בעיה במגבר Onkyo TX- SR309
שלום ברשותי מגבר מדגם Onkyo TX- SR309
הממיר והps4 מחוברים אליו כל אחד בכניסת hdmi in והרסיבר מחובר לtv בhdmi out
כאשר אני מדליק את הרסיבר לוקח לו כ10 דק עד שהוא משמיע את השמע, עשיתי ל רסיבר ריסט ע"י הלחיצה על vcr ו on ביחד וזה לא עזר
למישהו זה קרה או יש פתרון?
תודה מראש
הממיר והps4 מחוברים אליו כל אחד בכניסת hdmi in והרסיבר מחובר לtv בhdmi out
כאשר אני מדליק את הרסיבר לוקח לו כ10 דק עד שהוא משמיע את השמע, עשיתי ל רסיבר ריסט ע"י הלחיצה על vcr ו on ביחד וזה לא עזר
למישהו זה קרה או יש פתרון?
תודה מראש
- kaplaey2
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2338
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 204 פעמים
וואלה איך נפלת עלי עם ה POST הזה
בקיצור יש לי TX-NR3009 אחד מהיותר טובים נכון לשנת 2001 - אז קניתי אותו ישירות מאמזון!
לאחרונה איבד את השמע, פעם כן פעם לא, פעם אחרי כמה דקות טובות,
התופעה מתבטאת בזה שאתה לא מקבל חיווי של המטריצה של הרמקולים בתצוגה זה קורה
ישר בהדלקה, או בכלל לא, או שפתאום לאחר כמה דקות של עבודה (כשהמגבר מתחיל להתחמם) זה מופיע.
חקרתי וחקרתי ומסתבר שבהמון מקרים מדובר בשבב של ה DTS, יש פעולה פשוטה של לחמם אותו עם אקדח
חום בזהירות רבה (על אחריותך בלבד!) עד שהמיקרו הלחמות מתרופפות ואז לתת לו לנוח ולהתקרר בתקווה שהם יתחברו מחדש
אצלי הוא פשוט הפסיק להוציא SOUND בלבד וכאמור הוא בן 11 שנה, אז לא היה לי מה להפסיד, וזה הצליח, חזר לעבוד
בקיצור יש לי TX-NR3009 אחד מהיותר טובים נכון לשנת 2001 - אז קניתי אותו ישירות מאמזון!
לאחרונה איבד את השמע, פעם כן פעם לא, פעם אחרי כמה דקות טובות,
התופעה מתבטאת בזה שאתה לא מקבל חיווי של המטריצה של הרמקולים בתצוגה זה קורה
ישר בהדלקה, או בכלל לא, או שפתאום לאחר כמה דקות של עבודה (כשהמגבר מתחיל להתחמם) זה מופיע.
חקרתי וחקרתי ומסתבר שבהמון מקרים מדובר בשבב של ה DTS, יש פעולה פשוטה של לחמם אותו עם אקדח
חום בזהירות רבה (על אחריותך בלבד!) עד שהמיקרו הלחמות מתרופפות ואז לתת לו לנוח ולהתקרר בתקווה שהם יתחברו מחדש
אצלי הוא פשוט הפסיק להוציא SOUND בלבד וכאמור הוא בן 11 שנה, אז לא היה לי מה להפסיד, וזה הצליח, חזר לעבוד
·kaplaey2 כתב:שבב של ה DTS, יש פעולה פשוטה של לחמם אותו עם אקדח
חום בזהירות רבה (על אחריותך בלבד!) עד שהמיקרו הלחמות מתרופפות
ואז לתת לו לנוח ולהתקרר בתקווה שהם יתחברו מחדש
...
ההודעה הכי הזויה שניתקלתי בה בפורום...
שמח שזה עבד לך !
- ahersko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4581
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 585 פעמים
מה שיש בסרטון זה לגמרי תקין והגיוני.
הבעיה היא מגעים קרים.
התופעה נדרמת עקב מחזורי חימום קירור של הרכיב.
זה היה מאוד נפוץ גם ב XBOX 360
חימום המקום עשוי לפתור את הבעיה לתקופה קצרה בלבד. ללא הסרה נכונה והלחמה חדשה של הרכיב היא תשוב ואפילו די מהר.
הבעיה היא מגעים קרים.
התופעה נדרמת עקב מחזורי חימום קירור של הרכיב.
זה היה מאוד נפוץ גם ב XBOX 360
חימום המקום עשוי לפתור את הבעיה לתקופה קצרה בלבד. ללא הסרה נכונה והלחמה חדשה של הרכיב היא תשוב ואפילו די מהר.