פרופיטק פרו 700 - Profitec Pro 700 v2
-
carmonle
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1403
- שם מלא: ערן כרמון
- נתן תודות: 94 פעמים
- קיבל תודות: 118 פעמים
התחדשתי ואספתי בקדמה היום (עדיין לא חיברתי, יבוצע בהמשך היום). המחיר כפי שפורסם 7,900 ש"ח למכונה נטו.
https://www.profitec-espresso.com/produkte/pro700
למרות העדרות מחד"כ מזה כחודשיים הצלחתי להוציא מהקופסה ולהעמיד על השיש - "היא כבדה כ-31 ק"ג (צעיר ברוחי אך נושק לגיל הבעייתי מאז ימי הקורונה 64)
ערן
https://www.profitec-espresso.com/produkte/pro700
למרות העדרות מחד"כ מזה כחודשיים הצלחתי להוציא מהקופסה ולהעמיד על השיש - "היא כבדה כ-31 ק"ג (צעיר ברוחי אך נושק לגיל הבעייתי מאז ימי הקורונה 64)
ערן
-
carmonle
-
- חבר ותיק

תודה למברכים
עדין לא יכול להנות כי יש לי תקלה בהזרמת המים מהראש, הכל תקין בטמפרטורות , מים וקיטור אך זרימת המים בראש החליטה לא בסדר
ערן
עדין לא יכול להנות כי יש לי תקלה בהזרמת המים מהראש, הכל תקין בטמפרטורות , מים וקיטור אך זרימת המים בראש החליטה לא בסדר
ערן
קידמיים Paradgim monitor 11 V.6
סנטר Paradgim monitor cc-290
אחוריים Paradgim monitor 9 V.6
סאב SVS PC-4000
מסך Panasonic 65VT60
רסיבר Denon AVR-X3600H
Oppo BDP-103 Blu-ray
Nvidia Shield Pro
סנטר Paradgim monitor cc-290
אחוריים Paradgim monitor 9 V.6
סאב SVS PC-4000
מסך Panasonic 65VT60
רסיבר Denon AVR-X3600H
Oppo BDP-103 Blu-ray
Nvidia Shield Pro
- boazj
- חבר ותיק

- תגובות: 2374
- נתן תודות: 155 פעמים
- קיבל תודות: 90 פעמים
איזה יופי.
נראת מכונה מעולה במחיר מעולה .
תתחדש
נראת מכונה מעולה במחיר מעולה .
תתחדש
אימון אישי/קואצינג, טיפול, הנחיית קבוצות וסדנאות.
פריצות דרך בתחום האישי והכלכלי,חיבור ליעוד.
וגם מוזיקה, אופני הרים, קפה, מערכות סטראו, יוגה, ריצה ועוד כאן: https://asimonim.ravpage.co.il/BOAZJ
פריצות דרך בתחום האישי והכלכלי,חיבור ליעוד.
וגם מוזיקה, אופני הרים, קפה, מערכות סטראו, יוגה, ריצה ועוד כאן: https://asimonim.ravpage.co.il/BOAZJ
-
carmonle
-
- חבר ותיק

מעדכן שהמכונה מחוברת ועובדת. ביקרתי בקדמה הבוקר והטכנאי בדק את המכונה, בתחילה הצנרת הפנימית שהזרימה מים לתוך כלי והסיק מכך שהבעיה בתוך ראש החליטה. נפתח בורג הפטריה ונבדקו החלקים של מנגנון הראש, נמצאה אבן קטנה ואולי קצת לכלוך שסתמו את הזרימה בתוך הראש, נוקה וסודר.
הטכנאי, שמעון המליץ שבעת חיבור מכונה למרכך תמיד להזרים 3-4 ליטר מים לדלי לפני החיבור לניקוי הצנרת ועשיתי זאת הפעם. בנוסף חיברתי מפחית לחץ שניתן לי בקדמה מאחר והלחץ אצלי בבניין ( מגדל דירות) סביב 4 והיצרן ממליץ על לחץ של לא יותר מ- 2 באר
למעט המשקל שלה שהיה צריך להיות שיקול בקניה 31 ק"ג( לא קל לי להרים ולשנע) אני בטוח שאהנה ממנה ומהתוצרים שלה.
שוב תודה למברכים
ערן
הטכנאי, שמעון המליץ שבעת חיבור מכונה למרכך תמיד להזרים 3-4 ליטר מים לדלי לפני החיבור לניקוי הצנרת ועשיתי זאת הפעם. בנוסף חיברתי מפחית לחץ שניתן לי בקדמה מאחר והלחץ אצלי בבניין ( מגדל דירות) סביב 4 והיצרן ממליץ על לחץ של לא יותר מ- 2 באר
למעט המשקל שלה שהיה צריך להיות שיקול בקניה 31 ק"ג( לא קל לי להרים ולשנע) אני בטוח שאהנה ממנה ומהתוצרים שלה.
שוב תודה למברכים
ערן
תהנה מהמכונה.
מפחית לחץ זה רכיב סטנדרטי לצנרת בחיבור ישיר, גם אני משתמש בכזה לפני הבסט מקס.
לגבי התקלה, לא ברור לי למה יש צורך לפתוח את הפטריה במכונה חדשה ועוד לנקות שם משהו.
לא אמור להיות שם לכלוך אלמלא המכונה לא חדשה לגמרי ובטח ובטח לא אבן.
לגבי התקלה, לא ברור לי למה יש צורך לפתוח את הפטריה במכונה חדשה ועוד לנקות שם משהו.
לא אמור להיות שם לכלוך אלמלא המכונה לא חדשה לגמרי ובטח ובטח לא אבן.
-
carmonle
-
- חבר ותיק

המכונה חדשה מקרטון שלא נגעו בו, נפתחה והוחלף בה התקע לחשמל לידי.WolfM כתב:תהנה מהמכונה.
לא אמור להיות שם לכלוך אלמלא המכונה לא חדשה לגמרי ובטח ובטח לא אבן....
יתכן ואני גרמתי לתקלה כשחיברתי את המכונה למרכך המים שלי ויתכן שלא. בסה"כ טופל במהירות וביעילות על ידי הטכנאי בקדמה.
אין בכלל מקום לחשוב על כל מני תאוריות אפלות למינהן.
ערן
·