המלצה לסאב

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
יק פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 297
נתן תודות: 22 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #1 

לסלון גודל 6 * 4
מערכת רמקולים ק/ב 5.1
קוטר 10 אינצ לא צריך יותר
תקציב עד 4K מקסימום
המלצות מניסיון בבקשה
תודה

pessik
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6627
נתן תודות: 112 פעמים
קיבל תודות: 703 פעמים

שליחה #2 

SB / PB 1000 של SVS

יש כאן מאות תגובות בפורום על הסאבים האלה

כולם מרוצים

עופרפולק
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7400
נתן תודות: 21 פעמים
קיבל תודות: 503 פעמים

שליחה #3 

Svs pb 1000 ותביא לי את העודף . ואם יש לך 4000 לא הייתי פוסל את ה2000 החדש עוד 500 שקל .
Sony 1040
Monitor mass

יק פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 297
נתן תודות: 22 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

מה ההבדל בינהם

שליחה #4 

PB / SB
פתוח / סגור עד כמה זה משמעותי בסרטים?

SB בגודל יותר מתאים לי בגלל הגודל אבל הבנתי שהוא פחות טוב עבור קולנוע ?

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9020
נתן תודות: 1576 פעמים
קיבל תודות: 1349 פעמים

שליחה #5 

ה-1000 לדעתי פחות מומלץ לגודל הנ"ל.
עדיף מינימום ה-SB2000 (אם עדיין יש במלאי) ואז נשאר לך אפילו הרבה עודף.
או אפילו את ה-PRO 2000 ואז תחרוג ב-90 שקל מהתקציב (או שאפשר לבקש שיעגלו את המחיר, גם אפשרות).
http://www.svs.co.il/items/2625739-SB-2 ... Black-Ash-
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed

mulder
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7651
נתן תודות: 486 פעמים
קיבל תודות: 885 פעמים

שליחה #6 

בטווח שאתה מחפש יש גם פאראדיים, סאנפייר, קליפש B&W , ועוד.

בכל אופן כדאי לך ללכת לשמוע כמה דגמים ולא להחליט על סמך טעם של מישהו אחר.

mescaline
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1900
נתן תודות: 58 פעמים
קיבל תודות: 138 פעמים

שליחה #7 

מדהים

בנאדם מבקש המלצה על סאב,, אז מכל הסאבים שמייבים לישראל כמו בכל אשכול כמעת 100% מהתגובות SVS, כאילו אין פה עוד מותגים
מקביל לאשכולות של המלצה על רסיבר, זה תמיד נגמר ב DENON,, כאילו זה רסיבר על ואין עוד מותגים בארץ
וזה מקביל לאשכול על ראוטרים, בנאדם מבקש המלצה, אז אם זה לקניה בארץ הכל המלצה על TPLINK, כאילו אין עוד ראוטרים בישראל, חייב לחפש את מה שעולה מינימום

shlomis1zzz
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1577
נתן תודות: 912 פעמים
קיבל תודות: 123 פעמים

שליחה #8 

mescaline כתב:מדהים

בנאדם מבקש המלצה על סאב,, אז מכל הסאבים שמייבים לישראל כמו בכל אשכול כמעת 100% מהתגובות SVS, כאילו אין פה עוד מותגים
מקביל לאשכולות של המלצה על רסיבר, זה תמיד נגמר ב DENON,, כאילו זה רסיבר על ואין עוד מותגים בארץ
וזה מקביל לאשכול על ראוטרים, בנאדם מבקש המלצה, אז אם זה לקניה בארץ הכל המלצה על TPLINK, כאילו אין עוד ראוטרים בישראל, חייב לחפש את מה שעולה מינימום
...
·אוך אוי ואבוי כמה שאני זועם וכמה שאני איתך.
אני אחד מנפגעי חוק העדר.
עצוב 🙁

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #9 

mescaline כתב:מדהים

...
עדן, מה מדהים ?
הודעה אחת מעלייך ערן המליץ על חברות אחרות (לא פחות טובות אגב), אז איפה הבעיה ?
שמישהו מחפש המלצה למשהו אז עונים לו בחכמת ההמונים או בחוק העדר.
וזאת עד שיבוא מחליף של מותג אחר שייתן VFM דומה או טוב יותר.
לכן שמישהו מחפש המלצה לסאב, כנראה שהתשובה הראשונה שהוא ייקבל תהיה SVS.
הנה אגב אחד שחיפש, הלך שמע ובאותו רגע יצא עם סאב: https://www.hometheater.co.il/vp3058467#3058467
עבדו עליו בחנות ?! הסאב לא טוב ?! הוא שמע במו אוזניו...

