מחפש ספק נורמלי ו upload סביר
-
PCingAddict
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1564
- שם מלא: יוסי
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 191 פעמים
אני היום על בזק בינלאומי (כבר שנים איתם), אבל הם טוענים שאי אפשר לעלות מעל ל-40 באיזור שלי.
חברים שמנויים על פרטנר (אותה תשתית) העלו ל 100 ומקבלים קצת יותר מ 40, תלוי ביום ובשעה.
ביקשתי גם upload גבוה יותר, אבל הם לא מוכנים להעלות כי אני לא על 100 (ומצד שני - לא מוכנים להעלות את המהירות ל 100).
קצת מבאס כי בסה״כ הם ספק טוב.
בקיצור.... מכירים ספק טוב אחר שנחשב ליציב ומוכן לתת מהירויות upload במחירים נורמלים?
- אין תשתית אחרת, רק בזק
- מוכן לשמוע גם על סלולר (יש כאלה בכלל?)
חברים שמנויים על פרטנר (אותה תשתית) העלו ל 100 ומקבלים קצת יותר מ 40, תלוי ביום ובשעה.
ביקשתי גם upload גבוה יותר, אבל הם לא מוכנים להעלות כי אני לא על 100 (ומצד שני - לא מוכנים להעלות את המהירות ל 100).
קצת מבאס כי בסה״כ הם ספק טוב.
בקיצור.... מכירים ספק טוב אחר שנחשב ליציב ומוכן לתת מהירויות upload במחירים נורמלים?
- אין תשתית אחרת, רק בזק
- מוכן לשמוע גם על סלולר (יש כאלה בכלל?)
אין לך תשתית אחרת באיזור אז מה יעזור לך ספק אחר?
הוט בחבילות של ה 500 מגה נותנים העלאה 10 מגה.
מעבר לזה סלקום ופטרנר פייבר נותנים עד 100 מגה העלאה
אבל אם אין לך פריסה באיזור אף אחד לא יבוא לשים לך
אלה אם תשלם להם כמו לקוח עסקי.
הוט בחבילות של ה 500 מגה נותנים העלאה 10 מגה.
מעבר לזה סלקום ופטרנר פייבר נותנים עד 100 מגה העלאה
אבל אם אין לך פריסה באיזור אף אחד לא יבוא לשים לך
אלה אם תשלם להם כמו לקוח עסקי.
- Eargasma
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 474
- נתן תודות: 34 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
נפלת על נציג לא מחובר,
בטח שהם מוכנים להעלות ל100.
לי יש 3 תשתית+ספק וספק אחד על 500 הוט דרכם , כולם ישבו על 40/3 עד לא מזמן, נפלתי על נציג תותח שהעביר לי את שלושתם ל100/5 באותו מחיר חודשי *קבוע* בלי לעשות הצגות.
אחד מהקווים מקבל 45 במקום 40, אבל 5 העלאה.
בקיצור, נסה שוב עד שתיפול על נציג נורמאלי.
אם לא אכפת לך מהמחיר הם הספק הכי איכותי על תשתית בזק. אם אתה רוצה להוזיל על חשבון ביצועים, אפשר לזלוג לפרטנר בכיף.
לי יש 3 תשתית+ספק וספק אחד על 500 הוט דרכם , כולם ישבו על 40/3 עד לא מזמן, נפלתי על נציג תותח שהעביר לי את שלושתם ל100/5 באותו מחיר חודשי *קבוע* בלי לעשות הצגות.
אם לא אכפת לך מהמחיר הם הספק הכי איכותי על תשתית בזק. אם אתה רוצה להוזיל על חשבון ביצועים, אפשר לזלוג לפרטנר בכיף.
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
אני לא לגמרי בטוח - יש מצב שהמדיניות שלהם היא באמת לא להעביר לקוחות מעל המהירות שהתשתית הטכנית תומכת כדי שלא יהיו תלונות מלקוחות שהם לא מקבלים את המהירות שהם משלמים עבורה. זה שחלק גדול מאנשי השירות לא יודעים בכלל מה זה upload ושיש אנשים שזה חשוב להם מספיק כדי לשלם יותר רק בשביל זה זה כבר סיפור אחר.Eargasma כתב:נפלת על נציג לא מחובר,
אם לא אכפת לך מהמחיר הם הספק הכי איכותי על תשתית בזק. אם אתה רוצה להוזיל על חשבון ביצועים, אפשר לזלוג לפרטנר בכיף....
- Eargasma
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 474
- נתן תודות: 34 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
@NegativeIQ
ספציפית לפני שהוא העביר אותי בתשתית שבה אני מקבל 45 הוא אמר לי - תדע שאתה לא יכול לקבל יותר מ40 שם ואני מעביר אותך רק כי אתה מבקש. אמרתי לו תעביר, בשביל ההעלאה ומה אכפת לי שאם אפשר לסחוט גם עוד קצת הורדה...
בסוף תגיע לנציג שלא יהיה אכפת לו לעשות את זה.
ספציפית לפני שהוא העביר אותי בתשתית שבה אני מקבל 45 הוא אמר לי - תדע שאתה לא יכול לקבל יותר מ40 שם ואני מעביר אותך רק כי אתה מבקש. אמרתי לו תעביר, בשביל ההעלאה ומה אכפת לי שאם אפשר לסחוט גם עוד קצת הורדה...
בסוף תגיע לנציג שלא יהיה אכפת לו לעשות את זה.
-
PCingAddict
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1564
- שם מלא: יוסי
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 191 פעמים
@NegativeIQ אני מניח שאתה צודק, אבל גם אחרי שהצהרתי כמה פעמים שאני מכיר ויודע שזה המצב הנציג לא הסכים להעלות את המהירות.
@Eargasma אנסה ואם לא ילך - יאללה לפרטנר!
@Eargasma אנסה ואם לא ילך - יאללה לפרטנר!