מתקן תליה ל LG C9 77
אהלן חברים , בשעה טובה היום קניתי לי את הטלויזיה LG C9 77 ואני מתלבט מאוד האם כדאי לתלות אותה על מתקן צמוד קיר או אולי על אקורדיון ? מה שבטוח הוא שגם אם אני אתלה אותה על אקורדיון אני כנראה לא הולך להזיז אותה הרבה . הרעיון של האקורדיון אצלי הוא להקריב את הטלויזיה אלי במידת הצורך למרות שהיא ענקית . דרך אגב יש אולי למישהו המלצה על מתקן קיר אקורדיון ? המתקין הוא קבוצת ח.י
תתחדש קנית מוצר מדהים!
אני רכשתי זרוע של זרועות ברקן ל65C9
https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=28662
תחליט כמה צמוד אתה רוצה את הטלוויזיה שלך לקיר, מפני שמתקן צמוד קיר הוא כלשונו ממש צמוד לקיר לעומת זרוע שתגרום לטלוויזיה לבלוט מס' סנטימטרים. אצלי הטלוויזיה בולטת 10 ס"מ מהקיר ולי זה מצויין מבחינת מרחק צפיה, ואף נילן להקריב עוד. קיים יתרון בדמות גישה נוחה לחיבורים כשאתה מקרב את הטלוויזיה.
אני רכשתי זרוע של זרועות ברקן ל65C9
https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=28662
תחליט כמה צמוד אתה רוצה את הטלוויזיה שלך לקיר, מפני שמתקן צמוד קיר הוא כלשונו ממש צמוד לקיר לעומת זרוע שתגרום לטלוויזיה לבלוט מס' סנטימטרים. אצלי הטלוויזיה בולטת 10 ס"מ מהקיר ולי זה מצויין מבחינת מרחק צפיה, ואף נילן להקריב עוד. קיים יתרון בדמות גישה נוחה לחיבורים כשאתה מקרב את הטלוויזיה.
נערך לאחרונה על ידי GRabin ב 04/05/2020 11:49, נערך פעם 1 בסך הכל.
@Liberfarb
יש לי טלויזיה 65" ועלה לי 1800 ש"ח, אבל אחרים קיבלו פחות אחרי מיקוח. אני מניח שמחיר המחירון שלך יהיה יותר גבוה כי הטלויזיה שלך יותר יקרה.
יש לי טלויזיה 65" ועלה לי 1800 ש"ח, אבל אחרים קיבלו פחות אחרי מיקוח. אני מניח שמחיר המחירון שלך יהיה יותר גבוה כי הטלויזיה שלך יותר יקרה.
נערך לאחרונה על ידי beltar ב 03/05/2020 22:34, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Kondo10
- אחראי תחום סרטים וטלויזיה

- תגובות: 11552
- נתן תודות: 1204 פעמים
- קיבל תודות: 2439 פעמים
תתחדש, כנראה המסך הבא שלי.
הכאב לא מרפה, התקווה מתפוגגת, יש אולי אופטימיות, אך הצלקת תישאר לעד.
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9037
- נתן תודות: 1582 פעמים
- קיבל תודות: 1350 פעמים
@Liberfarb
תתחדש. איפה קנית ?
הכי טוב אקורדיון ולו לפעם ב... שתרצה להזיז חיבורים, לנקות אבק או לא יודע מה.
תוכל להזיז ולהחזיר לבד.
כאשר בכל מקרה אחר צריכים 2 אנשים להוריד אותה מהמתקן הקבוע.
תתחדש. איפה קנית ?
הכי טוב אקורדיון ולו לפעם ב... שתרצה להזיז חיבורים, לנקות אבק או לא יודע מה.
תוכל להזיז ולהחזיר לבד.
כאשר בכל מקרה אחר צריכים 2 אנשים להוריד אותה מהמתקן הקבוע.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.