אותו דבר שמישהו מחפש המלצה לרסיבר, התוצאה הראשונה בהמלצה תהיה דנון (וזה לא משנה עד כמה אתה סולד מהמותג). אין כיום רסיבר שנותן VFM טוב יותר ממנו מבחינת הפיצ'רים והיכולות לתקציב נתון (ואני לא מדבר על איך אפילו נשמע הסאונד טוב או שלא).
ימהה - יקר מול מתחרי המיינסטרים (אבל עדיין יהיו כמוני "דפוקים" שימשיכו לקנות אותו בעיניים עצומות ויהיו מוכנים לשלם את האקסטרה כסף).
פיוניר / אונקיו: כבר מזמן לא במשחק הודות לשינויים שהם ביצעו במערכת הכיול.
אנטם / ארקאם: למי שרוצה משהו שהוא לא מיינסטרים ומוכן לשלם עוד קצת יותר.
ולינגדורף / טרינוב: לאלה שה-RC הוא לב ליבה של חווית הסאונד ומוכנים לשלם הרבה הרבה יותר בשביל לקבל היי אנד במיטבו עם חווית סאונד שרובנו המוחלט כנראה רק חולמים עליה.

אותו דבר לגבי ההמלצה על OLED מבית היוצר של LG למי שמחפש איכות תמונה עוצרת נשימה.
למי שמפחד מצריבות אז QLED של סמסונג.
וכל השאר... אהה - בעצם אין כנראה עוד השאר.

לגבי ראוטרים, לא מבין בזה.
אבל סומך על המילה שלך שכנראה זה המוצר הכי זול שניתן להשיג והוא כנראה גם עושה את העבודה מספיק טוב.

** אגב, אם תרצה לעיונך, קבל דיון על האם זה חוק העדר או חכמת ההמונים: https://www.hometheater.co.il/vt320395.html
בקצרה, כנראה שזה חצי חצי.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #10 

shlomis1zzz כתב:
...
...
·אוך אוי ואבוי כמה שאני זועם וכמה שאני איתך.
אני אחד מנפגעי חוק העדר.
עצוב 🙁
...
שלומי, מה קרה אחינו ? למה לזעום ?
זה עושה קמטים במצח... (f)
.

shlomis1zzz
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #11 

avihuli כתב:
...
...
שלומי, מה קרה אחינו ? למה לזעום ?
זה עושה קמטים במצח... (f)
...
חבר יקר מזמן לא שמענו ממך 😘
אני זועם על שני דברים לא אכנס ליותר מדי פרטים ולא אלעיט אותך לשווא.
אני מדבר פה בכלליות ,
אני זועם בעיקר על בורתם של אנשים.
וכפי שאמרתי קודם לפני מספר הודעות- גם אני נפלתי בחיפוש בפורום על מוצרים בעלי המלצה בתקציב נתון.
זה נובע מאטימות של אותו משתמש ובצורך להבין מי עוד השחקנים במותגים אחרים.
למה מותג X טוב יותר ממותג Y.
האם אני צריך את זה בכלל?
מיהו נותן השירות ? איך הוא ?
האם הוא אמין?
לבדוק , לקרוא , (גם אתרי חול) לעשות שיעורי בית באופן עצמי ולילמוד על תכונות המכשיר , וכן לשמוע חוות דעת והכי חשוב לקחת זאת בערבון מוגבל !
נכון שזה הכי נוח לפתוח שירשור "המלצה על רסיבר או סאב או טלוויזיה"
אך לא תמיד מה שטוב לפלוני טוב בהכרח למישהוא אחר.

עופרפולק
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #12 

עדן אתה צודק . יקי בתקציב שלך svs pb 1000 .אתה תהנה ממנו .עכשיו עדן תראה בחתימה שלי למטה כמה אני רחוק מהעדר.
Sony 1040
Monitor mass

GRabin
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 150
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 30 פעמים

שליחה #13 

שלומי, אין צורך להתעצבן על אפקט העדר וההמלצות פה, במיוחד מאחר והעניין חסר טעם. אני בעתדך לגבי הרכישה הביקורתית והאישית, בהתחלה חשבתי כמוך לגבי SVS, אבל בהמשך הבנתי שלא כך הדבר. א.אם לחלק הארי של החברים יש X אז איך הם טכנית יוכלו להמליץ לו על Y? ב.אולי באמת המוצר כל כך טוב? בנאדם שמבקש המלצה וקונה אותה רק על בסיס ההמלצה הוא בעל אופי מסויים שלא חוקר ולא נובר בכל מאגרי המידע שעומדים לרשותו, אתה תלחם באופי שלו? אחזור לכך בהמשך...

