כבלים לרמקול גידים או בננה
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10913
- נתן תודות: 215 פעמים
- קיבל תודות: 1941 פעמים
מבחינת האודיו המתקבל, כנראה שום הבדל.
מבחינת נוחות חיבור, יותר נוח עם בננות, אם אתה מפרק ומרכיב את המערכת לפחות פעם בשנה.
אני לא משתמש בבננות. לא רואה צורך בהוספת עוד חיבור בין הכבל והטרמינל ברסיבר וברמקול.
מבחינת נוחות חיבור, יותר נוח עם בננות, אם אתה מפרק ומרכיב את המערכת לפחות פעם בשנה.
אני לא משתמש בבננות. לא רואה צורך בהוספת עוד חיבור בין הכבל והטרמינל ברסיבר וברמקול.
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
·...
ps audio זה מקור מאוד מפוקפק לאינפורמציה. רוב מה שהוא עושה בערוץ הזה זה לפרסם את המוצרים שלו ולהפיץ מיסקונספציות ושמן נחשים.
- רונן
- חבר מכור קשה

·פלאפי כתב:·......
ps audio זה מקור מאוד מפוקפק לאינפורמציה. רוב מה שהוא עושה בערוץ הזה זה לפרסם את המוצרים שלו ולהפיץ מיסקונספציות ושמן נחשים....
אין לי ולא היו לי מוצרים שלהם, כ״כ אינני קשור בשום אופן לחברה
מה שאני יודע שהם קיימים שנים רבות .
ולעצם התגובה :
האם קביעתך מתבססת על מוצרים שהשתמשת בהם ?
האם יש לך נסיון המבסס דעה כזו או אחרת ?
@רונן
·
מספיק בסה"כ להקשיב למה שהוא אומר כדי להבין שהוא הרבה פעמים מקשקש במוח. הוא מאמין שלהחליף כבל USB משנה את הסאונד ועוד כל מיני שטויות.
חוץ מזה, שמדידות שנעשו על המוצרים של ps audio מוכיחות שהם לא באמת יודעים לתכנן מוצרי אודיו כשירים: https://www.audiosciencereview.com/foru ... -dac.9100/
·
מספיק בסה"כ להקשיב למה שהוא אומר כדי להבין שהוא הרבה פעמים מקשקש במוח. הוא מאמין שלהחליף כבל USB משנה את הסאונד ועוד כל מיני שטויות.
חוץ מזה, שמדידות שנעשו על המוצרים של ps audio מוכיחות שהם לא באמת יודעים לתכנן מוצרי אודיו כשירים: https://www.audiosciencereview.com/foru ... -dac.9100/
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
ל Paul מ PS אודיו יש דרך מאוד נינוחה ואבהית להעביר את המסרים שלו שחלק מהם משרתים בבירור את האינטרסים המסחריים של החברה שהוא הקים או דעות שלו שלא תמיד מנומקות באופן המניח את הדעת - ע"ע i2S למשל.
אני חייב להודות שהצגת הסבא הטוב היושב מול האח המבוערת ומספר סיפורי אגדות לנכדיו עובדת לא רע.
אני חייב להודות שהצגת הסבא הטוב היושב מול האח המבוערת ומספר סיפורי אגדות לנכדיו עובדת לא רע.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
·Catskinner כתב:ל Paul מ PS אודיו יש דרך מאוד נינוחה ואבהית להעביר את המסרים שלו שחלק מהם משרתים בבירור את האינטרסים המסחריים של החברה שהוא הקים או דעות שלו שלא תמיד מנומקות באופן המניח את הדעת - ע"ע i2S למשל.
אני חייב להודות שהצגת הסבא הטוב היושב מול האח המבוערת ומספר סיפורי אגדות לנכדיו עובדת לא רע....
כן אני גם נפלתי בזה תקופה ארוכה עד שהבנתי שהוא 50% מהזמן מחרטט במוח. לא אומר שכל מה שהוא אומר זה שטויות, אבל הוא מערבב שטויות באמיתות בכזאת קלילות שאי אפשר לסמוך על שום דבר שהוא אומר.
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9020
- נתן תודות: 1576 פעמים
- קיבל תודות: 1349 פעמים
מבחינת פונקציונאלית השימוש, יותר נוח עם בננות.
מבחינת ההשפעה על איכות הסאונד - הדעות חלוקות לכאן ולכאן.
מבחינת ההשפעה על איכות הסאונד - הדעות חלוקות לכאן ולכאן.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

יש דרך מאוד פשוטה לשפר את המגע ואין לזה שום קשר לבננות או לגידים חשופים. יש חומרים שפותחו במיוחד לתעשיית האלקטרוניקה וה Aerospace לשיפור מגעים. אחד מהם נקרא Stabilant 22 ואני ממליץ עליו מכל הלב.
- רונן
- חבר מכור קשה

ראיתי את כל הסרטונים שלו.
עזר לי להעביר את השהייה בסגר בבית.
עזר לי להעביר את השהייה בסגר בבית.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

@רונן
·כי יש לו הגשה טובה ולכן הוא מסוגל להעביר לך את הזמן בכיף ולפעמים אפשר גם ללמוד מדבריו דברים חשובים ונכונים.
יש לא מעט מגישים וסוקרים באינטרנט שאפשר ללמוד מהם לא מעט. למשל מ Zeos למדתי על החשיבות של נטילת תרופות הרגעה בזמן ובמינון הנכון. מ Metal571 למדתי שאם אוכלים כמו אמריקאי אז בסופו של דבר כל האוזניות יהיו קטנות ולוחצות ו Steve Guttenberg לימד אותי שלא כל האודיופילים הם גברים לבנים בגיל העמידה שגרים במערות.
·כי יש לו הגשה טובה ולכן הוא מסוגל להעביר לך את הזמן בכיף ולפעמים אפשר גם ללמוד מדבריו דברים חשובים ונכונים.
יש לא מעט מגישים וסוקרים באינטרנט שאפשר ללמוד מהם לא מעט. למשל מ Zeos למדתי על החשיבות של נטילת תרופות הרגעה בזמן ובמינון הנכון. מ Metal571 למדתי שאם אוכלים כמו אמריקאי אז בסופו של דבר כל האוזניות יהיו קטנות ולוחצות ו Steve Guttenberg לימד אותי שלא כל האודיופילים הם גברים לבנים בגיל העמידה שגרים במערות.
- רונן
- חבר מכור קשה

אני רואה את הסרטונים שלו כי זה נחמד לברוח
מהמציאות להצגה חינמית.
יש אדם שמנסה בדרכו להעביר מסרים ובניטרול
המסחריות שבעניין אני רואה זאת בעין יפה.
לא תמיד צריך לחפש שליליות בכל דבר.
הנושאים קרובים לליבי ואם אני נהנה אז מה טוב.
לא מעבר לכך.
מהמציאות להצגה חינמית.
יש אדם שמנסה בדרכו להעביר מסרים ובניטרול
המסחריות שבעניין אני רואה זאת בעין יפה.
לא תמיד צריך לחפש שליליות בכל דבר.
הנושאים קרובים לליבי ואם אני נהנה אז מה טוב.
לא מעבר לכך.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

·לא מדובר באותו אדםmulder כתב:הוא ממש השתנה מאז סרטי police acedemy.........
- Catskinner
- חבר במועדון HT

·לא איתרתי את ה emoji של אירוניה המהולה בציניות על המקלדתפלאפי כתב:·......
דווקא זה בדיוק הרושם שקיבלתי ממנו...