יש לי מצלמת אבטחה שאני רוצה לגשת אליה מחוץ לרשת הביתית.
הראוטר בנתב מקבל wan ip שונה ממה שאני מקבל באתרים כדוגמת what my ip.
אנו מניח שבגלל הנל אני לא מצליח להיכנס למצלמה מחוץ לרשת הבעתית. יש מה לעשות מול הוט?
הוט+ הוט נט ומצלמת אבטחה
כן
להסביר את המצב ולבקש שיוציאו אותך מה nat.
אם תיתקל בתומך שלא מבין אותך, או רוצה לחסוך את ההסברים, פשוט תבקש שש ירות "סינון תכנים" שמגיע לך ללא חיוב .
לאחר שיופעל, תוכל גם "להתעלם" ממנו על ידי שינוי ה dns
להסביר את המצב ולבקש שיוציאו אותך מה nat.
אם תיתקל בתומך שלא מבין אותך, או רוצה לחסוך את ההסברים, פשוט תבקש שש ירות "סינון תכנים" שמגיע לך ללא חיוב .
לאחר שיופעל, תוכל גם "להתעלם" ממנו על ידי שינוי ה dns
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
@of1978
בגדול מה ש-Mad-Dog כתב זה אכן הפתרון אבל אני רוצה להעיר שזה רעיון רע מאוד לפתוח מצלמה לחיבור חופשי מהאינטרנט. רוב המצלמות הזולות מלאות פרצות אבטחה והיו מקרים שהצליחו לעקוף את הסיסמה שלה ולצפות באנשים בלי ידיעתם (ועוד לא דיברנו על אלה שלא שינו בכלל את הסיסמה הראשונית - תיכנס לאתר insecam ותבין עד כמה המצב גרוע).
אם יש מצלמות אבטחה שרוצים לגשת אליהן מרחוק מומלץ בחום לנעול אותן מאחורי VPN (כמובן, בהנחה שהראוטר שלך תומך בזה).
בגדול מה ש-Mad-Dog כתב זה אכן הפתרון אבל אני רוצה להעיר שזה רעיון רע מאוד לפתוח מצלמה לחיבור חופשי מהאינטרנט. רוב המצלמות הזולות מלאות פרצות אבטחה והיו מקרים שהצליחו לעקוף את הסיסמה שלה ולצפות באנשים בלי ידיעתם (ועוד לא דיברנו על אלה שלא שינו בכלל את הסיסמה הראשונית - תיכנס לאתר insecam ותבין עד כמה המצב גרוע).
אם יש מצלמות אבטחה שרוצים לגשת אליהן מרחוק מומלץ בחום לנעול אותן מאחורי VPN (כמובן, בהנחה שהראוטר שלך תומך בזה).