c9 - עד כמה מציק הdimming?

פורום מסכי OLED ו- QD-OLED
שלח תגובה
DrorFuchs פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 63
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #1 

אני מצטט:

LG's OLED TVs dim when the average picture is similar after 60s. (ASBL) This is really annoying when watching videos/movies that have scenes longer than 60s. When the TV dims, you can barely see anything. LG's OLED TVs also dim when more than 60% of the picture is bright. (ABL) this is unlikely to happen during normal video playback

בסאמסונג שלי כיום יש תופעה של Pwm, שהמטרה שלה לחסוך בחשמל. כאשר יש סצינה חשוכה כל התאורה של המסך יורדת . צריך לבטל את זה דרך הגדרות טכנאי. זה סיוט.

האם קיימת תופעה דומה בC9? אני מעוניין בתמונה קבועה מכל הבחינות ללא שום שינוי אוטומטי.

תודה !

beltar
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 354
נתן תודות: 56 פעמים
קיבל תודות: 75 פעמים

שליחה #2 

יש לי LG C9 כבר חצי שנה ולא הרגשתי בתופעה הזאת אפילו פעם אחת.

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9032
נתן תודות: 1581 פעמים
קיבל תודות: 1350 פעמים

שליחה #3 

מאיפה הציטוט ?
אגב, גם אני עם C9 ולא הבחנתי בתופעה המתוארת לעיל.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed

tomer077
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 78
שם מלא: תומר
נתן תודות: 40 פעמים
קיבל תודות: 12 פעמים

שליחה #4 

אכן זה קיים ובכל דגמי ה-OLED זה נועד להגן על נורות ה-LED שלא ישרפו כשהם מגיעים לעוצמה הכי גבוהה שלהם.
לפעמים מרגישים את זה בשינוי תמונה לדוגמא פרסומת בהירה מאוד אז המסך יורד את התאורה מעט, זה לא נורא.
החלום היה שהמסך הזה היה בתאורה מלאה כל הזמן ואז היה לו תאורה כמו של ה-QLED אבל כנראה שחומרתית זה לא אפשרי כי הנורות ישרפו לארוך זמן.

ולא זה לא קשור לPower Management זה בגלל מגבלת חומרה של הנורה ואי אפשר להפסיק את זה, למעשה אם תפסיק את זה אז המסך ישרף בסופו של דבר... מניסיון אישי זה לא נורא חיים עם זה ולעמות ההתרונות הרבים במסך OLED זה ממש כלום.

שלח תגובה

חזור אל “מסכי OLED”