חיבור ממיר הוט לטלויזיה סמסונג RU7090
- lior664422
-
- חבר פעיל

- תגובות: 95
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
תראה לאיזה חיבור hdmi חיברת
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20177
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
@ahersko
·
לא צריך, כי זה לא קשור בשום אופן לנושא השרשור.
·
לא צריך, כי זה לא קשור בשום אופן לנושא השרשור.
- ahersko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4581
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 585 פעמים
למה לא קשור?
הבנאדם רכש מכשיר והוא לא מרוצה.
אני בספק אם הפורום יכול לגרום למכשיר לעבוד טוב יותר.
מצד שני אם נבין את סיבות הרכישה נוכל כפורום שמחשיב את עצמו למקצועי ואובייקטיבי, נוכל למנות את הפגמים בדגמים ספציפיים שלא תואמים את ציפיות הרוכשים העתידים.
מצד שני אני מכבד ואכבד את בקשתך אם תחליט שעדיין לא רלוונטי לשרשור הנוכחי ואפתח שרשור יעודי נפרד.
מצד שלישי... בו נודה שהמכשיר הזה פח מכל פרמטר (מלבד המחיר כמובן)
לאנשים שכל-כך מדקדקים על קוצו של שחור וזווית צפיה אופטימלית לטווח של 3.24 מטר וממליצים על המכשיר הזה... איך לומר זאת בעדינות... הם או שקרנים, או שהם שתולים וא שהם באמת לא מקצוענים כמו שהם מנסים להציג את עצמם...
הבנאדם רכש מכשיר והוא לא מרוצה.
אני בספק אם הפורום יכול לגרום למכשיר לעבוד טוב יותר.
מצד שני אם נבין את סיבות הרכישה נוכל כפורום שמחשיב את עצמו למקצועי ואובייקטיבי, נוכל למנות את הפגמים בדגמים ספציפיים שלא תואמים את ציפיות הרוכשים העתידים.
מצד שני אני מכבד ואכבד את בקשתך אם תחליט שעדיין לא רלוונטי לשרשור הנוכחי ואפתח שרשור יעודי נפרד.
מצד שלישי... בו נודה שהמכשיר הזה פח מכל פרמטר (מלבד המחיר כמובן)
לאנשים שכל-כך מדקדקים על קוצו של שחור וזווית צפיה אופטימלית לטווח של 3.24 מטר וממליצים על המכשיר הזה... איך לומר זאת בעדינות... הם או שקרנים, או שהם שתולים וא שהם באמת לא מקצוענים כמו שהם מנסים להציג את עצמם...
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20177
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
@ahersko
·
לא, כי אתה אפילו לא יודע איזה ממיר יש לפות"ש ואיך הוא חיבר אותו לטלוויזיה, איזה הגדרות הוא הגדיר ועוד אלף דברים אחרים.
המסכים האלה הם "לא משהו", אבל לצפייה בהוט הם בסדר גמור.
יכול להיות שהבן אדם עבר ממסך קטן למסך גדול, ועכשיו פשוט רואה עד כמה איכות התמונה בערוצים בהם הוא נהג לצפות גרועה.
יש הרבה מאד סיבות לאיכות תמונה לא מספקת מעבר לדגם של הטלוויזיה.
·
לא, כי אתה אפילו לא יודע איזה ממיר יש לפות"ש ואיך הוא חיבר אותו לטלוויזיה, איזה הגדרות הוא הגדיר ועוד אלף דברים אחרים.
המסכים האלה הם "לא משהו", אבל לצפייה בהוט הם בסדר גמור.
יכול להיות שהבן אדם עבר ממסך קטן למסך גדול, ועכשיו פשוט רואה עד כמה איכות התמונה בערוצים בהם הוא נהג לצפות גרועה.
יש הרבה מאד סיבות לאיכות תמונה לא מספקת מעבר לדגם של הטלוויזיה.