הדוגמא והקישור שלעיל נוגעים בי. קיבלתי המלצה על סאב של SVS מדגם מסויים, וקניתי בסוף דגם אחר של אותה החברה.
הלכתי בהתחלה על קניה ביד 2 בעיניים עצומות לפני ששמעתי את הסאב, וזאת כי במידה מסויימת של ביטחון, הייתי בטוח שהסאב יתאים לי. לפני כן ביקרתי בעוד 2 חנויות ושמעתי סאבים של מספר חברות, כולם היו במחירים של 1800 ש"ח ועד 5000 ש"ח, ביניהם גם סאב של קליפש שמאוד רציתי(אותו ספציפית שמעתי אצל חבר בבית). לבסוף בחרתי בSB2000 מאחר הוא לדעתי נשמע מעולה, הרמוני ולא "אלים", הוא בנוי ממש טוב והבקרים מאחורה מסתובבים על קליקים, דבר שנוח לי אישית בצורה כבירה לעומת הסאב הקודם שלי ורוב הסאבים שבדקתי. אז אם המחיר נוח לעומת השאר, המוצר איכותי, השירות מעולה, למה לקחת את זה קשה? אין פה שום מניע נסתר מאחורי ההמלצה. ליבואן ולחברה הזו קיים פתרון לבאסים בכל צורה שהיא, יש להם סאבים בכל הגדלים שצריך וכמעט כולם תמיד במלאי לפי מה שהבנתי. חוץ מאיכות המוצר, יש פה סוג של שירות אוניברסלי, "תן לנו מספר משתנים והעדפות, ויש לנו מוצר מעולה בשבילך"

ובחזרה לחלק הראשון, אני אישיתי ממש נהנתי להאזין לחברות השונות, במשך שבוע חפרתי על פוסטים בים של אתרים וגם כאן בפורום, במלא השוואות וביקורות ביוטיוב וכו' ולבסוף בחרתי בSVS. האם ההתעמקות שלי ו"המחקר הביקורתי" שלי עד שהחלטתי בחברה הזו היו לשווא? אני בטוח שלא, נהנתי מכל רגע. ולמרות זאת אי אפשר להכריח אף אחד לבצע השוואות ומחקר, כמו שכבתי לעיל, לכל אחד אופי שונה.

ולאחר כל החפירה, הסאב הזה נשמע מדהיםםם אצלי פשוט וואו. אתמול בלילה ביצעתי כיול מחדש לכל המערכת וכל הסטאפ פשוט נשמע מדהים והרמוני, בדיוק מה רציתי. אני בהרגשה שיש פה באמת מוצר מצויין ולדי הרבה חברים פה יש המלצה מצויינת על בסיס נסיון שלהם. אני לא יכול עדיין להמליץ על החברה או על הדגם בצורה עיוורת, אבל לפי 24 שעות מצויינות איתו, אני בנתיים נוטה להמליץ עליו.
נערך לאחרונה על ידי GRabin ב 02/05/2020 11:31, נערך 4 פעמים בסך הכל.

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #14 

שלומי בוקר טוב ידידי, מסכים איתך לחלוטין.
המלצה ראשונית היא רק תחילתו של מסע החיפוש.
מי שקונה על עיוור ביודעין ואחר כך בא בטענות, יכול לבוא רק לעצמו.

עופר, תעדכן את החתימה שלך אחרת נצטרך לשלוח אותך לסיבוב הרבעה נוסף אצל הפר, חחח... ;-)
.

shlomis1zzz
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #15 

עופרפולק כתב:עדן אתה צודק . יקי בתקציב שלך svs pb 1000 .אתה תהנה ממנו .עכשיו עדן תראה בחתימה שלי למטה כמה אני רחוק מהעדר.
...
עופר פולק ידידי ,
אני לא זקן ולא סובל מבעיות זיכרון...
אבל אני חושב שאתה שכחת מה יש לך בסטאפ🤣
יש לך svs pb3000 אלה אם קרה משהוא בשנה החולפת

עופרפולק
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #16 

אכן שלומי לא שנה קודמת אלא שלוש חודשים אחרונים . מכרתי את ה 3000 וקניתי את ה sb2000pro ותנחש מה...... צודק מכרתי גם אותו לפני שבועיים לא כי לא טוב אחלה סאב אבל כנראה אני רגיל לסאב פתוח אז תנחש מה עכשיו ...... נכון קניתי את הפי בי 2000 החדש . עוד לא הגיע לחנות . מקווה שהוא באמת יהיה תחנה אחרונה בכול הטמטום שלי . באמת מפגר בראש .
Sony 1040
Monitor mass

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #17 

@עופרפולק
עופרררררררררררררררר ?!
מה ????
.

