אני מצטט:
LG's OLED TVs dim when the average picture is similar after 60s. (ASBL) This is really annoying when watching videos/movies that have scenes longer than 60s. When the TV dims, you can barely see anything. LG's OLED TVs also dim when more than 60% of the picture is bright. (ABL) this is unlikely to happen during normal video playback
בסאמסונג שלי כיום יש תופעה של Pwm, שהמטרה שלה לחסוך בחשמל. כאשר יש סצינה חשוכה כל התאורה של המסך יורדת . צריך לבטל את זה דרך הגדרות טכנאי. זה סיוט.
האם קיימת תופעה דומה בC9? אני מעוניין בתמונה קבועה מכל הבחינות ללא שום שינוי אוטומטי.
תודה !
c9 - עד כמה מציק הdimming?
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9032
- נתן תודות: 1581 פעמים
- קיבל תודות: 1350 פעמים
מאיפה הציטוט ?
אגב, גם אני עם C9 ולא הבחנתי בתופעה המתוארת לעיל.
אגב, גם אני עם C9 ולא הבחנתי בתופעה המתוארת לעיל.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
- tomer077
-
- חבר פעיל

- תגובות: 78
- שם מלא: תומר
- נתן תודות: 40 פעמים
- קיבל תודות: 12 פעמים
אכן זה קיים ובכל דגמי ה-OLED זה נועד להגן על נורות ה-LED שלא ישרפו כשהם מגיעים לעוצמה הכי גבוהה שלהם.
לפעמים מרגישים את זה בשינוי תמונה לדוגמא פרסומת בהירה מאוד אז המסך יורד את התאורה מעט, זה לא נורא.
החלום היה שהמסך הזה היה בתאורה מלאה כל הזמן ואז היה לו תאורה כמו של ה-QLED אבל כנראה שחומרתית זה לא אפשרי כי הנורות ישרפו לארוך זמן.
ולא זה לא קשור לPower Management זה בגלל מגבלת חומרה של הנורה ואי אפשר להפסיק את זה, למעשה אם תפסיק את זה אז המסך ישרף בסופו של דבר... מניסיון אישי זה לא נורא חיים עם זה ולעמות ההתרונות הרבים במסך OLED זה ממש כלום.
לפעמים מרגישים את זה בשינוי תמונה לדוגמא פרסומת בהירה מאוד אז המסך יורד את התאורה מעט, זה לא נורא.
החלום היה שהמסך הזה היה בתאורה מלאה כל הזמן ואז היה לו תאורה כמו של ה-QLED אבל כנראה שחומרתית זה לא אפשרי כי הנורות ישרפו לארוך זמן.
ולא זה לא קשור לPower Management זה בגלל מגבלת חומרה של הנורה ואי אפשר להפסיק את זה, למעשה אם תפסיק את זה אז המסך ישרף בסופו של דבר... מניסיון אישי זה לא נורא חיים עם זה ולעמות ההתרונות הרבים במסך OLED זה ממש כלום.