
-
- חבר ותיק

@Nivoss2
התבשלתי בנושא כשבועיים לפני הקניה, הלב היה עם סיכרוניקה אבל היא אזלה מהמלאי כשהגעתי להחלטה, המחיר 7900 אכן מחיר מנצח מבחינתי.
אוהב יותר את העיצוב של הפרופיטק אבל רציתי ברזי גויסטיק
התבשלתי בנושא כשבועיים לפני הקניה, הלב היה עם סיכרוניקה אבל היא אזלה מהמלאי כשהגעתי להחלטה, המחיר 7900 אכן מחיר מנצח מבחינתי.
אוהב יותר את העיצוב של הפרופיטק אבל רציתי ברזי גויסטיק
נערך לאחרונה על ידי carmonle ב 04/05/2020 10:28, נערך פעם 1 בסך הכל.
- carmonle
-
- חבר ותיק

ברור, רק שתקלות קורות והשאלה היא מה אתה מוכן לעבור ולעשות במידה ויש תקלה. יודע שהחנויות באיטליה מאוד שרותיות ושולחות חלקים אבל עדיין צריך טכנאי למי שלא מבין בנושא, וכאן נכנס לעניין פער המחיר והסיכון בתעסקות שמוכנים לקחתNivoss2 כתב:@carmonle
·
ראיתי. מקווה שהכל הסתדר ואתה מרוצה.
לגבי הקנייה מהארץ בהשוואה לחול - נכון, אבל השאלה היא בהשוואה לייבוא של ביאנקה, לא של פרופיטק...
נערך לאחרונה על ידי carmonle ב 04/05/2020 14:28, נערך פעם 1 בסך הכל.
- gofmarat
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 641
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 29 פעמים
· אם הייתה קוראת לך אותה התקלה בלליט, היית מגיע לאותו הטכנאי שהיה בודק ופותח אותה באותה הצורה כי הראש הוא אותו ראש E61, רק שהיית משלם על זה תיקון.carmonle כתב:ברור, רק שתקלות קורות והשאלה היא מה אתה מוכן לעבור ולעשות במידה ויש תקלה. יודע שהחנויות באיטליה מאוד שרותיות ושולחות חלקים אבל עדיין צריך טכנאי למי שלא מבין בנושא, וכאן נכנס לעניין פער המחיר והסיכון בתעסקות שמוכנים לקחת.........
השאלה היא מה ההבדל בכסף שאתה חוסך כשאתה קונה מכונה כזאת מחו"ל, סדר גודל של מעל 10 אלף בארץ מול הסיכוי שתקלה כזאת תקרה בתקופת האחריות.