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #18 

GRabin כתב:שלומי, אין צורך להתעצבן על אפקט העדר וההמלצות פה, במיוחד מאחר והעניין חסר טעם. אני בעתדך לגבי הרכישה הביקורתית והאישית, בהתחלה חשבתי כמוך לגבי SVS, אבל בהמשך הבנתי שלא כך הדבר. א.אם לחלק הארי של החברים יש X אז איך הם טכנית יוכלו להמליץ לו על Y? ב.אולי באמת המוצר כל כך טוב? בנאדם שמבקש המלצה וקונה אותה רק על בסיס ההמלצה הוא בעל אופי מסויים שלא חוקר ולא נובר בכל מאגרי המידע שעומדים לרשותו, אתה תלחם באופי שלו? אחזור לכך בהמשך...

הדוגמא והקישור שלעיל נוגעים בי. קיבלתי המלצה על סאב של SVS מדגם מסויים, וקניתי בסוף דגם אחר של אותה החברה.
הלכתי בהתחלה על קניה ביד 2 בעיניים עצומות לפני ששמעתי את הסאב, וזאת כי במידה מסויימת של ביטחון, הייתי בטוח שהסאב יתאים לי. לפני כן ביקרתי בעוד 2 חנויות ושמעתי סאבים של מספר חברות, כולם היו במחירים של 1800 ש"ח ועד 5000 ש"ח, ביניהם גם סאב של קליפש שמאוד רציתי(אותו ספציפית שמעתי אצל חבר בבית). לבסוף בחרתי בSB2000 מאחר הוא לדעתי נשמע מעולה, הרמוני ולא "אלים", הוא בנוי ממש טוב והבקרים מאחורה מסתובבים על קליקים, דבר שנוח לי אישית בצורה כבירה לעומת הסאב הקודם שלי ורוב הסאבים שבדקתי. אז אם המחיר נוח לעומת השאר, המוצר איכותי, השירות מעולה, למה לקחת את זה קשה? אין פה שום מניע נסתר מאחורי ההמלצה. ליבואן ולחברה הזו קיים פתרון לבאסים בכל צורה שהיא, יש להם סאבים בכל הגדלים שצריך וכמעט כולם תמיד במלאי לפי מה שהבנתי. חוץ מאיכות המוצר, יש פה סוג של שירות אוניברסלי, "תן לנו מספר משתנים והעדפות, ויש לנו מוצר מעולה בשבילך"

ובחזרה לחלק הראשון, אני אישיתי ממש נהנתי להאזין לחברות השונות, במשך שבוע חפרתי על פוסטים בים של אתרים וגם כאן בפורום, במלא השוואות וביקורות ביוטיוב וכו' ולבסוף בחרתי בSVS. האם ההתעמקות שלי ו"המחקר הביקורתי" שלי עד שהחלטתי בחברה הזו היו לשווא? אני בטוח שלא, נהנתי מכל רגע. ולמרות זאת אי אפשר להכריח אף אחד לבצע השוואות ומחקר, כמו שכבתי לעיל, לכל אחד אופי שונה.

ולאחר כל החפירה, הסאב הזה נשמע מדהיםםם אצלי פשוט וואו. אתמול בלילה ביצעתי כיול מחדש לכל המערכת וכל הסטאפ פשוט נשמע מדהים והרמוני, בדיוק מה רציתי. אני בהרגשה שיש פה באמת מוצר מצויין ולדי הרבה חברים פה יש המלצה מצויינת על בסיס נסיון שלהם. אני לא יכול עדיין להמליץ על החברה או על הדגם בצורה עיוורת, אבל לפי 24 שעות מצויינות איתו, אני בנתיים נוטה להמליץ עליו.
...
כתבת יפה, תודה..
.

shlomis1zzz
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #19 

עופרפולק כתב:אכן שלומי לא שנה קודמת אלא שלוש חודשים אחרונים . מכרתי את ה 3000 וקניתי את ה sb2000pro ותנחש מה...... צודק מכרתי גם אותו לפני שבועיים לא כי לא טוב אחלה סאב אבל כנראה אני רגיל לסאב פתוח אז תנחש מה עכשיו ..... נכון קניתי את הפי בי 2000 החדש . עוד לא הגיע לחנות . מקווה שהוא באמת יהיה תחנה אחרונה בכול הטמטום שלי . באמת מפגר בראש .
...
עופר ידידי,
נראה לי שיש לך כסף שאתה לא יודע מה לעשות איתו.
תן לי קצת 🤣

עופרפולק
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #20 

כסף אין .מה לעשות גם לא יודע .כמו שאמרתי מקווה שהפי בי 2000 פרו יהיה אחרון.
Sony 1040
Monitor mass

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”